Kedves Erzsébet!
Ha van időd és kedved, írj még egy pár sort az aktuális árakról (étterem, bolt). Köszönöm Edit
Kedves Edit!
Mi Sassosnál béreltünk robogót, napi 10 € volt, 5 €-ból telitankoltuk és a fél félszigetet körbejártuk vele. Szerintem nagyon megérte, oda mentünk ahova akartunk, és akkor amikor akartuk :)
A Mare Montiban szálltunk meg, és nagyon nem bántam meg a szállodát, igaz a központtól kb 10 perc séta, de nekünk nagyon bejött, nagy előnye a medence.
Hm.. árak, ami így hirtelen eszembe jut: Gyros 1,7-2,5 € általában, gyros tál, souvlaki tál: 5-10 €-ig kb, görög tál 12-15 €. Egy zsugor víz kb 1,20-1,90 € között mozog. Paradicsom 1 kg 0,5 € az Expressz boltban (a Hanna Housetól visszább, a Sarti beach felé), a többiben 1 € körül mozog az is. A dinnyére emlékszem még, az 0,5-0,9 €/kg-s áron van. Itt a fórumon olvastam, hogy nagyon megéri kint napernyőt venni, ezért nem is vittünk ki, hát én egy hét alatt sehol sem találtam 5-6 € alatt (itt 1-2 €-ért írták).
A határon a grandos sofőrök igencsak rutinosan és gyorsan jöttek át, Nyíregyháza- Sarti 19 illetve 20 óra volt. :)