(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

MÁNDITY KATALIN Dátum: 2013-04-18 07:53:46
Sziasztok! Utazik esetleg még valaki juni 21.én Aigos Sostisra,busszal?
Eszter Dátum: 2013-04-17 15:03:42
SZIASZTOK !! Nyáron Zakynthosra szeretnénk eljutni a családdal. A fórumon olvastam a kérdéseket-válaszokat és még én is szeretnék egy pár kérdésre választ kapni. A szárazföld és a sziget közti hajóút kb. mennyi idő? A fórumozók írják,hogy Agios Sostis partszakasza keskeny, emiatt zsúfolt ? Szélesebb partszakasz nincs vagy csak távolabb az apartmanoktól ? A település elég uncsi, miért? Az apartmanoktól Laganas mennyire van messze gyalogosan? Agios Sostis és Laganas közti útszakasz lakott terület? Agios sík területen fekszik,vagy az apartmanokhoz az út meredek? Az Ibéria apartman a legjobb választás ? Köszönöm a válaszokat:Eszter
Benőcs Boglárka Dátum: 2013-04-16 12:52:11
Anikó írta ekkor: 2013-04-06 19:03:55
Kedves Norbert! Mi tavaly voltunk 3 hétig Zakynthoson az Ibéria apartmanban. A legjobb választás az Ibéria!!! Mi az emeleten a 8-as szobában voltunk, kiváló döntés volt, tengerre panorámás szoba. Egyszerűen szuper, a tulajdonosok nagyon jó fejek, kedvesek, aranyosak. Mi csak eurót vittünk, Laganasban van bankautomata, ahol tudsz pénzt váltani, ha szükséges. Az Ibéria apartman van legközelebb Laganashoz, majdnem minden nap (este) bementünk sétálni, Agios Sostis csendesebb ilyen szempontból, de így viszont, jókat lehet éjszaka aludni, ami Laganasban ez nem mondható el. Bármi kérdésed lenne szívesen válaszolok, saját e-mail címedre.
Kedves Anikó! Én is szivesen vennék, minden információt tőled e-mailben. Mi is az Ibériában fogunk megszállni május végén. E-mail címem: [email protected]
Szőke Imre Dátum: 2013-04-14 23:23:10
Mitykó Ágnes írta ekkor: 2013-04-12 19:50:59
sziasztok! a párommal Zakynthos szigetére szeretnénk elmenni. a következő apartmanokban van szabad hely: anna, george-sofia, jenny és villa maria. azt szeretném megtudni tőletek, h melyik apartmant válasszuk? kérlek indokold is (negatív, pozitív)! ezek az apartmanok mind a laganasnal vannak? mi aug 31ei turnust választottuk, ki jön még erre a turnusra? smile smile smile
Üdv! Látom, nagyon nagy segítséget kaptál. Mi tavaly a Villa Mariában voltunk. Nagyon kedves tulaj, tisztaság, minden rendben, minden működött, hűtő, edények OK. Ingyen, kiváló légkondi, ez sokat számít! Csendes környezet, jóleső volt a pálmaágak látványa az ablakon kinézve. Nagy, lehangoló kinézetű udvar, kiégett növényekkel teli kert, de ez nem volt gond, a pálma volt a domináló. Mindenkinek ajánlani tudom. A szállások nem Laganasban vannak, Sostis-ban, pár km-re Laganastól. A szállásokhoz közeli part elég lehangoló, bár ez biztosan izlés kérdése. Kicsit kimozdulva csodálatos helyeken lehet fürdeni. (Mi most Kefaloniára foglaltunk szállást.)
kiss zita Dátum: 2013-04-13 12:22:50
Mitykó Ágnes írta ekkor: 2013-04-12 19:50:59
sziasztok! a párommal Zakynthos szigetére szeretnénk elmenni. a következő apartmanokban van szabad hely: anna, george-sofia, jenny és villa maria. azt szeretném megtudni tőletek, h melyik apartmant válasszuk? kérlek indokold is (negatív, pozitív)! ezek az apartmanok mind a laganasnal vannak? mi aug 31ei turnust választottuk, ki jön még erre a turnusra? smile smile smile
nem akarod, hogy ki is fizessük neked? ne légy lusta nézd meg a képeket és döntsd el te! smile