(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sohajda Norbert Dátum: 2013-03-14 13:33:43
Jó napot sziasztok,mi első turnusban utaznunk ha semmi nem jön közbe iberia apartmanba,érdekelnének a mostani árak étkezés bérlés,esetleg valaki volt e már ebben az apartmanban.valahol olvastam hogy nem nagyon tudtak ott bankártyát használni na meg váltani sem tudtak forintot még bankban sem,akkor csak cészerű eurót vinni?
B. Timi Dátum: 2013-03-13 15:15:13
Jakab Miklós írta ekkor: 2013-03-12 20:12:52
Szia Timi! :-) Érdekelne még kerékpárkölcsönzés/árak,part tisztasága,éttermek, de a parttal kapcsolatban minden! Köszönöm a segítséget! :-) Üdv.Miki :-)
Hello! Autó / robogó kölcsönző van Agios Sostisban, de nem tudom van-e náluk kerékpár is. Mi sajnos nem béreltünk semmit, így ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni. Az Iberia közelében egyetlen étterem van, a többi inkább a központi részen található. Szerintem érdemes minél többet kipróbálni, árban alíg van különbség köztük. A part mesés és igen változatos, van ahol széles a part, van ahol nagyon keskeny, a víz lassan mélyül. A Cameo szigetre is érdemes átmenni nappal, itt kavicsos a part, így nagyon tiszta a víz.
Jakab Miklós Dátum: 2013-03-12 20:12:52
Szia Timi! :-) Érdekelne még kerékpárkölcsönzés/árak,part tisztasága,éttermek, de a parttal kapcsolatban minden! Köszönöm a segítséget! :-) Üdv.Miki :-)
Németh Tivadar Róbert Dátum: 2013-03-11 12:10:47
Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy Zakynthoson mennyibe kerülnek a vizisportok? Pl.: jetski,ejtőernyő,banán......stb.
B. Timi Dátum: 2013-03-11 11:52:42
Jakab Miklós írta ekkor: 2013-03-07 14:57:21
Sziasztok! smile Azt szeretném kérdezni,hogy az Iberia apartman mennyire van mesze Agios Sostis központjától? Langanast azt látom,de erről nem találtam infót! smile Előre is köszönöm! Üdv.Miki
Szia Miki! Az Iberia apartman egy kb. 10-15 perces sétányira van Agios Sostis "központjától" .Lehet rövidíteni is, de akkor úgymond árkos-bokros területen gázolsz át. Az apartmanhoz közeli partszakasz viszont csodás. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. Timi