(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

B. Timi Dátum: 2013-01-17 09:17:11
Éva írta ekkor: 2013-01-08 20:02:07
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az összes apartman Agios Sostisban van? Valaki írni nekem Agios Sostisról? Tavaly Korfun voltunk, Sidariban. Gyönyörű a sziget, de maga Sidari nagyon csendes hely, még nem szeretnénk csendes helyre menni.... smile
Kedves Éva! Mi tavaly Agios Sostisban voltunk (az összes apartman itt van), 2 éve Sidariban. Ha nem szeretnétek csendes helyre menni, nem a legjobb választás. Gyönyörű a sziget, de Agios Sostisban nincs túl nagy élet. A szomszédos Laganas (15-20 perc séta) már zajosabb hely, állitólag, mi nem nagyon jártunk át.A főutcáján volt néhény szórakozóhely is. Üdvözlettel: Timi
Béres Tímea Dátum: 2013-01-16 21:20:19
Éva írta ekkor: 2013-01-08 20:02:07
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az összes apartman Agios Sostisban van? Valaki írni nekem Agios Sostisról? Tavaly Korfun voltunk, Sidariban. Gyönyörű a sziget, de maga Sidari nagyon csendes hely, még nem szeretnénk csendes helyre menni.... smile
Kedves Éva! Nem a kérdésedre fogok válaszolni hanem Tőled kérdeznék. Itt olvasom, hogy tavaly Sidariban voltatok, a fórumon próbáltam utána érdeklődni, hogy milyen a strand, szállás? Sajna senki nem reagált. Tudnál egy pár infót megosztani velünk? Ha esetleg volna 1 - 2 kép a standról annak nagyon örülnénk. Nekünk nagyon fontos a strand milyensége is, szeretjük a széles tágas partokat. Nagyon várom a válaszodat. Szia Timi
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2013-01-12 19:24:32
Farkas Róbertné írta ekkor: 2013-01-05 18:47:39
Kedves Edit! Köszönöm kedvességét,hogy válaszolt a kérésemre.Ha nem tart tolakodónak,annyit szeretnék kérdezni,hogy Laganas milyen?Itt arra gondolok,hogy esténként van-e nézelődni való(Tavernák,bazárok?)Piac van-e,és fakultatív kiránduláson volt-e,és az milyen volt?Köszönettel:Kriszti
Kedves Kriszti! Laganas egy eléggé kicsi városka. A főutcáján azonban viszonylag sok üzlet, taverna, illetve egyéb szórakozóhely van. A főutca tengerpart felőli végén található a buszmegálló, ahonnan naponta több busz indul Zakinthos városába, ami a sziget fővárosa. Természetesen ez sem egy nagyváros, de nekem nagyon tetszett, nagyon hangulatos nappal és este egyaránt. A buszjegy másfél euró körül van egy útra. Piacról én nem tudok, de ez nem zárja ki azt, hogy mégis van. Mi két hétig voltunk, így több fakultatív programon is részt tudtunk venni. Élmény volt a buszos szigettúra, nagyon sok információt tudtunk meg az idegenvezetőtől. A hajókirándulások során pedig gyönyörű sziklás partokat láttunk, melyekben jó néhány barlang is található, egyesekbe be is mentünk hajóval is, másokba viszont be lehetett úszni. Természetesen voltunk a sziget "védjegyének" számító Navaggio öbölben is, de láttuk azt fentről is, mindkét esetben gyönyörű volt. Mi nem voltunk Kefalónián, arra nem elég egy rövid nap, két hét is kevés, ezt azóta meg is tapasztaltuk. Üdvözlettel: Edit
nyirati andrea Dátum: 2013-01-08 20:54:44
Sziasztok!Juliusban utaznánk Zakhynthosba,a Villa Maria apartmant szemeltük ki magunknak, tudna valaki véleményt irni róla??? Milyen a part ott? Árak,egyebek? Jobban megérné Paralia? Köszi a választ :) Andy
Éva Dátum: 2013-01-08 20:02:07