(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Cseresznye Renáta Dátum: 2012-07-04 08:43:19
Laurencsik Zsuzsanna írta ekkor: 2012-07-03 21:23:53
Kedves Vivien! A Georgina apartmanban foglaltunk helyet augusztusra. Szeretném megkérdezni, hogy ágynemű huzat lesz vagy nekünk kell gondoskodni róla. Megmondom őszintén, mivel busszal megyünk a korlátozott csomag kg így minden súly számít. Jó lenne ha lenne tiszta ágynemű huzat ill. szeretnék ezzel tisztában lenni , mert fölöslegesen nem pakolom oda. Még egy kérdés. A fakultatív programokra szeretnénk befizetni és két 5 éves gyermekem még nem tud úszni. A csónakon hajón van e gyerek mentőmellény ? Valamint láttam egy olyan fakultatív programotokat amiről fogalmam sincs mit takar. Ez pedig a submarine. Le tudnád nekem írni mit takar ez a program? Köszön válaszod előre is. Üdvözlettel smile
Kedves Zsuzsa! :) Olyan ágynemű,mint ami itthon van az nincs Görögországban! Csak egy lepedő! Arra pedig nem kell huzat! Ha esetleg fáznál,(amit kétlek) van az apartmanokban egy pléd,azzal betakarózhatsz!
Laurencsik Zsuzsanna Dátum: 2012-07-03 21:23:53
Kedves Vivien! A Georgina apartmanban foglaltunk helyet augusztusra. Szeretném megkérdezni, hogy ágynemű huzat lesz vagy nekünk kell gondoskodni róla. Megmondom őszintén, mivel busszal megyünk a korlátozott csomag kg így minden súly számít. Jó lenne ha lenne tiszta ágynemű huzat ill. szeretnék ezzel tisztában lenni , mert fölöslegesen nem pakolom oda. Még egy kérdés. A fakultatív programokra szeretnénk befizetni és két 5 éves gyermekem még nem tud úszni. A csónakon hajón van e gyerek mentőmellény ? Valamint láttam egy olyan fakultatív programotokat amiről fogalmam sincs mit takar. Ez pedig a submarine. Le tudnád nekem írni mit takar ez a program? Köszön válaszod előre is. Üdvözlettel smile
SAAB-I Dátum: 2012-07-03 04:11:29
Bocsi. Chevrolette matiz open-t akartam irni.
SAAB-I Dátum: 2012-07-03 02:26:53
Szia Vivien. iden is Zakynthos-t valasztottuk uticelnak mert tavaly keves volt az az 1het. autoberlessel kapcsolatban lenne 1 kerdesem. jul.14.-21-ig leszunk ott ,es az lenne a kerdes hogy kb. mennyibe kerulne a chevrolette matiz topless 4 illettve 7 napra? valaszod elore is koszonom. Szabi
Koháry Beatrix Dátum: 2012-07-02 11:40:40
Üdv kedves Vivien és Mindenki! Kérdeznék bárkit, aki volt idén autóval,görögországban mennyi az autópályadíj?, a hídon kell e fizetni? A kompra muszáj előre jegyet venni, vagy ráérünk ott? Van valami, amire itthon nem gondolok, de ott észre veszem? Négy gyerek lesz velünk, miden információ érdekel!