(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mrs.Caretta Dátum: 2012-05-09 21:27:30
kriston péter írta ekkor: 2012-05-08 16:27:37
Sziasztok érdeklődni szeretnék az étkezéssel kapcsolatban. Nem tudjuk eldönteni fizessünk be félpanzióra vagy a környéken is van lehetöség étkezre pl: gyorsétterem vagy büfé. Ha valakinek van tapasztalata milyen a Zakynthosi Georgona Étterme minősége, mennyisége nyítvatartása az irjon a tapasztalatáról. Köszönöm előre is. Andi.
Szia Mi szállodában laktunk,félpanzióra fizettünk és minden reggel ugyanaz volt a kaja. Igaz,volt 4-5 féle,de minden reggel ugyanaz volt. 3 nap után már alig csúszott le a torkunkon. És azt mondják,hogy ez jellemző. Nem tudom a Georginában milyen a félpanzió,de az étterméről nem sok jót hallottam (nem átsült húsok,rengeteget kellet várni amíg kihozták...) Viszont állítólag reggel van finom péksütijük. A Georginával szemben van az Ole-ole Taverna étterem,az viszont isteni,imádják a magyarok és mindenki. Roppant kedvesek a tulajok,isteni kiszolgálás és nagyon finom ételek. A menüt variálhatod,ahogy te akarod,ahogy kéred,úgy hozzák neked,nagyon rugalmasak. Az udvaruk pedig egy igazi botanikus kert,itt láthatod: http://www.youtube.com/watch?v=z5QfqIImx8Q http://www.youtube.com/watch?v=kiCB-HTVPIA http://www.youtube.com/watch?v=-wktygJeNM4 Van gyros-uk pitában,nagyon finom. Szerintem inkább oldjátok meg ti a kajálást. Ha jól tudom van Lidl nem messze,úgyhogy mindenképpen jobban jártok,mert legalább azt esztek,amit szeretnétek. Ez az én tapasztalatom,de azért kérdezz másokat is. Jó nyaralást!
kriston péter Dátum: 2012-05-08 16:27:37
Sziasztok érdeklődni szeretnék az étkezéssel kapcsolatban. Nem tudjuk eldönteni fizessünk be félpanzióra vagy a környéken is van lehetöség étkezre pl: gyorsétterem vagy büfé. Ha valakinek van tapasztalata milyen a Zakynthosi Georgona Étterme minősége, mennyisége nyítvatartása az irjon a tapasztalatáról. Köszönöm előre is. Andi.
Mészáros Márta Dátum: 2012-05-06 21:00:20
Szia Vivien! Mészáros Márta vagyok.Tavaly voltunk nálatok"bordó Passattal" és egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.Az idén Kefalóniára megyünk 1 hétre és onnan vissza Korfura.Esetleg kefalóniára nincs egy közelebbi komp csak az amivel Zakynthosra megyünk?Esetleg autópála és komp díjakat tudnál e mondani.Május 25-én indulunk és egy kis segítség elkelne.Előre is köszi Márti Esetleg telefonszámot ha küldenél és felhívlak Még egyszer köszi
Horváth Kata Dátum: 2012-05-05 20:18:54
Kedves Viven, Júniusra szeretnénk foglalni utazást Zante szigetére. Este nyolc körül érkezne a repülőnk Zakynthos városába. Tudnál nekünk segíteni, hogyan tudunk eljutni majd Agios Sostis-ra? Nagyon köszönöm előre is! Kata
Szabó Réka Dátum: 2012-05-05 08:52:07
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-05-04 05:10:19
Sziasztok, üdv kedves Viven! Köszönöm a választ, másnak is, aki válaszolt. Néhány kérdésem van még: - az apartmanban valóban van mikró, és működik is? 202 apartman, - esetleg kávéfőző van- e, vagy azt vigyünk? - a külön szobához tartozó teraszok mivel vannak elválasztva? A barátaink lesznek a mellettünk levő szobában. - vannak-e régi típusu kézműves üzletek, vagy a modern kínai vette át a helyet a szigeten is? - hol lehet kagylókat gyűjteni, és vannak e nagyok, szépek? - érdemes búvárkodni? - vannak-e nagy hullámok , lehet hullámlovagolni? - a csúszdaparkba kicsi, 3 éves babát is érdemes átvinni? - idén is van kedvezményes jegy a csúszdaparkba, s ha igen milyen áron? - ki számít gyereknek, 15, 17, 7 és 3 évesek a gyerekeink. Ha bárki más is válaszol- nem csak a Vivien, annak is nagyon örülök. Köszi : Bea
Kedves Beatrix! Régi típusú kézműves boltokkal sajnos nem találkoztunk, elég sok a kínai áru. De viszont amit érdemes venni a szigeten az a helyi méz, olívaolaj és a bor. Ezeket is leginkább a hegyi kis falvakban az út szélén. Laganasban van egy pár ékszerbolt, ahol azt a hihetetlenül kék opál ezüstékszereket árulják. Ilyen kéket máshol nem lehet venni, csak a szigeten. A búvárkodás szerintem kötelező, rengeteg tengeri kütyü van. Ha szerencsétek van teknőssel is találkoztok a vízben. A férjemnek sikerült Gerakasban. Könnyű búvárkodni ajánlom még Porto Roxát, Limnionast-gyönyörű sziklás partok. Kedvencünk még Marathia,hófehér lapos kövek. Nagy hullámokkal egy parton találkoztunk Porto Zorronál, lehet, hogy van máshol is egy-két helyet mi is kihagytunk. Remélem segítettem. Szép nyaralást!