(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

béby Dátum: 2012-01-17 20:52:47
Sziasztok!Tudna valaki segiteni?A Georgina és az Ibéria apartmanház között vacilálunk,hogy melyik lenne a jobb.A Georgina jobban tetszik,de azt olvastam,hogy a szebb part az Ibériához közelebb van.
Cseresznye Renáta Dátum: 2012-01-17 19:14:37
Oláh Miklós írta ekkor: 2012-01-17 13:08:12
Szép Napot Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy első alkalommal utaznánk Zakynthos-ra a párommal Augusztus közepén, Szeptember elején. Melyik apartman a legjobb választás annak fényében, hogy nem szempont milyen messze vannak a szórakozóhelyek viszont a kényelem az fontos szempont? A költekezés az tudom, hogy egy relatív dolog de árait tekintve Magyarország áraihoz képest hol tart Zakynthos? Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves Miklós! Mi a Villa Máriában laktunk,de elég sokat gyalogoltunk! Agios Sostisban elég keskeny a part és sok a kavics(elég nagyok) Laganas partja homokos és strandolásra is alkalmasabb és a sétáló utca is jobb! Laganas pedig a legközelebb az Ibéria apartmantól van!
Oláh Miklós Dátum: 2012-01-17 13:08:12
Szép Napot Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy első alkalommal utaznánk Zakynthos-ra a párommal Augusztus közepén, Szeptember elején. Melyik apartman a legjobb választás annak fényében, hogy nem szempont milyen messze vannak a szórakozóhelyek viszont a kényelem az fontos szempont? A költekezés az tudom, hogy egy relatív dolog de árait tekintve Magyarország áraihoz képest hol tart Zakynthos? Előre is köszönöm a válaszokat!
czicza Dátum: 2012-01-16 20:04:58
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2012-01-16 16:20:55
Ja még egy tanács! A görögöket úgy tanítják vezetni,hogy az irányjelző,illetve jelzőtáblák feleslegesek! Rengeteg kanyargós keskeny út van!Ahelyett,hogy lassítanának és körültekintően mennének úgy jelzik a közeledtüket,hogy dudálnak! :)
Köszi, sokat segítettél! :-)
Cseresznye Renáta Dátum: 2012-01-16 16:20:55
Ja még egy tanács! A görögöket úgy tanítják vezetni,hogy az irányjelző,illetve jelzőtáblák feleslegesek! Rengeteg kanyargós keskeny út van!Ahelyett,hogy lassítanának és körültekintően mennének úgy jelzik a közeledtüket,hogy dudálnak! :)