(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szabó Réka Dátum: 2012-01-10 17:48:47
Kedves B Norbi! Bár Zakynthoson júniusban voltunk (már 2x is),biztos vagyok benne hogy szeptemberben már ott sincs olyan nyüzsi. Addigra hazamennek Laganasból az angol tinik. Ezért inkább június végét ajánlom, akkor már tele vannak a nyaralóhelyek. Apartmanban csakis az Ibéria jöhet számításba! Minden szobájából látni a tengert. Nagyon igényes apartman. A Georginától kb. jó 500 méterre van. Kellemes séta az olivaligetek között. De az igazi élet Laganasban található ami az Ibériához van közelebb. Remélem segítettem!
Cseresznye Renáta Dátum: 2012-01-10 12:59:14
B Norbi írta ekkor: 2012-01-09 09:25:14
Üdv minden fórumozónak! Az oldalon új tag vagyok, de már kétszer volt szerencsém utazni a Grand Tourssal. (kétszer Sartin voltam) Idén Zakynthost tűztem ki az utazás célpontjának. Régóta nézegetem az ezzel kapcsolatos dolgokat, és felmerült bennem pár kérdés. Remélem fogtok tudni ebben segíteni. Szeptember elején szeretnénk menni barátnőmmel. Gondolom, hogy ilyenkor még javában jó idő van itt, és a tenger kellemes hőmérsékletű. Sartin jártam szeptember elején, ott már igazán csak lankadt a hangulat. Az utcákon nem volt akkora a nyüzsgés, mint szezon közepén. Ez mennyire megfigyelhető itt? Két apartman között gondolkodom, Georgina és Ibéria. Inkább a Georgina tetszik nekem mint apartman, de elhelyezését tekintve, szerintem az ibéria a jobb. Milyen távolságra van ez a kettő kb egymástól? ÉRdemes ezt figyelembe venni?Egyenlőre ennyi ami hirtelen eszembe jutott, remélem a személyes tapasztalaitokkal tudtok majd segíteni nekem.
Az Ibériának minden tekintetben jobb az elhelyezkedése,mint a Georginának! Közelebb van Laganas! Ami azért fontos,mert élet igazán Laganasban van (szórakozást,vásárlást tekintve) A part is szélesebb,igényesebb,mint Agios Sostisban!
Dajka Zsuzsanna Dátum: 2012-01-09 18:32:44
Sziasztok Fórumozók! Habár az idén nem Zakynthosra megyünk, mégis valahogy mindíg visszakavarodok ide:) Nagyon szép emlékeket őrzök a Georgina Apartmanról. Mi a 403-as szobában laktunk 2 hétig, onnan látni a tengert. Nagyon finom és bőséges volt a félpanzió, reggelente finom friss péksüteményeket és egész nap finom cukrászsüteményeket lehetett venni. Mi nem használtuk az úszómedencét, hiszen pár perc sétára van a tenger, de ezt mindenki maga dönti el. Közel van a bolt, a part, mi a közeli domb tetején lévő étterem strandjára jártunk le, 5 perc az egész:) Ha megszomjaztunk, vagy frappézni akartunk itt tudtunk fogyasztani. Szóval mindenkinek jó szívvel ajánlom a Georginát is:)
Dajka Zsuzsanna Dátum: 2012-01-09 18:32:41
Sziasztok Fórumozók! Habár az idén nem Zakynthosra megyünk, mégis valahogy mindíg visszakavarodok ide:) Nagyon szép emlékeket őrzök a Georgina Apartmanról. Mi a 403-as szobában laktunk 2 hétig, onnan látni a tengert. Nagyon finom és bőséges volt a félpanzió, reggelente finom friss péksüteményeket és egész nap finom cukrászsüteményeket lehetett venni. Mi nem használtuk az úszómedencét, hiszen pár perc sétára van a tenger, de ezt mindenki maga dönti el. Közel van a bolt, a part, mi a közeli domb tetején lévő étterem strandjára jártunk le, 5 perc az egész:) Ha megszomjaztunk, vagy frappézni akartunk itt tudtunk fogyasztani. Szóval mindenkinek jó szívvel ajánlom a Georginát is:)
czicza Dátum: 2012-01-09 13:53:00
Gajdán Judit írta ekkor: 2012-01-06 09:39:47
Szeretnék érdeklődni hogy a Georgia apartman melyik szobéájából a legszebb a kilátás? a tengert lehet-e látni? Mi ketten tervezzük a fiammal hogy megyünk ezért 3 ágyas szobákat néznénk.
Szia Judit! A legfelső szinten a leszgszebb a kilátás, de ott a képek alapján nincs árnyékoló a teraszon, ezt vedd figyelembe. Sajnos itt találhatóak többnyire az olyan szobák, ahova két ember is foglalhat.. :-((( Mi inkább lemondtunk a kilátásról emiatt és a földszintre foglaltunk.