(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csaba.B Dátum: 2011-08-16 14:15:13
Sziasztok,evett valaki az Adelfia és az Olé-Olé tavernákban? Vélemények a két helyről,kiszolgálás,kaja minősége... Köszi
Orgona Dátum: 2011-08-16 13:40:12
Petróné Balog Erika írta ekkor: 2011-08-08 14:12:49
Sziasztok! tegnap jöttünk haza Zakynthosról leírom Nektek, a most utazóknak az élményeinket. A Navaggio-i hajókirándulás gyönyörű, a Kaiki is nagyon szép, de ha lehet a görög estre - ha nem akartok fejenként kidobni 28 eurot - akkor nem nagyon érdemes elmenni. Véleményem szerint a görög estet úgy kellett volna kezdeni, hogy egy pár szót köszöntőként és a vendégeknek ouzo-t felszolgálni, hát ez nem történt meg. Az előételek nagyon finomak voltak, de ami utána következett az a rémálom volt. Nagyon rossz volt a főétel. Egyébként maga az élmény és a látvány - főleg a két hajókiránduláson - és természetesen Zakynthos fővárosban leírhatatlan. Ha esetleg mentek a fővárosba akkor viszont a fagyit mindenképpen kóstoljátok meg főleg a citromosat isteni finom. Nagyon tudtunk volna még maradni egy hetet, de sajnos nem volt szabad szoba. Vivien az idegenvezető nagyon kedves aranyos és rettentően segítőkész. Aki most indult útnak annak nagyon jó nyaralást kívánok és nagyon irigylem, mert nem nagyon szerettünk volna még hazajönni. Ja a legfontosabb, hogy a Syrtaki étteremben mindenféleképpen kóstoljátok meg a gyrost, mivel ott a legfinomabb és a legnagyobb adagot adják - 8,20 euroba kerül-.Hazafele útra pedig a mellette lévő étterembe érdemes venni, mivel a sertéshúsos pitába 2 euro, a csirkés-baconos 3 eruo, de isteni finom ott is. Akik most indulnak nyaralni azoknak nagyon jó pihenést és nyaralást kívánok, a szívem vérzik, és irigykedem, de azért pihenjetek jól és érezzétek jól magatokat.
Kedves Erika! Látod ez ember és szerencs függő. Nekünk nem volt túl pozitív a szigettúra mert hánykolódtunk a tengeren és így utólag szinte csak a rosszullét maradt meg emlékben, a navaggionál pedig ki sem kötöttünk. Én sok görög esten voltam és ez volt eddig a legjobb, hangulatos, és nekünk a kaja is ízlett, hatan voltunk egy társaságban és mindannyian elégedettek voltunk. Szerintem ez egy görög út elengedhetetlen estje, jobb mint szimpla vacsi egy étteremben. Jaj de irigykedek én is, úgy vissza mennénk. Már csak a kalapomért is amit az apartman udvarán felejtettem :(
Aysa Dátum: 2011-08-16 11:34:52
Sziasztok! Mi is ketten lányok megyünk most pénteken Bp-ről. Mi az Annaban leszünk de júniusban az Iberiában voltunk.. Ha van kérdés jöhet még ebben a pár napban :) Ja és a Kaiki kihagyhatatlan a fakultatívok közül!!!! smile
Nagy Katalin Dátum: 2011-08-15 21:05:02
Kedves Vivien,Kedves Fórumozók!Szeptember 24.-től leszünk a párommal a Villa Maria apartmanházban.Remélem eljutunk a Navaggio öbölhöz.Tavaly nyáron Kefalónián nyaraltunk és onnan nem jutottunk el mert vihar volt kint a tengeren.Már számolom a napokat, imádkozok a jó időért és ,h eljussunk az öbölhöz.:)Üdv.Kata
Ferenc Viktória Dátum: 2011-08-15 16:21:21
írta ekkor: 2011-08-15 10:42:23
Kedves fórumozók! Tegnap érkeztünk haza Zakynthosról. Írtam egy elég hosszú és elég részletes beszámolót (5 oldal) - a negatív és a pozitív dolgokról is- a nyaralásunkról. Ha esetleg valakit érdekel ajánlom szíves figyelmébe! Az iromány a következő cím alól érhető el: http://www.17s.hu/zakinthos/zakinthos2011.pdf Ha esetleg az irománnyal kapcsolatosan további kérdés merülne fel szívesen válaszolok. Üdv,
Szia Dávid!Privátban is lehet kérdezni?Email címet tudnál adni?Viki