(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Gábor Dátum: 2015-07-30 10:43:59
Hidegkuti Csilla írta ekkor: 2015-07-29 22:24:02
Szia Gábor! Mi is 22-én megyünk Tsilivibe a Contessinába Nyíregyházáról. Kérdéseidre sajnos nem tudok válaszolni. :( Mi autót szeretnénk bérelni 3-4 napra az áraktól függően, és így minél több partot, öblöt, nevezetességet meglátogatni. A fakultatív programok közül számunkra a Kaiki lehet érdekes a barlangok miatt. A többi látnivalót kocsival szeretnénk megnézni. A páromat is érdekli a búvárkodás, bár ő csak amatőr szinten gondolta, de biztos kipróbálná palackkal is, ha van rá lehetőség normális áron. Ha megtudtál valamit erről, megírod? Ezen kívül autós barangolásainkhoz is keresünk útitársat barátkozás és költséghatékonyság céljából is. :) Ha valakit érdekel a dolog, várjuk a válaszokat!
Szia Csilla! Természetesen ha megtudok valamit jelzem, de én csak szeretném kipróbálni. :) Mi előreláthatólag a csúszdapark, szigettúra, hajókirándulás fakultatívokon szeretnénk részt venni. Bár ez még ott változhat. Autó bérlés nálunk kilőve, mivel nincs jogsink én meg amúgy is szeretek túrázni, de azért néhány helyre (főleg a nehezen megközelíthetőkre) jó lenne autóval eljutni. :) Ezekről úgyis tudunk beszélni, amíg várunk a buszra, ahogy látom már leszünk páran. ;) Senki sem aggódik a görög helyzet miatt? (én sem) :)
Gábor Dátum: 2015-07-30 10:37:38
Dögeiné Katona Gabriella írta ekkor: 2015-07-29 15:02:13
Szia Gábor! Mi is 22-én megyünk, csak mi az Ambéliába. Ti hányan lesztek?
Szia, mi csak ketten, egy pár vagyunk. :)
Laskody Máté Dátum: 2015-07-30 10:17:56
Hidegkuti Csilla írta ekkor: 2015-07-29 22:24:02
Szia Gábor! Mi is 22-én megyünk Tsilivibe a Contessinába Nyíregyházáról. Kérdéseidre sajnos nem tudok válaszolni. :( Mi autót szeretnénk bérelni 3-4 napra az áraktól függően, és így minél több partot, öblöt, nevezetességet meglátogatni. A fakultatív programok közül számunkra a Kaiki lehet érdekes a barlangok miatt. A többi látnivalót kocsival szeretnénk megnézni. A páromat is érdekli a búvárkodás, bár ő csak amatőr szinten gondolta, de biztos kipróbálná palackkal is, ha van rá lehetőség normális áron. Ha megtudtál valamit erről, megírod? Ezen kívül autós barangolásainkhoz is keresünk útitársat barátkozás és költséghatékonyság céljából is. :) Ha valakit érdekel a dolog, várjuk a válaszokat!
Szia Csilla! Mi is 22.-én megyünk a Tsilivibe a Contessinába Nyíregyházáról :) Párommal robogó bérlésben gondolkodunk de lehet hogy ez a közös kocsi foglalás sem lenne rossz ötlet ;) Majd személyesen úgyis találkozunk a parkolóban és megbeszéljük! Ti mennyi készpénzt visztek ki magatokkal? Tudtok valami az ottani szupermarket árakról?
Hidegkuti Csilla Dátum: 2015-07-29 22:24:02
Gábor írta ekkor: 2015-07-29 10:18:37
Sziasztok! Mi 22-én utazunk Tsivilibe a Contessina apartmanba. Valaki más is jön Nyíregyházáról? Akik voltak idén Tsivilibe, mi a helyzet? Drágultak az árak? Mennyit érdemes vinni? Másik kérdésem, hogy van-e lehetőség kipróbálni a búvárkodást valahol a szigeten? És ha igen, mennyibe kerül? Ezenkívül mennyi pénzt érdemes vinni, drágultak az árak a görög helyzet miatt? Még valami, mi bicajjal szeretnénk kicsit túrázni a szigeten, de azt olvastam, hogy nem érdemes, mert bolond vezetők-szűk utak, meg kemény emelkedők vannak. Az emelkedők nem érdekelnek, az a túra része, de ezt félretéve milyen a bicaj helyzet? A Grandtours-szal szerződésben levő autókölcsönzőben lehet bicajt bérelni? Ha valaki tud válaszolni a kérdéseimre azt megköszönöm. :)
dilya Dátum: 2015-07-29 17:21:42
Sziasztok! Augusztus 22-től leszünk A.Sostison a Panagiotis apartmanban. Valakinek esetleg van információja arról, hogy a széf a szobában található-e és hogy kb mekkora méretű?