(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Molnár Csilla Dátum: 2015-07-20 16:36:38
Szendrei Melinda írta ekkor: 2015-07-19 16:25:36
Szia! Minket is érdekelne a fogadalomtétel, de eddig még nekünk sem sikerült kideríteni semmit. Főleg az érdekelne, hogy ez mennyire hivatalos, Magyarországon is érvényes-e? Milyen papírok kellenek hozzá, stb. Ha valaki tud bármi segítséget adni, nagyon megköszönnénk.
Szia. Tudomàsom szerint nem hivatalos, ez csak egy ,,fogadalomtètel". Tehàt semmi fèle papìrra nincs szüksèg. Mèg semmi hasznosat nem tudtam meg :-( . Most pènteken indulunk Zakynthos-ra. Ha lesz hasznàlhatò informàciò jelentkezni fogok. Tovàbbi szèp napot :-)
papp szilvi Dátum: 2015-07-20 12:29:49
Berta Péter írta ekkor: 2015-07-15 21:02:58
Ugyanoda megyünk 08.22!Szuper szoba,szuper a kilátás,ugye?
Kedves Péter! Most érkeztünk haza, nagyon szuper az apartman! A szoba és kilátás szenzációs! Kívánom hogy érezzétek Ti is olyan jól magatokat mint Mi! smile
Szendrei Melinda Dátum: 2015-07-19 16:25:36
Molnár Csilla írta ekkor: 2015-07-10 13:29:53
Kedves fòrum tàrsaim. Tudna nekem valaki segìteni? Olvastam, hogy Zakynthoson van lehetősèg fogadalom tètelre, de sajnos senkitől nem kaptam informàciòt :-( . Ha valaki esetleg tudna informàciòt ìrni, hogy hogyan is működik, mennyibe kerül, stb nagyon hàlás lennèk! Jùlius 24-èn indulunk a Grand Tours-al. Tsilivi-be az Ambelia apartmanban lesz a szàllàzunk. Előre is nagyon szèpen köszönöm! Tovàbbi szèp napot nektek :-)
Szia! Minket is érdekelne a fogadalomtétel, de eddig még nekünk sem sikerült kideríteni semmit. Főleg az érdekelne, hogy ez mennyire hivatalos, Magyarországon is érvényes-e? Milyen papírok kellenek hozzá, stb. Ha valaki tud bármi segítséget adni, nagyon megköszönnénk.
Grand Zakynthos Dátum: 2015-07-17 23:09:23
Gaál Krisztián írta ekkor: 2015-05-13 14:16:26
Valaki! Voltam mar tavaly de azt nem nagyon néztem, vhogy eltudunk jutni kefaloniara zakytoshrol? Akar saját auto , lattam , h van faku programba grand nal de furdest nem ír programba , myrthoson csak meg martoznank
Tisztelt Gál Krisztián! A Zakyntosról Kefalonia-ra fakultatív program keretében lehet eljutni. A kirándulás csak megfelelő létszám függvényében tud elindulni a pénteki napon, magyar idegenvezetéssel. Az ára 49/37€ (felnőtt/gyerek ár). A programban a Myrthos beach-et felülről lehet megtekintetni. A két sziget között egyébként kompjárat is közlekedik. A komphajók az észak-keleti Ag.Nikolas kikötőből indulnak. Mivel a szigetet bérelt járművel elhagyni nem lehet, a fakultatív kiránduláson kívül csak saját járművel lehet átjutni Kefalóniára. Ez elég költséges kirándulás: a kompjegy ára kb.32€/autó/út és 8€/fő/út. Üdvözlettel, Varga Vivien és Szakács Gabriella, az idegenvezetők
Grand Zakynthos Dátum: 2015-07-17 22:59:41
Oláh Csilla írta ekkor: 2015-04-26 11:34:10
Kedves Forumozók!Tudnátok abban segïteni,hogy milyen hosszù lesz az ùt,Debrecenből Zakynthosig?Hány órát kell számolni?köszönöm.
Kedves Tibor Sándor! A pontos menetrendről a katalógusunk 86-87.oldalán tájékozódhat. A terv szerint az autóbuszok a szigetre Kilini-ből a reggel 8.00-kor induló komppal jönnek át. Üdvözlettel, Varga Vivien és Szakács Gabriella, az idegenvezetők