(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Anikó Dátum: 2015-07-02 22:28:57
Tisztelt Grand Tours! Ismételten csodálatos pihenésben volt részünk az Önök segítségével. Azt kaptuk az IBÉRIÁBAN ami az ajánlatukban szerepelt, nem csalódtunk. Nagyon szuper apartman! Mindenkinek bátran ajánlom az IBÉRIÁT! Szeretném megköszönni a buszvezetők profi munkáját, és nem utólsó sorban Vivien szolgálatkész, fáradhatatlan segítségét.
Kata Dátum: 2015-07-02 18:51:44
Sziasztok/jó napot!!Szeretnék érdeklődni hogy autót melyik kölcsönzőnél érdemes bérelni?Sajnos a neten a Smartnál csak 7 napos bérlési lehetőség van én viszont augusztus 4-7 szeretnék bérelni.A többi autókölcsönzőt nem ismerem .Mindenképpen szeretnénk autó kicsit tartok attól hogy ha csak ott keresünk akkor a főszezon végett esetleg nem lesz szabad kocsi.
SAAB-I Dátum: 2015-07-01 16:26:17
Bencsik Antalné írta ekkor: 2015-06-30 21:47:19
Hajós szigettúra /Navagió öböllel/ hétfő Autóbuszos szigettúra: Kedd Görög est /naplementével/ : Szerda Kaiki /ebéddel/: Csütörtök Shopping Zakynthos városban: ugyancsak csütörtök Mi vasárnap jöttünk haza a kéthetes nyaralásból, szerintem a program napjai nem nagyon változnak. Üdvözlet, jó nyaralást !
Tisztelet Bencsik Antalné! Köszönöm az információt.
Bencsik Antalné Dátum: 2015-06-30 21:47:19
SAAB-I írta ekkor: 2015-06-28 13:39:40
Helló mindenkinek! A kérdésem az lenne,hogy a fakultatív programok közül a Navaggio,a Kefalonia, és a Kaiki melyik napokra esnek!? Előre is köszönöm a választ....
Hajós szigettúra /Navagió öböllel/ hétfő Autóbuszos szigettúra: Kedd Görög est /naplementével/ : Szerda Kaiki /ebéddel/: Csütörtök Shopping Zakynthos városban: ugyancsak csütörtök Mi vasárnap jöttünk haza a kéthetes nyaralásból, szerintem a program napjai nem nagyon változnak. Üdvözlet, jó nyaralást !
Bencsik Antalné Dátum: 2015-06-30 21:45:19
SAAB-I írta ekkor: 2015-06-28 13:39:40
Helló mindenkinek! A kérdésem az lenne,hogy a fakultatív programok közül a Navaggio,a Kefalonia, és a Kaiki melyik napokra esnek!? Előre is köszönöm a választ....