(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mészáros Rudolfné Dátum: 2015-06-21 14:05:30
Galambos Zoltán írta ekkor: 2015-06-19 08:52:27
Szia! Csatlakozom az előttem elhangzottakhoz. Mi tavaly voltunk az IBéria apartmanba.Szerintem a legjobb választás volt. Igaz picit sétálni kell a tengerhez,de a pálmafák és a csodálatos leanderek között ezt észre sem veszed. Talán ez a videó megnyugtat: https://www.youtube.com/watch?v=5f0bsG4jQpU
Szia! Nekünk még 1 hónap van az indulásig. Az Ibériában fogunk lakni. Tényleg szép a kilátás a teraszról! Melyik szobában laktatok? Mindegyik emeleti szobából ilyen a kilátás?, vagy csak a 8-asból? A séta nem gond:), Marmarason is kell ennyit sétálni a tengerhez.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-20 12:59:50
Tisztelt Grand Tours! Érdeklődni szeretnék ,hogy Tsiviliben lassan mélyül e a tenger és meddig lehet bemenni, hogy ne lepjen el? Másrészt meg a szélviszonyok ,mennyire szokott hullámozni a tenger? Homokos lassan mélyülő tengerpartot keresnék jövő nyárra és több helyen gondolkozom, amit még nem sikerült eldöntenem. Bárki válaszolhat, aki volt Tsiviliben nagyon örülnék neki. Csak Tsivili jöhet szóba Zakhyntoson, mert nekem Agios Sostis túl kicsi, Laganas meg már túl bulis számomra. Köszönet Üdvözlet Timi
Galambos Zoltán Dátum: 2015-06-19 08:52:27
Görög. írta ekkor: 2015-06-15 13:40:53
Sziasztok! Jövő héten megyek párommal az Ibéria Apartmanba. Nagyon megosztó véleményeket hallottam róla.. ( messze van a tenger, kietlen helyen van a szállás, nincs közvilágítás, stb ) Kérlek nyugtasson meg valaki, hogy fele sem igaz! Köszi :)
Szia! Csatlakozom az előttem elhangzottakhoz. Mi tavaly voltunk az IBéria apartmanba.Szerintem a legjobb választás volt. Igaz picit sétálni kell a tengerhez,de a pálmafák és a csodálatos leanderek között ezt észre sem veszed. Talán ez a videó megnyugtat: https://www.youtube.com/watch?v=5f0bsG4jQpU
Helmeczi István Dátum: 2015-06-17 20:38:06
Tisztelt Grand Tours, Kedves Fórumozók! Azt szeretném megtudni, hogy a szerbiai határzár fog-e valamilyen változást okozni a Szerbiába való beutazáskor? Itt a személyi igazolványos beutazásra gondolok! A válaszokat előre is köszönöm! :) Üdv: Pisti
Vallyon Valentina Dátum: 2015-06-17 17:52:34
Görög. írta ekkor: 2015-06-15 13:40:53
Sziasztok! Jövő héten megyek párommal az Ibéria Apartmanba. Nagyon megosztó véleményeket hallottam róla.. ( messze van a tenger, kietlen helyen van a szállás, nincs közvilágítás, stb ) Kérlek nyugtasson meg valaki, hogy fele sem igaz! Köszi :)
Szia. Én is megnyugtatlak, mi tavaly voltunk az ibérában és egyáltalán nem volt messze a tenger főleg úgy, hogy Vivien az idegen vezető megmutatta az első nap, hogy melyik étteremnél lehet átmenni és akkor kb 5 perc és lent vagy a partnál egy lépcsőn keresztül. :) arra kell csak vigyázni, hogy a görögök életveszélyesen vezetnek, mi ezért éjszaka sötétben már nem közlekedtünk, mert nappal is félelmetesek voltak a kis utcákon, de hát embere válogatja. :)