(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Őze Józsefné Dátum: 2015-06-07 10:00:00
Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, van-e tapasztalata valakinek a Zakynthoson választható előfizetéses vacsorákról és éttermekről? Zakynthos – Sirtaki Étterem vagy Hotel Zante Sun ? Köszönettel: Évi
Vilonya Gábor Dátum: 2015-06-02 08:53:32
üdv. Olyan kérdésem volna, hogy Marathonisi-re közlekedik vízi taxi?
Molnár Csilla Dátum: 2015-05-31 14:31:54
Józsi írta ekkor: 2015-05-15 00:50:26
Üdv! Egy elérhetőségre szívesen küldök leírást a látnivalókról (akár GPS koordinátákkal), itt elég hosszú lenne. A busz gond, mert gyatra a tömegközlekedés, kevés van, ritkán, meg oda nincs is, amit érdemes megnézni. Olimpia, felejtős, csak rá kell nézni a térképre. Térképet a Netről lehet elég részleteset letölteni, azt is tudok küldeni. Kint nagyon jó térképeket árulnak, nem is drága, itthon nem szabad venni, gyenge és drága. Jó tervezgetést, mert az majdnem olyan izgalmas, mint maga a nyaralás!
Kedves Józsi. Nagyon szèpen köszönöm az informàciòkat. Èlnèk a lehetősèggel a tovàbbi infòkkal kapcsolatban. Email:[email protected]. Előre is köszönöm. Tovàbbi szèp napot. Üdv: Csilla.
Józsi Dátum: 2015-05-31 13:40:28
István írta ekkor: 2015-05-30 20:01:23
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor rábízom magam a sorsra és a szerencsére. Mert amit a neten találtam kölcsönzőt ott 90-110 euro/nap.
Kedves István! A kinti idegenvezető segít ebben, ha Sostis-ban van a szállás az ottani kölcsönzővel van kapcsolatuk, némi kedvezményt is adnak. (www.smart-rentals.com , a neten csak egy hétre lehet foglalni, kint kevesebbre is) Laganasban van még egy kölcsönző (http://www.budgetzakynthos.com/index.php, itt lehet előre foglalni 1 napra is). Szerintem nem érdemes előre itthonról foglalni, kölcsönzőből van elég. Az ár a kölcsönzés mellé adott biztosítástól is függ, ezzel mindenki a saját belátása szerint ténykedik. Beletartozzon-e a lopás, ilyen-olyan kár. Én is gondolkodtam annak idején a kölcsönzésen, de annyiért kivittem a saját kocsinkat, sok látnivaló és kaland belekerült így még az utazásba, nem bántuk meg.
István Dátum: 2015-05-30 20:01:23
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor rábízom magam a sorsra és a szerencsére. Mert amit a neten találtam kölcsönzőt ott 90-110 euro/nap.