(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Józsi Dátum: 2015-05-15 00:36:12
Gaál Krisztián írta ekkor: 2015-05-13 14:16:26
Valaki! Voltam mar tavaly de azt nem nagyon néztem, vhogy eltudunk jutni kefaloniara zakytoshrol? Akar saját auto , lattam , h van faku programba grand nal de furdest nem ír programba , myrthoson csak meg martoznank
Üdv! Ha tényleg saját az az autó, akkor szívesen leírom az átjutási lehetőséget. Mi már többször bejártuk saját kocsival oda-vissza a szigeteket. Kölcsönzői autót hivatalosan nem lehet kivinni a szigetről. A fakultatív programban tényleg nincs fürdés, sőt Myrtoson tartózködás sem, csak fényképezés felülről. Kiváló hely, érdemes egy fürdést megejteni. Kefaloniát egyéni gyalogos/tömegközlekedéses módon el kell felejteni, mire valami érdekes helyre ér az ember (ha ér!), már jöhet is vissza. Agios Nikolaos kikötőjéből (a sziget északkeleti csücske) indul a komp, kb. naponta egy. Zakynthoson is kiválóan el lehet tölteni az időt, jövőre meg egy kefaloniai nyaralás, és minden meg van oldva.
Molnár Csilla Dátum: 2015-05-14 07:55:03
Kedves fòrumtàrsak, idegenvezető! Jùlius vègèn mennènk a pàrommal ès 2 baràtunkkal Tsivilibe. Èrdeklődni szeretnèk az egyènileg felkereshető làtnivalòkròl (busz nem gond). Illetve nagyon èrdekelne minket Olimpia mint fakultatív kiràndulàs ( mely napokon indùl, àr, idő). A kinti àrakròl is nagyon szìvesen fogadnèk informàciòkat :-) . Illetve csalàdi, kifőzde jellegů èttermek neveit ha valaki jàrt màr ott :-) . Na meg persze tèrkèpet lehet valahol szerezni? A segìtsègeket előre is nagyon köszönöm. Szèp napot mindenkinek. Üdv: Csilla
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2015-05-14 07:31:22
Sziasztok! mi május 29.én indulunk..jön valaki még ebben az időszakban?
Gaál Krisztián Dátum: 2015-05-13 14:16:26
Valaki! Voltam mar tavaly de azt nem nagyon néztem, vhogy eltudunk jutni kefaloniara zakytoshrol? Akar saját auto , lattam , h van faku programba grand nal de furdest nem ír programba , myrthoson csak meg martoznank
Gaál Krisztián Dátum: 2015-05-13 14:13:27
Galambos Zoltán írta ekkor: 2015-04-28 12:10:24
Hali! Nekünk tavaly elég hosszú volt,mert sokat álltunk a macedon határon,így lekéstük a 7.30h kompot.A következő komp 11h. Legalább szétnézhettünk a kikötőben is.Ne aggodj a buszos út miatt.3-4h-ként megáll.Szerintem kibírható.A buszok nagyon kényelmesek a sofőrök kedvesek és segítőkészek.Visszafelé rosszabb lesz. Üdv
Mindenki bevolt szarva aki eddig jött velem buszos nyaralásra gorogbe! Tavalyi volt a leglaajtosabb! Társaság is persze , de ugy elment az a 24 ora h nagyon, legdurvább haza fele volt. Szinte végig aludtak a srácok! 24 pint kibirhato, persze kell 1 nyaralás ,h megszokd az elso utat