(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

zsófi73 Dátum: 2009-07-18 23:25:43
Kedves Grandzsuzsi! Kedves Grandedina!, vagy bárki! Érdeklődni szeretnék, hogy a GrandTours zakiynthosi apartmanok közül, melyek (4 fős) erkélye néz a tengerre? Tervezzük a jövő évi nyaralást! smile Az idén, és tavaly is N. Marmarasban töltöttünk 2 hetet, de most kicsit "messzebbre" merészkednénk! Előre is köszi! Szép napot! VargaZsófi
zsófi73 Dátum: 2009-07-18 23:25:11
Kedves Grandzsuzsi! Kedves Grandedina!, vagy bárki! Érdeklődni szeretnék, hogy a GrandTours zakiynthosi apartmanok közül, melyek (4 fős) erkélye néz a tengerre? Tervezzük a jövő évi nyaralást! smile Az idén, és tavaly is N. Marmarasban töltöttünk 2 hetet, de most kicsit "messzebbre" merészkednénk! Előre is köszi! Szép napot! VargaZsófi
dr. Balázs Erika Dátum: 2009-07-18 22:03:46
Szia Zsuzsi! Köszönjük szépen a válaszodat! Mint már említettem mi az Ibériába megyünk aug. 15-től. Engem is érdekelne, hogy a szállást kb. mikortól lehet elfoglalni? Köszönettel: Erika és Gábor
Tóth László Dátum: 2009-07-16 21:26:03
Kedves Zsuzsi! Augusztus 1-jén érkezünk a Jenny apartmanba egyénileg. Mikortól foglalhatjuk el a szállásunkat? A fakultatív programokról szóló tájékoztató mikor és melyik apartmanban lesz? Előre is köszi!
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-15 10:13:19
Péter Henriett írta ekkor: 2009-07-14 06:20:47
Szia Mindenki! Szia Zsuzsi! Én szeretném kérdezni, hogy a Georgina apartmanba vacsorára, ill. reggelire csak az előre befizetett utasok mehetnek vagy esetleg olyanok is akik egy-egy nap szeretnének enni ott? A párom szülei most vannak nyaralni Zakin és mi is ugyanoda megyünk az Ibériába szept.4-én és nekik van félpanzió és azt mondták, hogy nagyon finom minden... Előre is köszike! Heni
Kedves Heni! A félpanzió és vacsora igénybevételére a helyszínen is van lehetőség. Ez egy hétre szól, tehát megbontani nem lehet, hogy csak bizonyos napokon kéritek. A honlapunkon meg tudod nézni a menüsort, ha a Georgina apartman leírásánál belépsz az ellátásba. Az étteremben egyébként tudtok vacsorázni úgy is, hogy az étlapról választotok, természetesen ebben az esetben nem kell előre jelezni. Az étteremnek van magyar nyelvű étlapja is. Szép napot! Üdv: Zsuzsi