(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-06-29 15:14:58
Szia Csilla! Köszi a leendő utasok és saját nevemben is az élménybeszámolót. Pénteken indulunk busszal. Lenne még néhány kérdésem: Mennyire lehet éjjel aludni az Ibériában, mennyire zajos? Hány órakor lehetett elfoglalni az apartmant? Mikor indult a busz hazafelé? Voltatok a Navaggio-öbölben? Ha van utasbiztosítás, akkor nem kell EU-s kártya? Milyen idő volt Zakyn? Mert itt elég hideg, esős és viharos!!!!!!! 8 éves kislányomnak pedig a legfontosabbak: Mennyire hullámzik ott a tenger és milyen a hőmérséklete? Nagyon köszönöm a válaszokat! Leányfalviné, Ibolya Mennyire hullámzik a tenger?
Jacklyn Dátum: 2009-06-29 11:26:17
Sziasztok! 2 csodálatos hét után tegnap érkeztünk meg Ag. Sostisból, ahol a Georgina apartmanban laktunk. A tulajok és itt dolgozók végtelenül kedvesek, aranyosak voltak és Edinának ezúton is mindent nagyon köszönünk. Ennyire kedves és segítőkész idegenvezetővel nem találkoztam még és tényleg bármi történt, rögtön a segítségünkre volt. Nekem a Grand tours szállás ajánlatai közül a miénk volt a legszimpatikusabb, hiszen volt medencéje, légkondija, étterme, reggelente helyben sütött friss kenyeret vehettünk, az éttermében sok finomságot ettünk és nagyon közel volt a tengerpat is. Edina segítségével béreltünk autót 40 E-ért 1 napra, illetve robogót 15 E-ért, így a sikerült az egész szigetet bejárnunk. A parton motorcsónakot is lehet bérelni 35 E/2 óra/2 fő, amivel a szemben lévő Marathonisi szigetet is körbe hajókázntuk, kikötöttünk, napoztunk. Ha még sosem vezettél ilyet, az sem akadály, mert egy 2perces gyorstalpalóval mindent megmutatnak. smile Ha valakinek kérdése van, szívesen segítek. Jó készülődést és élményekkel teli nyaralást mindenkinek. A Grand toursnak pedig mindent köszönünk. Jövőre is veletek utazunk. smile Üdv: Jacklyn
Csepregi Csilla Dátum: 2009-06-29 10:59:24
Sziasztok!Tegnap érkeztünk haza Zakynthosról 2 hét után.A buszos út egy kicsit fárasztó,de a buszok valóban kényelmesek,a sofőrök profik,hazafelé az út néhány órával rövidebb,mint odafelé.Az Ibéria apartmanban laktunk,ami valóban teljesen olyan,mint a képeken,teljesen elégedettek voltunk vele.Akit érdekelnek az árak:6 db-os ásványvíz mindenhol 1,50,hatalmas zsömle szerű péksüti a szállás melletti Zeusz "szupermarket"-ben 0,50,de ha este felé veszitek,akkor csak 0,25,Mythos sör fél literes dobozos boltban 1,20 körül,tavernában ugyanez üveges változatban 2,50-3 euró.Bevásárlásra javaslom Laganas főutcáján a Dia szupermarketet,vagy Laganas főutcájának végén jobbra haladva Zakynthos város felé van egy Lidl,de az csak motorral,vagy autóval,mert gyalog nagyon messze van.A Bozokis medencéjét bárki használhatja fogyasztás ellenében,nagyon kellemes hely és közel van,ha valakinek épp nincs kedve gyalogolni a strandra.Itt a napernyők és nyugágyak is használhatók ingyen,a parton kb 6 euró két nyugágy és egy napernyő egy napra.Az Agios Sostis-i kikötőben minden reggel megcsodálhattok egy öreg teknőst,akit a halászok etetnek.Remek fotókat lehet róla készíteni.Agios Sostis strandja elég keskeny,Laganasé sokkal szélesebb,kb egyforma távolságra van mindkettő az Ibériától.Kérdésekre szívesen válaszolok.Jó készülődést mindekinek!Üdv,Csilla
Dézsiné Kiss Anita Dátum: 2009-06-25 20:11:09
Molnár Péter írta ekkor: 2009-06-25 18:20:17
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy miben különbözik a két és az egylégterű szoba egymástól? Miért van az hogy az egylégterű szobák drágábbak mint a kétlégterűek? smile smile
Szia Peti A leírásban megtalálod a szobák rajzát , ki is tudod nagyítani így látni fogod a különbséget az egy és a két légterű közt. Az egy légterűben , egy helységben van a konyha és a háló.A két légterűben még pluszban van egy háló ami egy másik helységben van nagy családoknak kitűnő nem kell két külön bejáratú apartmant bérelni.Szerintem ez két családnak azért problémás mert az egyik háló a konyhával egy légtérben van, így zavarhatják a másik pihenését. Remélem tudtam segíteni Üdv Anita
Dézsiné Kiss Anita Dátum: 2009-06-25 19:56:02
Csapó Edit írta ekkor: 2009-06-25 08:15:56
Sziasztok nagyon kösönöm a választ,az étkezéssel kapcsolatban..!! Még egy kérdés lenne! Most az egyénileg utazóktól kérdezném,hogy mely országokon mentek keresztül és volt e valahol némi pobléma.Mármint határnál kipakoltatás... ilyesmi.Előre is köszi!
Szia Edit Az útvonal Szerbia-Macedónia-Görögország Mi tavaly is Görögországban voltunk de semmi probléma nem volt semelyik határon sem, szinte meg sem néztek bennünket.Gondolom idén sem változott a helyzet mi július 24,.én indulunk, így csak tavalyi tapasztalatomat tudom leírni.Jó nyarat !! Kellemes nyaralást!! Üdv Anita