(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Hegedüsné Szegi Renáta Éva Dátum: 2009-06-23 21:11:52
Szia Zsófi! Mi is most pénteken megyünk Zakyntosra! Nem tudod véletlenül , hogy mikor indul a busz és mikorra kell a Tescohoz menni?Mi is nagyon vrájuk már az utazást ! Remélem jó idő lesz!
Tóth Gabriella Dátum: 2009-06-23 13:42:56
Kedves Grandedina! Szeretném megköszönni kedvességed, és segítőkészséged, mely hozzájárult ahhoz, hogy 100 %-os nyaralást tudhassunk magunk mögött (sajnos elmúlt). Csodálatos egy hetet töltöttünk Zakynthoson a Jenny appartmanban. Minden tökéletes volt, életem legszebb nyaralása. Üdvözlettel: T Gabriella
Dátum: 2009-06-22 18:07:14
Polányi Zsófia írta ekkor: 2009-06-22 01:25:42
Sziasztok! Olvasgattam itt a fórumot.Gondoltam regisztrálok és elmesélem,hogy mi most pénteken vagyis 26.án indulunk Zakynthosra.Már nagyon várom.Nézegettem időjárás előre jelzéseket is,és hát nem lesz nagy meleg. :( A Jenny apartmanba fogunk megszállni,10 napot leszünk utazással együtt.Valami jó tanács az útra?Mit érdemes vinni?Mit kóstoljunk meg?Nekem a gyros lesz az első. smile Köszönöm a válaszokat előre is.Zsófi
Kedves Zsófi! Az időjárás nem olyan vészes, a héten kissé lehűlt de így is lehet fürdőzni és napozni, csak a szél nagyobb a kelleténél. Reméljük mire jösz,addigra jobbra fordul az idő. A Jenny jó választás, jó helyen van és nagyon szépek a szobák. Gyrost a vele szemben lévő Georgina apartmanház éttermében tudsz enni, nagyon finom és csak 2 EUR. Egyébként félpanzióra is érdemes itt befizetni, nagyon jól főznek és jobban jársz mint otthon bevásárolni, lecipelni és főzögetni. A jellegzetes ízekkel is megismerkedhetsz. Üdv.:Edina
Dátum: 2009-06-22 18:00:20
Leányfalvi Zsoltné írta ekkor: 2009-06-21 20:33:32
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Zakynthoson használhatók -e a mobilok? Sartin kiválóan működött! Vagy esetleg van gazdaságosabb megoldás? Köszi, Leányfalviné, Ibolya
Kedves Ibolya! A mobiltelefonok használhatók, nem szokott probléma lenni. Helyben egyébként 4 EUR-ért lehet telefonkártyát vásárolni, amivel fülkéből szerintem olcsóbban tudsz beszélni. Érdeklődj a mobilszolgáltatódnál a tarifák iránt. Üdv.: Edina
Polányi Zsófia Dátum: 2009-06-22 15:53:24
Dézsiné Kiss Anita írta ekkor: 2009-06-22 10:56:02
Szia Zsófi! Jó utat nektek!!!!!! Görögországban jártam már , de Zakynthoson még soha így javasolni is csak azt tudom, hogy jól nézzetek szét a szigeten biztos sok a látnivaló!! Érezzétek jól magatokat és ha hazaérsz feltétlenül írj a fórumba!!!
Rendben,jövök majd. smile