Így aztán könnyű dolgod lesz, hogy járművekkel mentek.
Szerintem vegyetek egy utikönyvet. Tudnék ajánlani, de akkor már tényleg a reklámozás vétségébe esnék, és annak alapján járjátok végig a szigetet. Jó térképre lesz szükség, mert még senki sem volt, aki nem tévedt el a szigeten, mivel még a megszokott görög módszernél is vacakabbul van kitáblázva az út és olyan az útrendszer, mint a pókháló. Az például, hogy melyik településen vagytok, a legritkább esetben derül ki, akkor is, amikor kimentek belőle. A Gps állítólag nem működik a szigeten.
Egy nagy körbehajókázást azért beiktatnék, mert rengeteg látnivaló csak a tenger felől látható. Ilyet szervez az iroda is, de rengeteg kis hajótársaság is indít járatokat. Érdemes a helyszinen körülnézni.
Szia József!!
Naphosszat el tudnák csevegni a nyaralásról mindig eszembe jut valami.
Meg lehet tudni melyik útikönyvre céloztál , hátha a kiadó is olvassa a fórumot és tuti a jövő évi nyaralásotok!!
Gps ről annyit , hogy viszünk de tavaly Bulgáriát is megjártuk miatta mert a hölgyike aki folyamatosan utasított hogy túl gyorsan mész, vagy a következő lehetőségnél jobbra ugy gondolta arra rövidebb lesz!!
Jó kilátások a tájékozódásra, eltévedésből szuperek vagyunk!!" 2hetet fogunk eltölteni a szigeten egy kis bolyongás belefér.Mindent megszeretnénk nézni a szigeten úgyhogy csavargásban nem lesz hiány!!
Véletlenül nem jártatok Athénba?Én meg szeretném nézni de azt mondták hogy nagyon messze van a szigettől.
A komp hogy jár ....mettől -meddig milyen időközönként?
A csapvíz úgy tudom nem iható ,mennyi kint az ásványvíz?
Lehet Görög szótár sem ártana ez csak vicc volt a vacak útjelzőtáblákra gondoltam!
Ha mindenre válaszolsz tényleg nagyon könnyű dolgunk lesz!!Vigyázz ha sógorom nett közelben lesz lehet 2x ennyi kérdést feltesz ő nyaralásunk fő szervezője!!
Köszi köszi!!!!!!
Üdv Anita