(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csapó Edit Dátum: 2009-06-04 18:16:17
Nagyon szépen köszi a segítséget!!! úgy lesz.. biztosan bemegyek mert amint látogatom más irodában sem lesz kedvezőbb utazási ajánlat mint itt..
Csepregi Csilla Dátum: 2009-06-03 19:09:08
Leányfalvi Zsoltné írta ekkor: 2009-06-03 15:22:06
Sziasztok! Családommal júl.3-án indulunk Zakynthosra.Már visszajött1-2 turnus, tőletek kérdeznék. Milyen árban vannak az élelmiszerek? Pékáru, tej, lecsó-alapanyag, gyros, stb. Minden érdekel, ami eszetekbe jut! Aki járt fakultatív kiránduláson: milyen árban van a Navaggio kirándulás? Nagyon várom már a busz indulását, d még elég messze van!!!! Leányfalvi Zsoltné
Szia!Én úgy tudom,hogy a GT első idei turnusa a pénteken indult a szigetre.A korábbi foglalásokat visszamondták,mert kevés volt a jelentkező és felajánlottak nekik későbbi indulási lehetőséget.Ez a buszosokra vonatkozik,lehet,hogy aki autóval ment az el tudott indulni,erről nincs infóm.Üdv,Csilla
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-06-03 15:22:06
Sziasztok! Családommal júl.3-án indulunk Zakynthosra.Már visszajött1-2 turnus, tőletek kérdeznék. Milyen árban vannak az élelmiszerek? Pékáru, tej, lecsó-alapanyag, gyros, stb. Minden érdekel, ami eszetekbe jut! Aki járt fakultatív kiránduláson: milyen árban van a Navaggio kirándulás? Nagyon várom már a busz indulását, d még elég messze van!!!! Leányfalvi Zsoltné
Veres Judit Dátum: 2009-06-03 13:14:19
Sziasztok! Ami ténylegesen le van foglalva, azt szerintem piros színnel jelzik, és amit csak a neten foglalsz le, azt sárgával, és ezt követően be kell menned a GT-hoz ténylegesen lefoglalni meg befizetni a 40%-ot. Én így értelmeztem. Bár azt nem tudom, h mit jelent a rózsaszín mező. smile Vivien! Mi úgy foglaltuk le most az Ibériában, hogy 2-en vagyunk, de mivel nincs már 2 személyes szoba, ezért odaadták a 3 személyest is ugyanannyiért. Lehet, hogy másik apartmanban is igy van. Minden esetre hívd fel őket, telefonban is meg tudják mondani. Üdv!
Csepregi Csilla Dátum: 2009-06-02 20:14:05
Szia Edit!Mivel látom,hogy a Grandosok mostanság ritkán néznek fel erre a fórumra megpróbálok segíteni,de ez részemről szintén csak találgatás.Úgy tudom,hogy lehetőség van a GT-nál 72 órára lefoglalni a szobát minden fizetési kötelezettség nélkül,ezeket jelzik a táblázatban fehér színnel.Amennyiben 3 nap alatt nem történik vele semmi,újra foglalhatóvá válik.Szerintem ez az opcionális foglalás.Sárgával azokat jelölik,amik már tényleges foglalás alatt vannak.De azért erre az esküt nem merném letenni!Üdv,Csilla