(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kiss Attila Dátum: 2009-03-06 09:16:45
Üdv Grande Tours! A térképre be tudnátok rajzolni a Georgina Apartman helyét? Gondolom ez viszonylag új szállás ezért nincs még rajta.
Nagy Valéria Dátum: 2009-03-05 14:34:20
Üdvözlök Mindenkit! Mi tavaly voltunk 2 hétig Zakyntoson,felejthetetlen a látvány az élmény és a hangulata a szigetnek.Az Ibériában voltunk a kis épület emeletén,3 ágyas szobában (11-es).Az erkélyről a kilátás a tengerre nagyon jó és egy kicsit magasabb ez a hátulsó épület mint az előtte lévő nagy ezért nem takar el semmit a kilátásból.Ismerőseink a 7-es szobában voltak az Ő erkélyük a legnagyobb és a konyhaablak a tengerre néz.Nagyon aranyos apartman,szerdánként törölközőcsere és takarítás egy kedves házinéni teszi mindezt.A tengertől egy kicsit messze van ,de közben lehet ismerkedni a környékkel.Szerencsére Laganas központtól is elég messze van már csak az Angolok miatt,érdemes reggel egyszer bemenni a városba és megnézni mit hagynak maguk után.Itt olyan de.10 és du16 h között érdemes járkálni pont miattuk.Én azoknak ajánlom a Laganas központban lévő szállásokat(de úgy láttam párat kivettek a szállodák közül az utazási irodában pont -e miatt) akik szeretnek éjszaka bulizni,még ha nem akarnak akkor is. A hajóutat és a buszos szigettúrát mindenkinek ajánlom,nagyon profi az idegenvezető Szilvia ,ő mindent tud a szigetről.Napernyőt matracot nem érdemes cipelni,mert fillérekbe kerül,és minden csoportból van aki otthagy párat a következő turnusnak.Szívesen segítek ha bárkinek van kérdése.Üdvözlök Mindenkit :Vali
Csepregi Csilla Dátum: 2009-03-04 20:46:56
Szia Tünde!Igen,a képeket is láttam.Eleve ezt a szállást néztem ki,de a képeid csak megerősítették az elhatározásomat.Volt időm jól körbenézni,mert már tavaly nyár közepén eldöntöttem,hogy Zakynthos lesz az idei uticél.Erre az e-mail címre tudsz nekem képet küldeni:[email protected] Köszönöm szépen,Csilla
Földi Tünde Dátum: 2009-03-04 16:59:06
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-03-03 20:52:48
Szia Tünde!Köszönöm az infókat!A mienk pont a hetes szoba lesz.Szóval szép kilátás igen,teljesen szeparált erkély viszont nem jár hozzá,ha jól értelmezem. Ugye a te beszámolód van fent a Zakynthos.hu-n?Sok-sok hasznosat olvastam benne!Csilla
Bocsi az előző hozzászólásomba tévesen irtam a 8-as apartman erkélyrésze elszeparált,a 7-esé nem egészen
Földi Tünde Dátum: 2009-03-04 16:58:55
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-03-03 20:52:48
Szia Tünde!Köszönöm az infókat!A mienk pont a hetes szoba lesz.Szóval szép kilátás igen,teljesen szeparált erkély viszont nem jár hozzá,ha jól értelmezem. Ugye a te beszámolód van fent a Zakynthos.hu-n?Sok-sok hasznosat olvastam benne!Csilla
Bocsi az előző hozzászólásomba tévesen irtam a 8-as apartman erkélyrésze elszeparált,a 7-esé nem egészen