(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kánya Béláné Dátum: 2008-08-29 22:34:04
L. Andi írta ekkor: 2008-08-29 14:46:45
Kedves Kata! Örülök, hogy tetszenek a képek smile A szoba tényleg nagyon jó volt! Mi egy 50-es quadot béreltünk, de megszenvedtünk vele smile Dombon felfelé úgy hajtottuk mint a rollert smile Nem bírta a hegyi utakat szegény... Zsuzsi nagyon vágja az autóbérléses témákat, jobban megéri autót bérelni és nem is rosszak az árak, de minimum 1.4-eset kell. A quad 30 euró volt Agios Sostis végén (+5 biztosítás), autót is lehet találni nem sokkal drágábban. De itt átadom a szót Zsuzsinak smile
Köszöntyű az infókért, a quadra én is gondoltam, mert olyan bulis lehet, de több helyen is olvastam, hogy nem igazán bírja a hegymenetet, úgyhogy letettem róla... Marad az autó, és akkor azt majd már tényleg kint, Zsuzsi segítségét igénybevéve.. Neked mindent köszönök, ha hazajöttünk, én is elküldöm a képeimet a G-portálra, addig is üdv. Kata
L. Andi Dátum: 2008-08-29 14:46:45
Kedves Kata! Örülök, hogy tetszenek a képek smile A szoba tényleg nagyon jó volt! Mi egy 50-es quadot béreltünk, de megszenvedtünk vele smile Dombon felfelé úgy hajtottuk mint a rollert smile Nem bírta a hegyi utakat szegény... Zsuzsi nagyon vágja az autóbérléses témákat, jobban megéri autót bérelni és nem is rosszak az árak, de minimum 1.4-eset kell. A quad 30 euró volt Agios Sostis végén (+5 biztosítás), autót is lehet találni nem sokkal drágábban. De itt átadom a szót Zsuzsinak smile
Kánya Béláné Dátum: 2008-08-29 13:32:36
L. Andi írta ekkor: 2008-08-20 18:34:51
Sziasztok, a képeimet elküldtem a G-portálra, majd remélem hamarosan felteszik smile Katának lefényképeztem a szobát smile Nézzétek meg smile
Szia Andi, ma felkerültek a képeid a G-portálra, szuperek, köszi! Nagyon tetszik a szoba is, főleg, hogy fedett az "erkély", annak külön nagyon örülök. A külső képek is tök jók, most már nagyjából összeállt a kép a házról. Szóval még egyszer nagyon köszönöm a képeket, nagy örömöt szereztél vele smile Remélem, hogy még néha idelátogatsz az oldalra, és olvasod e sorokat, és akkor még megkérdezném, hogy béreltetek-e autót, ha igen, hol, milyet, mennyiért. smile ?? Ui: ti is nagyon helyesek vagytok a pároddal a képen. Üdv. Kata
Garamvölgyi Csaba Dátum: 2008-08-25 13:14:43
írta ekkor: 2008-08-24 10:52:07
Kedves Csaba!Ahogy már Péter is írta, a Bozikis Hotelban nincsen főzési lehetőség.Mivel a szálloda csak reggeliztet,ezért étel melegítését nem tudják megoldani ott.Vízforraló viszont van, amit egész nap lehet használni, és a recepció melletti helyiségben található, ahol a reggelit szokták lebonyolítani.Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.Üdvözlettel:Zsuzsi
Köszönöm szépen! smile
Komáromi Tamás Dátum: 2008-08-25 09:13:51
Sziasztok! Tegnap este értünk haza Zakyról. Egy nagyon szép hetet töltöttünk ott nagyon jó társasággal! grandzsuzsi-nak ezer köszönet a sok segítségért és a türelemért. Remélem jövőre megint láthatunk majd! Mónika és Tamás