(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kánya Béláné Dátum: 2008-08-15 11:26:26
L. Andi írta ekkor: 2008-08-12 11:47:46
Kedves Kata! Nekem nagyon tetszett a Nikos apartman, ez van a legközelebb a parthoz, sőt az erkélyek oldalról a tengerre néznek! Bolt is közel van, Laganas központja van kicsit messzebb de nem vészes. Tiszta, van törülköző amit kedden cserélnek és lepedőt is. A konyhai felszerelések már kicsit "el vannak használva", de van minden, max evőeszközt kell vinni. Nagyon barátságos az egész, és csak reggel süt oda a nap, szóval délután egész kellemes. Lakik a környéken egy aranyos fehér cica, arra vigyázzatok :) Minden reggel jön és beköszön mindenkinek. Mi nagyon megszerettük smile Mindenki etette. (Mi Cicakusznak hívtuk) smile Ja és nagyon rossz itthon lenni... smile Vissza akarok menni!
Köszi Andi, hogy ilyen gyorsan írtál! Örülök, hogy tetszett a Nikos, főleg annak, hogy tengerre néz az erkély. Ilyenünk még nem volt eddig.... Azt írtad, esetleg le is fényképezed a szobát.?? Nem tudom ismered- a G-portál Zakynthos oldalát, ha fényképeztél, oda fel lehet tenni a képeket, így minden érdeklődő láthatja, sőőőt, még én is smile Már nagyon be vagyok sózva, pedig még három hét!!! az indulásig.. üdv. Kata
Benke Annamária Dátum: 2008-08-15 08:19:42
Üdvözlet, kicsit megkésve és "eltévedve" szerencsésen mi is hazaérkeztünk, értem ezt azalatt, amint hazatértünk másnap reggel indultunk is rokonokhoz Romániába és nagyon vágytunk már egy kis hazaira!!! :) smile , MESESZÉP VOLT A SZIGET, A TENGER A KÉK SZÍNEK VALAMENNYI ÁRNYALATÁBAN JÁTSZOTT EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ, EZT LÁTNI KELL!!!! Teljes mértékben meg voltunk - vagyunk elégedve az iroda szolgáltatásaival, a helyi idegenvezetővel, Zsuzsival, aki nagyon kedves, segítőkész és minden gondunk bajunkkal fordulhattunk hozzá, nem utolsó sorban a sofőrökkel akik előtt le a kalappal, ezt a hosszú utat levezetni, egyaránt a hegyekben és a többi helyen, minden tiszteletem az Övék, ezúton küldjük az üdvözletünket Bánszki Lajosnak és Cseresznyés Tibornak a két sofőrnek nagyon jól vezetnek. Az apartmannal is meg voltunk elégedve, kényelmes, tiszta. Igen, amint elöttem Andi is írta mindenki számára mi is a Nikos felé eső partot ajánljuk, ott kellemesebb a környezet, nincs annyi hajó és tisztább úgy a part is, mint a víz is. Laganas központja nincs olyan messze, a part mentén van a legközelebb, ajánlom hogy papucsba menjen mindenki hogy egy két helyen le tudja venni és a vízben tudjon közlekedni, de nem kell megijjedni. A központ utcáiban nagyon kedves kis ajándéküzletek vannak. A fakultatív programokat ajánlom sok érdekes helyet mutatnak meg, gyönyörűek a kék Barlangok ésigaz én csak felülről láttam a Navaggio öblöt de meseszép onnan is. ZSUZSI! Miután hazajöttünk másik utunkról akkor vettük észre, hogy véletlenül anyu összefogta a tájékoztató füzetet a holmijával, sajnos nem tudtam bevinni a héten mert későn értünk haza, így nem az eheti turnussal hanem a jövő heti turnussal biztos megkapod, vagy megkérdezem a postán hogy mennyiért menne el görögbe a levél. Emiatt a kellemetlenségért elnését kérünk Tőled és az irodától is! Apósomék pedig köszönik az iroda készséges, gyors segítségét a buszon hagyott csuporért. Mindent nagyon szépen köszönünk, jövőre irány a spanyol tenger!!!!!
L. Andi Dátum: 2008-08-12 11:47:46
Kedves Kata! Nekem nagyon tetszett a Nikos apartman, ez van a legközelebb a parthoz, sőt az erkélyek oldalról a tengerre néznek! Bolt is közel van, Laganas központja van kicsit messzebb de nem vészes. Tiszta, van törülköző amit kedden cserélnek és lepedőt is. A konyhai felszerelések már kicsit "el vannak használva", de van minden, max evőeszközt kell vinni. Nagyon barátságos az egész, és csak reggel süt oda a nap, szóval délután egész kellemes. Lakik a környéken egy aranyos fehér cica, arra vigyázzatok :) Minden reggel jön és beköszön mindenkinek. Mi nagyon megszerettük smile Mindenki etette. (Mi Cicakusznak hívtuk) smile Ja és nagyon rossz itthon lenni... smile Vissza akarok menni!
Cseh Nikoletta Dátum: 2008-08-11 22:00:10
Tegnap este szerencsésen hazaértünk Zakynthos gyönyörű szigetéről. Teljesen egyettértek az előttem szólóval, azt kaptuk, amit vártunk. Bár mi már negyedik éve ezt kapjuk az irodától. Zakynthora visszatérve, a tenger szép tiszta a part homokos. A fakultativ programok közül kár kihagyni a navaggio öbölhöz való hajókirándulást, egy élmény. Zsuzsinak ez úton is köszönjük a kedvességét és, hogy olyan hamar segítségünkre sietett az áramkimaradáskor. A sofőrök is nagyon szolgálatkészek és biztonságosan vezetnek. Röviden most ennyi, ha bárkinek bármi kérdése van a következő turnusokból szívesen segítek amiben tudok.
vakarcs péter Dátum: 2008-08-11 20:42:39
Nagyon elégedettek vagyunk az idei nyaralásunkkal.Maga az utazás hosszú volt,de végig biztonságban éreztük magunkat.A buszok is kényelmesek.Tényleg azt kaptuk,amit vártunk.Nem hiába olvastuk a sok dicséretet itt a fórumon.Zsuzsi is aranyos,segítőkész volt.Mindenkinek ajánlani fogom az irodát és jövőre ismét a Grandtourssal utazunk.További sikeres működést kívánunk és elimerésünk a szervezőnek.