Üdvözlet, kicsit megkésve és "eltévedve" szerencsésen mi is hazaérkeztünk, értem ezt azalatt, amint hazatértünk másnap reggel indultunk is rokonokhoz Romániába és nagyon vágytunk már egy kis hazaira!!! :)

, MESESZÉP VOLT A SZIGET, A TENGER A KÉK SZÍNEK VALAMENNYI ÁRNYALATÁBAN JÁTSZOTT EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ, EZT LÁTNI KELL!!!! Teljes mértékben meg voltunk - vagyunk elégedve az iroda szolgáltatásaival, a helyi idegenvezetővel, Zsuzsival, aki nagyon kedves, segítőkész és minden gondunk bajunkkal fordulhattunk hozzá, nem utolsó sorban a sofőrökkel akik előtt le a kalappal, ezt a hosszú utat levezetni, egyaránt a hegyekben és a többi helyen, minden tiszteletem az Övék, ezúton küldjük az üdvözletünket Bánszki Lajosnak és Cseresznyés Tibornak a két sofőrnek nagyon jól vezetnek. Az apartmannal is meg voltunk elégedve, kényelmes, tiszta. Igen, amint elöttem Andi is írta mindenki számára mi is a Nikos felé eső partot ajánljuk, ott kellemesebb a környezet, nincs annyi hajó és tisztább úgy a part is, mint a víz is. Laganas központja nincs olyan messze, a part mentén van a legközelebb, ajánlom hogy papucsba menjen mindenki hogy egy két helyen le tudja venni és a vízben tudjon közlekedni, de nem kell megijjedni. A központ utcáiban nagyon kedves kis ajándéküzletek vannak.
A fakultatív programokat ajánlom sok érdekes helyet mutatnak meg, gyönyörűek a kék Barlangok ésigaz én csak felülről láttam a Navaggio öblöt de meseszép onnan is.
ZSUZSI! Miután hazajöttünk másik utunkról akkor vettük észre, hogy véletlenül anyu összefogta a tájékoztató füzetet a holmijával, sajnos nem tudtam bevinni a héten mert későn értünk haza, így nem az eheti turnussal hanem a jövő heti turnussal biztos megkapod, vagy megkérdezem a postán hogy mennyiért menne el görögbe a levél. Emiatt a kellemetlenségért elnését kérünk Tőled és az irodától is!
Apósomék pedig köszönik az iroda készséges, gyors segítségét a buszon hagyott csuporért.
Mindent nagyon szépen köszönünk, jövőre irány a spanyol tenger!!!!!