(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Cseh Nikoletta Dátum: 2008-07-30 15:24:33
Benke Annamária írta ekkor: 2008-07-29 21:17:30
Szia Niki! Ma dolgoztam utoljára most előttem a nagy nyarlás és a "rettenetes" nagy szabadság, a bevásárláson már túl vagyunk Csabival (férjemmel) mi arra a döntésre jutottunk hogy befizetünk vacsorára így maradt el nálunk a vásárlás. Mindig tanul az ember, most hallom először tőled hogy milyen cukorkát vesztek. Elárulod hogy melyik ez a cukor? Viszont ma nagyon kifeküdtem mint a béka és elértem az a pontot amikor azt mondanám legszívesebben hogy nincs kedvem menni sehova, egyszerre igyekszek itthon tartani a frontot és pakolni, másrészt meg a nyaralási láz is rajtam van. Tiszta téboly, de csakis pozitívan szabad hozzáállni a dolgokhoz. Hogy milyen fakultatív programokra fogunk befizetni az majd ott eldől, Csabi szeretné megnézni a Navaggio öblöt, engem úgy minden érdekel. Tényleg Niki említetted már hogy nem ez az első utatok a grand-al megkérhetnélek egy pár szóban megírnád nekem hogy milyen az út? Értem ezalatt hogy mennyire zajos a busz, ha hátul utaztatok már akkor az milyen, a setra-val utaztatok már? A zaj iránt inkább férjem és drága apósom miatt érdeklődnék mert teljesen kétségbe vannak esve hogy hova fogunk ülni. Ez az a dolog amiatt nem aggódok, mindenki csak arról ír hogy nagyon kényelmesek a buszok meg ilyen jó dolgokat. ITT KÉRNÉK TŐLED ÉS MINDENKITŐL ELNÉZÉST ELŐRE HOGYHA KINYITNÁ APÓSOM A SZÁJÁT, hogy majd ő megmondja hogy hova szeretne ülni, szóval emiatt elnézést előre is. Akkor várom pár rövid sorod illetve segítséged üdv Ani
Szia Ani! A cukorka neve Bonbon Voyage( Wildberry Candies) vagy Ace Drops. Azért jó mert ugye ha fürdünk a tengerben ohatatlan hogy ne érjen a szánkhoz a víz és aztán meg szörnyű sós szájízünk van és ezek a cukorkák nagyon jók ellene:) A busszal kapcsoltaban az ülésrendet mindig az utazási iroda állítja össze nyílván rokonokat nem választanak el egymástól. A legújabb Setrákal még nem utaztam, de az ezelőtti buszokkal teljesen megvagyunk elégedve. Nem zajos végig nyomatják a légkondit így friss a levegő. Filmeket is vítetnek már ahogy elkezd esteledni. Mi semmilyen zajt nem hallottunk még eddig értem itt ezalatt a motor zaját vagy mást estleg. Az ülések is elég kényelmesek. Csak hát annyi a baj, hogy úgy kényelmesebben lehet aludni ha hátra döntjük az ülést de lehet a hátam mögött ülőt ez zavarja mert már jártam így. Csomagoknak is van elég hely. Mi is a navaggio öblöt nézzük meg meg lehet a buszos fakultatívra fizetünk majd be. A buszhoz visszatérve a sofőröket is csak dícsérni tudom, mert megbízhatóak és ha baj van estleg azt is gördülékenyen próbálják megoldani. Szóval ne aggódjatok reméljük hogy nem lesz semmi baj és gond nélkül élvezhetjük Zakinthos szépségét. :)
Benke Annamária Dátum: 2008-07-29 21:18:58
L. Andi írta ekkor: 2008-07-27 21:57:29
Kedves Niki és Annamari! Mi is pénteken indulunk Miskolcról a párommal a Nikosba! Ott találkozunk ! smile
Kedves Andi örülök hogy még egy leendő ismerős, reméljük a legjobbakat azt mondják gyönyörű az idő a szigeten. Bár annyira nem vagyok benne jártas de Szegeden már találkozunk üdv Ani
Benke Annamária Dátum: 2008-07-29 21:17:30
Cseh Nikoletta írta ekkor: 2008-07-27 14:37:33
Szia Ani! Köszi megvagyok. Már mi is alig várjuk, hogy eljöjjön a péntek reggel. Még egy nagy bevásárlás áll előttünk de már pár apró dolgot beszereztünk. Mint például olyan cukorka ami elveszi a sós tenger ízét a szánkról. Gondolom ti is várjátok már az indulást nagyon. Ti tudjátok már milyen fakultatívra fizettek be?
Szia Niki! Ma dolgoztam utoljára most előttem a nagy nyarlás és a "rettenetes" nagy szabadság, a bevásárláson már túl vagyunk Csabival (férjemmel) mi arra a döntésre jutottunk hogy befizetünk vacsorára így maradt el nálunk a vásárlás. Mindig tanul az ember, most hallom először tőled hogy milyen cukorkát vesztek. Elárulod hogy melyik ez a cukor? Viszont ma nagyon kifeküdtem mint a béka és elértem az a pontot amikor azt mondanám legszívesebben hogy nincs kedvem menni sehova, egyszerre igyekszek itthon tartani a frontot és pakolni, másrészt meg a nyaralási láz is rajtam van. Tiszta téboly, de csakis pozitívan szabad hozzáállni a dolgokhoz. Hogy milyen fakultatív programokra fogunk befizetni az majd ott eldől, Csabi szeretné megnézni a Navaggio öblöt, engem úgy minden érdekel. Tényleg Niki említetted már hogy nem ez az első utatok a grand-al megkérhetnélek egy pár szóban megírnád nekem hogy milyen az út? Értem ezalatt hogy mennyire zajos a busz, ha hátul utaztatok már akkor az milyen, a setra-val utaztatok már? A zaj iránt inkább férjem és drága apósom miatt érdeklődnék mert teljesen kétségbe vannak esve hogy hova fogunk ülni. Ez az a dolog amiatt nem aggódok, mindenki csak arról ír hogy nagyon kényelmesek a buszok meg ilyen jó dolgokat. ITT KÉRNÉK TŐLED ÉS MINDENKITŐL ELNÉZÉST ELŐRE HOGYHA KINYITNÁ APÓSOM A SZÁJÁT, hogy majd ő megmondja hogy hova szeretne ülni, szóval emiatt elnézést előre is. Akkor várom pár rövid sorod illetve segítséged üdv Ani
Tóth Anita Dátum: 2008-07-28 12:16:34
Tegnap este szerencsésen hazaértünk. Egy felejthetetlen hetet töltöttünk ezen a gyönyörű szigeten. Köszönjük szépen Zsuzsinak a sok segítséget, rendkívül segítőkész idegenvezető, példa lehet a szakmabelieknek! Akik még ezután mennek kellemes szórakozást és pihenést kívánok nekik!
L. Andi Dátum: 2008-07-27 21:57:29
Kedves Niki és Annamari! Mi is pénteken indulunk Miskolcról a párommal a Nikosba! Ott találkozunk ! smile