Mi is 1 hetet töltöttünk Zakynthoson (úgy tűnik az előttem szólóval egy turnusban

).
Hasonló véleményen vagyunk mi is, az idegenvezető munkája tényleg hagy kivetnivalót maga után. Nagyon sok olyan dolog volt amit nem mondott el, említeném többek között a kért vacsorát, amelyről semmit nem említett, hogyan zajlik le ez az egész (még szerencse, hogy tudok angolul így megértettük, hogy a Magyarországon befizetett összegért az étteremben fejenként 8 euroért ehetünk-bár azt hiszem ezt az idegenvezetőnek kellett volna elmondania).
A tengerpart gyönyörű volt, és a programok is jók voltak amiken részt vettünk, az idegenvezető itt tényleg minden lényegeset elmondott. A másik kisebb probléma a hazautazás szombatja volt. ( leginkább azok számára volt ez probléma akik a Nikosz apartmanban laktak-így nekünk is-hiszen mi nem lehettünk a saját apartmanunk udvarán, hanem a Regina apartmanhoz kellett mennünk) Ezen a napon is szerettünk volna fürdeni a tengerben, azonban tusolás nélkül elég kellemetlen lett volna a hazaérkezésig utazni

(volt egy tusoló a Regina apartmanház alagsorában, de azt inkább hagyjuk

) Ezért jó lett volna, ha tudtunk volna fürödni a Hotel Bozikis medencéjében(ahogyan az a katalógusban is írva volt), azonban nem lehetett, mégpedig azért nem mert véget ért a nyaralásunk .(pedig ez a nap is ki volt fizetve)
Ezeket a kisebb problémákat leszámítva nagyon jól éreztük magunkat, hiszen a táj csodálatos és a görög emberek is rendkívül vendégszeretőek voltak!!
Ezenkívül nagyon kellemes volt az utazás is, a sofőrök rendesek és korrektek voltak!
Tisztelettel egy utasuk: Kocsis Alexandra
Kedves Alexandra! Bízok benne hogy el fogod olvasni egyszer még ezt a levelet - választ. Az apartmanok elfoglalásával és elhagyásával kapcsolatban minden utazási iroda leírja mikor lehet elfoglalni és mikor kell elhagyni azokat, nekem már sokadik lesz a 2 hét múlva elkezdődő Zakhyntosi nyaralásunk és még nem találkoztam olyan személlyel aki ne tudná az ilyen dolgokat és ehhez alkalmazkodva készülne fel. Megjegyezve különböző irodák repülős nyaralásainál is örül az ember ha már az első napon lehetősége van fürödni az utolsó nap pedig mindig a pakolással és a hazainduláshoz való készülődéssel telik. Ha úgy döntöttél hogy lesz még alkalom hogy buszos nyaralásra fizetsz be akkor vedd figyelemebe ezeket!!!! Üdvözlettel