(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Hajnal Mónika Dátum: 2008-07-14 17:23:01
Kedves Zsuzsi!Szeretnék érdeklődni,hogy csak azoknak van internet 5 euro aki a Bozikisba száll meg?Nikos apartmanosoknak nincs ilyen?Üdv: Móni
Kovács Lászlóné Dátum: 2008-07-14 13:53:31
Kedves Zsuzsi! Azt szeretném még megtudni, hogy a strandon napernyőt és strandsátrat le lehet -e szúrni. Mennyire kell ott a tekikre vigyázni. Köszi: Zsuzsa
Benke Annamária Dátum: 2008-07-11 13:45:37
írta ekkor: 2008-07-06 16:02:48
Kedves Ani! Van helyközi buszjárat. A jegyárakat nem szokták változtatni, 1.40-1.50Euro/fő. Ez alól kivétel az a buszjárat, ami a csúszdaparkba megy. Annak ára 2.50Euro/fő. Sajnos arra nincsen lehetőség, hogy a Navagio öbölhöz busszal eljussatok. Ezt a fakultatív programok keretében megtehetitek, illetve ha béreltek valamilyen járművet. Ha Zakynthos városba bementek busszal, több lehetőség is van a leszállásra. Majd adok nektek térképet, és amikor itt lesztek, nagyon szívesen elmagyarázom, hol érdemes leszállni, hogy közel legyetek a központhoz. A szállások közelében lévő Super Marketek hasonló árakon dolgoznak. A Regina Apartmanhoz legközelebbi boltból említek egy pár árat. Minden reggel friss pékárut hoznak.(Ez minden üzletre jellemző) Kenyér:0.90Euro, zsemle:0.25Euro, különböző töltött piták:1.20Euro. Egy zsugor szénsavmentes víz:1.55Euro, sárgadinnye:1.00Euro/kg, görögdinnye:0.50Euro/kg, banán:1.75Euro/kg. A kompjegy ára oda-vissza 15Euro, nincs csoportos kedvezmény. Megérkezéskor, ami általában 12.30-13.00 körül szokott lenni, a szobák már elfoglalhatóak, tehát nem kell várakozni. Ha mégis valami oknál fogva várni kellene, akkor van egy külön helyiség a várakozó utasoknak a Regina apartman aljában. Ha van még valamilyen kérdésed, nyugodtan írj. Üdv: Zsuzsi
Szia Zsuzsi! Nagyon szépen köszönjük az eddigi információkat, szerintem már csak ott helyben fogjuk a többit megbeszélni, nagyon várjuk már az indulást és az ott eltöltendő 8 napot, de addig még pont a mai naptól számítva 3 hét az indulásig. Addig is jó munkát kívánok neked és a mielőbbi viszontlátásra. Üdvözlettel Ani (Debrecen)
Kovács Lászlóné Dátum: 2008-07-10 11:10:22
Kedves augusztusi nyaralók! Szeretném megkérdezni ki jön augusztus 1-10-ig a Bozikis Hotelbe, és hol száll fel. Az én kis csapatom 9 főből áll, igy azon a héten csak egy szabad szoba maradt a Bozikisba. Mi Sopronba szállunk fel. Zsuzsa
Dátum: 2008-07-10 09:05:39
Kovács Lászlóné írta ekkor: 2008-07-10 07:53:44
Kedves Grand Zsuzsi! A jövő hónapban megyünk a Hotel Bozikisba. Az utazási iroda katalógusában ugy hirdetik, hogy a Bozikisba ingyenes internetezési lehetőség van. Telefonon is megkérdeztem a debreceni irodában, ott is megerősítettek abban hogy valóban ingyenes, csak laptopot kell vinni az idegenvezető pedig megadja a jelszót. Ezzel szemben a hozzászólások között pedig azt olvastam hogy 5 euró a jelszó és a kártya. Most melyik a valóság, szeretném ha válaszolnál. Ha az 5 euró akkor az egy alkalomra vagy az ott tartózkodás idejére szól. Köszönöm. Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Mint korábban már írtam, van lehetőség az ingyenes internetezésre, ha hoztok magatokkal laptopot. Mivel a wifihez tartozó router a Regina apartman erkélyén van felszerelve, ezért a legerősebb a vétel a Regina udvarán, de a Bozikis medencéjénél is tudták az utasok használni. Ebben az esetben valóban én fogom megadni a jelszót, és ez ingyenes. Viszont ha a szobában szeretnétek internetezni, akkor ez csak vezetékről érhető el, amihez a Bozikis tulajdonosa ad jelszót, és nála lehet a kártyát is megvenni, ami 5Euro. Ezt addig használhatjátok, ameddig tart, tehát nem alkalmanként 5 Euro. Remélem tudtam segíteni, és most már egyértelmű. Ha bármilyen kérdésed van még, szívesen válaszolok. Üdvözlettel: Zsuzsi