(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Molnár Károly Dátum: 2014-08-14 18:03:10
Galambos Zoltán írta ekkor: 2014-08-14 16:52:01
Hali! Igen fel lehet vinni.Mi az új Setra busszal mentünk és simán befért az ülés alá. Üdv
Köszönöm!!! üdv.: Karcsi
Galambos Zoltán Dátum: 2014-08-14 16:52:01
Molnár Károly írta ekkor: 2014-08-14 15:12:41
Sziasztok! Lehet, nem olvastam vissza elég alaposan, de nem találtam olyan infót, hogy puhafalu hűtőtáskát fel lehet-e vinni a buszra. A táska mérete: 30x30x15. Mivel még nem utaztunk vele, nem tudom, hogy befér-e az ülés alá. Akinek van tapasztalata az legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm!
Hali! Igen fel lehet vinni.Mi az új Setra busszal mentünk és simán befért az ülés alá. Üdv
Molnár Károly Dátum: 2014-08-14 15:12:41
Sziasztok! Lehet, nem olvastam vissza elég alaposan, de nem találtam olyan infót, hogy puhafalu hűtőtáskát fel lehet-e vinni a buszra. A táska mérete: 30x30x15. Mivel még nem utaztunk vele, nem tudom, hogy befér-e az ülés alá. Akinek van tapasztalata az legyen szíves segítsen. Előre is köszönöm!
László Dátum: 2014-08-13 09:27:30
Józsi írta ekkor: 2014-08-11 23:49:20
Űdv! Alykesben tudok: http://www.valaiswatersports.gr/en-boathire.php Egy kisebb csónak 65€ volt tavaly főszezonban, benzinnel együtt 9-17 óráig, 4 személyre biztosan jó, nem kell engedély hozzá. Skinariba, a kék barlangokhoz lehet elmenni vele, a sziget északi fokáig, Navagioba nem. Nem is férne bele nagyon más, hiszen közben kiváló kék öblök vannak fürdőzésre. Nem fogjátok megbánni. Célszerű előre foglalni, mert nincs mindig szabad csónak. Busz elég macerás Alykesbe. Buszmenetrend (az oldal alján): http://www.zanteisland.com/html/english/orari.htm Talán még biciklivel lehet könnyen elmenni, közel a parthoz van út, nincsenek nagy emelkedők. Keribe nem célszerű elcsónakázni és nem is lehet, ott kell bérelni csónakot (Limni Keriben). Lehet Sostisban és Laganasban is bérelni csak drágább és hosszabb az út mire a lényeges objektumokhoz érsz. A keri barlangokat, a teknős szigetet és a laganasi öblöt lehet bejárni vele. Nem lehet tovább kihajózni. Lehetséges Agios Nikolaos kikötőjében (Skinari mellett) nagyobb csónakot bérelni egész napra, amivel elmehetsz Navagiora, de 150€ benzinnel, meglehetősen sok. Inkább egy 15€/fő árú kishajó kirándulásra kell befizetni. 1 óra fürdés Navagioban, kék barlangok megnézése stb. Ha van még kérdés vagy kellene több info, kérek egy mail címet. Aug. 13-16. között nem leszek elérhető.
Józsi, nagyon köszönöm az infókat! Üdv!
Cseh Norbert Dátum: 2014-08-13 01:16:15
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy szeptember végén milyen idő szokott lenni általában Zakynthoson? Szeptember 26-tól érnénk rá, az a turnus érdekelne... Most vagy Zakynthos vagy Kefalónia érdekelne... Melyik helyen van nagyobb eséllyel jobb idő, illetve melegebb tenger? Vagy az az 1-200km távolság egymástól nem számít? Köszönöm, jó éjt! :)