(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2014-06-04 19:57:25
Szilvási Tünde írta ekkor: 2014-06-04 15:10:36
Szia! Nagyon sokat segítettél.... Én in nagyon várom az utat, csak kicsit félek a hosszú buszos útól.... Az Ibériáról nem tudok sokat, de majd kiderül a helyszinem... Üdv: Tünde
Kedves Tünde! Mi 3 éve már voltunk az Ibériában. Szerintem nagyon jól felszerelt, szépen karbantartott ház volt, remélem most is az. Melyik szobában lesztek? A kilátás a 7-esből a legszebb, a fák fölött körben látni a tengert. A földszinten lévő apartmanoknak nagyon nagy terasza van. Van egy grillsütő is a kertben. A tenger nincs túl közel, kb. 10 perc séta (emelkedő is van benne), de ez számunkra sem jelentett gondot, pedig már nem vagyok mai csirke. Nagyon szép széles homokos part van, lassan mélyülő tenger. Laganas városa is elérhető kb. 20 perc sétára, tengerparton is lehet menni, meg aszfaltúton is. Innen indulnak buszok a fővárosba is. Mi a jövő héten megyünk, 2 hétre. A buszos utazást ki lehet bírni, mi minden évben megyünk kétszer valahova délre. Amikor mi voltunk, reggel 6-kor indult a komp, és legkésőbb 9-kor mindenki a háznál volt. Az előző lakók még akkor hagyták el a szobákat. De nagyon kellemes, árnyas udvar van a várakozásra. Üdv. Edit
Szilvási Tünde Dátum: 2014-06-04 15:10:36
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-06-03 16:57:52
Szia Tünde! Csak össze jön ez költőpénz tényleg a kirándulásoktól függ mi általában 4-5 en megyünk de idén 9-en indulunk Zakyntosra tavaly Korfun voltunk szerintem 2-300 euró elég és abból még haza is hozol én mindig több pénzel indulok mert bármi beüthet de nézz körül a neten a Facebookon ajánlom a Zante Zakyntos a kelet virága nevű oldalt kifejezetten információkat,képeket oszt meg éttermek árak szállások és bármely kérdésre válaszol .Egy főre gondold végig mennyi hideg kaját eszel meg egy hét alatt kenyeret nem érdemes vinni 90 cent volt egy kenyér tavaly de mondom az árakat nézd meg a fent említett oldalon. Nagyon szép nyaralást kívánok neked érezd jól magad a frappét ki ne hagyd meg a gyrost,suvlakit és még sorolhatnám üdv Kriszti
Szia! Nagyon sokat segítettél.... Én in nagyon várom az utat, csak kicsit félek a hosszú buszos útól.... Az Ibériáról nem tudok sokat, de majd kiderül a helyszinem... Üdv: Tünde
Békési Krisztina Dátum: 2014-06-03 22:42:38
sziasztok ! Javaslok egy Face Book oldalt ahol információ hegyek vannak és lehet kérdezni válasz is jön Zakynthos, a Kelet Viraga az oldal neve és szuper.üdv Kriszti
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2014-06-03 21:49:41
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2014-05-28 22:31:02
Kedves Vivien! Érdeklődöm, hogy az első csoport mikor érkezett meg? Mikor indul a komp? Mi június 13-án indulunk az Ibériába, várható-e addig változás a komp menetrendjében? 3 éve voltunk ugyanezen házban, történt-e azóta valamilyen változás? Köszönettel: Edit
Úgy látom, nagyon magunkra vagyunk utalva. Nem tudja véletlenül valaki, mikor indul a komp, illetve mikor érkezik meg a szigetre? A részletes tájékoztatást továbbra is várjuk, szerintem elég sokan.
Békési Krisztina Dátum: 2014-06-03 16:57:52
Szilvási Tünde írta ekkor: 2014-06-03 16:16:47
Szia Krisztina! Nagyon sokat segítettél, mert sok minden nem jutott eszembe azok közül amiket felsoroltál!!!! Élelmiszertmennyit érdemes vinni, és költőpénzt se tudom, hogy mennyit érdemes váltani... köSZI! tÜNDE
Szia Tünde! Csak össze jön ez költőpénz tényleg a kirándulásoktól függ mi általában 4-5 en megyünk de idén 9-en indulunk Zakyntosra tavaly Korfun voltunk szerintem 2-300 euró elég és abból még haza is hozol én mindig több pénzel indulok mert bármi beüthet de nézz körül a neten a Facebookon ajánlom a Zante Zakyntos a kelet virága nevű oldalt kifejezetten információkat,képeket oszt meg éttermek árak szállások és bármely kérdésre válaszol .Egy főre gondold végig mennyi hideg kaját eszel meg egy hét alatt kenyeret nem érdemes vinni 90 cent volt egy kenyér tavaly de mondom az árakat nézd meg a fent említett oldalon. Nagyon szép nyaralást kívánok neked érezd jól magad a frappét ki ne hagyd meg a gyrost,suvlakit és még sorolhatnám üdv Kriszti