Szia! Nagyon sokat segítettél.... Én in nagyon várom az utat, csak kicsit félek a hosszú buszos útól.... Az Ibériáról nem tudok sokat, de majd kiderül a helyszinem... Üdv: Tünde
Kedves Tünde!
Mi 3 éve már voltunk az Ibériában. Szerintem nagyon jól felszerelt, szépen karbantartott ház volt, remélem most is az. Melyik szobában lesztek? A kilátás a 7-esből a legszebb, a fák fölött körben látni a tengert. A földszinten lévő apartmanoknak nagyon nagy terasza van. Van egy grillsütő is a kertben. A tenger nincs túl közel, kb. 10 perc séta (emelkedő is van benne), de ez számunkra sem jelentett gondot, pedig már nem vagyok mai csirke. Nagyon szép széles homokos part van, lassan mélyülő tenger.
Laganas városa is elérhető kb. 20 perc sétára, tengerparton is lehet menni, meg aszfaltúton is. Innen indulnak buszok a fővárosba is.
Mi a jövő héten megyünk, 2 hétre.
A buszos utazást ki lehet bírni, mi minden évben megyünk kétszer valahova délre. Amikor mi voltunk, reggel 6-kor indult a komp, és legkésőbb 9-kor mindenki a háznál volt. Az előző lakók még akkor hagyták el a szobákat. De nagyon kellemes, árnyas udvar van a várakozásra.
Üdv. Edit