(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2014-01-25 14:06:54
Sziasztok!Szeretném megkérdezni tőletek hogy van-e Agios Sostison olyan lehetőség hogy a gyrost pitában egyem és ne kelljen beülni vele az étterembe hanem akár haza is vihetem.Haza mikor indulunk is szoktunk az útra venni.Köszönöm a választ
Tóth Annamária Dátum: 2014-01-25 09:46:15
Józsi írta ekkor: 2014-01-24 01:19:19
Oké, de hová küldjem?
Bocsi, az email címem : [email protected] Köszönöm
Józsi Dátum: 2014-01-24 21:45:23
Kis Tibor írta ekkor: 2014-01-24 09:00:43
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy Zakynthoson van-e lehetőség szikláról való vízbe ugrálásra ???
Lehetőség az rengeteg van, de előbb a vízmélységet meg kell nézni közelről. A Laganasi öblöt elhagyva gyakorlatilag mindenhol sziklás a part, a gond az, hogy beugrás után vissza is kell mászni, ami mezítláb problémás, elég karcolósak azok a sziklák. A teknős szigeten is sok szikla van, meg Keri felé találsz bőven. Egy motorcsónak bérléssel összekötve jól meg lehet oldani. Eléggé mély a víz a sziklás part közelében, de óvatosan! Hivatalos sziklaugráló részt nem láttam, csak Skinariban a kis kikötőben, ahonnét a kékbarlangos kishajók indulnak. Kb. 5 m magasan van egy deszka a sziklán, sokan ugrálnak róla. Nagyon szép az az öböl, gyönyörű kék víz, élvezet ugrálni, fürödni. Quad-dal kiválóan be lehet járni a szigetet, rengetegen csinálják, tele van az út quadosokkal. Kb. 25€/nap, a szállások mellett + benzin. 2 fő bőven utazhat vele, csomagot viszont keveset lehet vinni. A melegben a sisak gond egy kicsit, de elég gyakran meg fogtok állni úgyis. A személyautó B jogsi jó hozzá, hogy mi a minimum, nem tudom.
Szabára István Dátum: 2014-01-24 14:06:01
Józsi, engem is érdekelne a tájékoztatód, megköszönném, ha elküldenéd nekem is. Mi június végén megyünk autóval, két gyerekkel. Ha valakinek van még saját autóval történő utazással kapcsolatos információja, jó tanácsa, kérem, küldje el [email protected] címre, vagy akár itt fórumon keresztül is!
Szulyákné Szaniszló Anita Dátum: 2014-01-24 10:46:58
Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy milyen apartman ajánlanátok 2 felnőtt és egy 4 éves gyerek számára? Messze ne legyen sem a belváros,sem a tengerpart. Gyerekek mennyire viselik jól a buszos utazást? -Debrecenből- Nekik is a teljes árat kell fizetni? Köszi Tájékoztató engem is érdekelne: [email protected]