(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Piber Viktória Dátum: 2013-08-14 12:44:45
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-06-05 09:57:03
Kedves Zsuzsa! Én egy nagyon részletes tervet készítettem a látnivalókról, így indultunk neki. A teljes dokumentumot térképekkel, leírásokkal és képekkel szívesen átküldöm neked, ha megadod az e-mail címed.
Kedves Boglárka! Elküldenéd nekem is, ha szépen megkérlek? (Vannak már tervek, de hátha te több mindent gyűjtöttél össze:))Nagyon szépen köszönöm!! A cím: [email protected]
Muri Róbert Dátum: 2013-08-13 20:01:11
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2013-08-09 22:09:30
Kedves Tóth Sándor!Az én infóm nem friss, de szerintem nem változott az évek alatt.Mi 2010 - ben nyaraltunk a szigeten.Mi is a Jennyben laktunk, nekünk nagyon tettszett.Tágas nagy szobánk volt.Autót az idegenvezető Vivien segítségével béreltünk.Nagyon kedves és mindenben maximálisan segített.Nem kell hozzá más csak a jogosítvány és biztosítást is kell kötni.Nincs kaukció.Teli tankkal adják és úgy is kell visszaadni.Nekünk házhoz hozták és érte is jöttek.A sziget csodálatos és csak ajánlani tudom az autós felfedezést. Az árra már nem pontosan emlékszem, de talán 110 euro volt 3 napra. Nagyon jó nyaralást kívánok!Üdv P.Ági
Tisztelt Tóth Sándor mi az éven voltunk a szigeten június 15-től 22- ig nyaralni nekünk is a Vivien segített az autó bérlésben mi egy kisebb teljesítményű kocsit béreltünk 2 napra teljes biztosítással ez került 94 euróba, negyed tank benzinnel és nekünk az autó kölcsönzőnél kellett átvenni a gépjárművet. A jenlegi benzin árak 1,6 és 1,7 euró/liter volt ebben az időszakban remélem ezzel is segítettem valamelyest üdvözlettel a Muri család Nyíregyházáról, és nagyon jó pihenést kívánunk nektek.
Dávid Zoltán Dátum: 2013-08-11 18:05:29
Kedves Bettina ! Az augusztus 23-i turnus indulás van !! Az indulás napját nehogy elnézd !!! A múlthéten induló turnust láttam Szegedről elmenni,akkor egy emeletes és egy kisbusz ment Zakynthosra, ami 10 órakor már indult is. Reméljük,hogy nekünk csak emeletes busz megy majd! smile Mivel mi is akkor megyünk. Értesítést nem szoktak küldeni róla. Maximum ,ha felhívod indulás előtt pár nappal az irodát,talán megmondják milyen busz megy majd. Gondolom az indulási időt tudod,ha mégsem megadom a linket ,ahol megnézheted azt. http://www.grandtours.hu/gorogorszag/zakynthos-d4.html?tab=buszmenetrend Csodás,élményekben gazdag nyaralást kívánok !! smile smile
Hoffer Bettina Dátum: 2013-08-11 14:23:53
Tudni lehet már, hogy melyik busszal megy az Augusztus 22-i turnus? Mikor kapunk értesítést róla?
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-08-09 22:09:30
Tóth Sándor írta ekkor: 2013-08-02 21:08:20
Üdvözlök Mindenkit! Augusztus 31-szeptember 7 között leszünk a Jenny apartmanban. Ketten leszünk és szeretnénk autót bérelni. Abban kérném a segítséget, infót h mire van szükség a jogosítványon kívül? Illetve hol, mennyiért tudunk bérelni? Illetve a legfontosabb, hogy van e és ha igen mennyi a kaukció? Az Irodában tanácsolták h itt érdeklődjek, mert a telepített idegenvezető is olvassa a kérdéseket:) Természetesen más segítségét is előre köszönöm. Üdvözlettel és szép nyaralást mindenkinek.
Kedves Tóth Sándor!Az én infóm nem friss, de szerintem nem változott az évek alatt.Mi 2010 - ben nyaraltunk a szigeten.Mi is a Jennyben laktunk, nekünk nagyon tettszett.Tágas nagy szobánk volt.Autót az idegenvezető Vivien segítségével béreltünk.Nagyon kedves és mindenben maximálisan segített.Nem kell hozzá más csak a jogosítvány és biztosítást is kell kötni.Nincs kaukció.Teli tankkal adják és úgy is kell visszaadni.Nekünk házhoz hozták és érte is jöttek.A sziget csodálatos és csak ajánlani tudom az autós felfedezést. Az árra már nem pontosan emlékszem, de talán 110 euro volt 3 napra. Nagyon jó nyaralást kívánok!Üdv P.Ági