(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Varga Gábor Dátum: 2010-02-23 17:47:54
Szia Ági! Az Eleana apartmanba készülünk a nyáron. Jól láttam a fotókon, hogy nincs a főzőfülkében mikrosütő? WIFI lehetőség van, vagy addigra lesz? Üdv. Gábor
Bihari Agi Dátum: 2010-02-18 22:04:18
A kirandulasoknal juniusban mar nem szokott problema lenni a letszamhiany, a majus az nehezebb eset...
Bihari Agi Dátum: 2010-02-18 13:34:41
írta ekkor: 2010-02-17 13:26:18
Szia Ági! Tavaly nyáron augusztus elején nyaraltam Tolóban. Az idén a szüleim szeretnének elmenni erre a csodálatos helyre!Az lenne a kérdésem, hogy május végétől június közepéig milyen az időjárás ott. Hány fokos a levegő hőmérséklete és hány fokos a tengervíz? Lehet e már fürödni ilyenkor a tengerben, napozni a parton? És , hogy a fakultatív programok, gondolok itt különösen a Korithoszi csatornára indulnak -e ilyenkor is? Nekem felejthetetlen nyaralás volt,a tavalyi, a görög nyaralások közzül ez volt a legjobb, legszebb és most a szüleim is oda készülnek, csak attól függ az időpont, hogy milyen meleg a víz, május végétől június közepéig.(Édesapám nagy vízimádó).Köszönöm szépen a válaszod előre is! Szívós Andrea
Szia Andi. A viz majus vegen meg nem igazan meleg, junius vege az az ido amikorra mar biztosan nagyon jo a homerseklete, bar iden valoszinuleg mar a korabbi idopontokban is jo lesz a viz furdozesre, hiszen most sem tul hideg, par napja beledugtam a kezemet miutan lattam, hogy valaki uszik :-) . Most is kellemes ido van 2o fok es napsutes, ezek utan mar nem hiszem, hogy nagy hidegek jonnenek, igy mar a junius kozepe is jo lehet...de ez egy kicsit zsakbamacska meg, hiszen nehez elore megmondani, a junius egy olyan honap amikor volt itt mar 48 fok is...de tavaly pl. "csak" 35 -36 :-) Agi
Dátum: 2010-02-17 13:26:18
Szia Ági! Tavaly nyáron augusztus elején nyaraltam Tolóban. Az idén a szüleim szeretnének elmenni erre a csodálatos helyre!Az lenne a kérdésem, hogy május végétől június közepéig milyen az időjárás ott. Hány fokos a levegő hőmérséklete és hány fokos a tengervíz? Lehet e már fürödni ilyenkor a tengerben, napozni a parton? És , hogy a fakultatív programok, gondolok itt különösen a Korithoszi csatornára indulnak -e ilyenkor is? Nekem felejthetetlen nyaralás volt,a tavalyi, a görög nyaralások közzül ez volt a legjobb, legszebb és most a szüleim is oda készülnek, csak attól függ az időpont, hogy milyen meleg a víz, május végétől június közepéig.(Édesapám nagy vízimádó).Köszönöm szépen a válaszod előre is! Szívós Andrea
Bakos Veronika Dátum: 2010-02-13 16:15:39
Üdv. mindenkinek! Megnéztem én is a létező összes oldalt Toloról. Kb. 15 éve készülök oda, de mindig máshol kötöttem ki. Most viszont 2 hetet, fogok ott tölteni, már alig várom a jún. 12.-t. Voltak most nálunk Görögök és azt mondták,hogy szerintük az országuk legszebb része a Peloponnészosz félsziget. Biztos nem fogok csalódni az utazás során. Nagyon messze van, de sajna nem megy charter gép, így marad a buszos utazás. Azt hiszem majd ha hazajöttem a fejem is elfordítom ha buszt látok, de úgy gondolom, majd megéri.