Szia Ági!
Tavaly nyáron augusztus elején nyaraltam Tolóban.
Az idén a szüleim szeretnének elmenni erre a csodálatos helyre!Az lenne a kérdésem, hogy május végétől június közepéig milyen az időjárás ott. Hány fokos a levegő hőmérséklete és hány fokos a tengervíz? Lehet e már fürödni ilyenkor a tengerben, napozni a parton? És , hogy a fakultatív programok, gondolok itt különösen a Korithoszi csatornára indulnak -e ilyenkor is?
Nekem felejthetetlen nyaralás volt,a tavalyi, a görög nyaralások közzül ez volt a legjobb, legszebb és most a szüleim is oda készülnek, csak attól függ az időpont, hogy milyen meleg a víz, május végétől június közepéig.(Édesapám nagy vízimádó).Köszönöm szépen a válaszod előre is! Szívós Andrea
Szia Andi. A viz majus vegen meg nem igazan meleg, junius vege az az ido amikorra mar biztosan nagyon jo a homerseklete, bar iden valoszinuleg mar a korabbi idopontokban is jo lesz a viz furdozesre, hiszen most sem tul hideg, par napja beledugtam a kezemet miutan lattam, hogy valaki uszik :-) . Most is kellemes ido van 2o fok es napsutes, ezek utan mar nem hiszem, hogy nagy hidegek jonnenek, igy mar a junius kozepe is jo lehet...de ez egy kicsit zsakbamacska meg, hiszen nehez elore megmondani, a junius egy olyan honap amikor volt itt mar 48 fok is...de tavaly pl. "csak" 35 -36 :-) Agi