(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Milner Angéla Dátum: 2010-03-08 12:15:47
Szia Péter! Írtam Neked e-mailt! Várom a további leendő útitársakat! Már csak (vagy még???....) 96 nap az indulásig...
Csényi László Péter Dátum: 2010-03-08 10:56:05
Milner Angéla írta ekkor: 2010-01-12 15:59:38
Várom olyanok jelentkezését, akik június 12-én indulnak busszal Tolora. Mi két hétre megyünk, az Eleanna apartmanba. Jó lenne addigra ismerősöket szerezni smile
Kedves Angéla! Most foglaltam le június 12-től 2 hétre a Dimitribe a szállást. Busszal megyünk mi is. Olvastam, hogy ismerkednél. Mi 2 gyerekkel megyünk, ha gondolod írjál : [email protected] -ra.
Andi39 Dátum: 2010-03-07 22:14:54
Kedves Ági! Néhány napja találtam rá a Grand Tours-ra, és kinéztük magunknak Tolót. Nagyon tetszett ez a fórum oldal is, hozzásegített a döntéshez az is, hogy az Utazás kiállításon az iroda munkatársával is sokat beszélgethettem. Most bánatosan látom, hogy a két napja kinézett Eleana apartmanház a szóba jöhető héten (május 22-29.) már teljesen foglalt. Egyrészt kérdezem tehát, hogy létezik-e "várólista", ha esetleg valaki ezt lemondaná. Másrészt kérdezem, hogy ha nem az Eleana, akkor melyiket válasszuk? Nem szeretjük a nagy nyüzsit; ugyanakkor nem lenne baj, ha rálátnánk a tengerre (de ez nem alapfeltétel). Fontos, hogy a szoba ne legyen lerobbant (a Demost nem annyira dicsérték; mi a helyzet a Stellával és a Dimitrával?) Köszönöm szépen! Andrea
Vámosi Józsefné Dátum: 2010-03-06 20:21:54
Kedves Ági! Idén Tolót választottuk uticélnak. Saját autóval fogunk útnak indulni. Görögország imádók vagyunk, nagyon sok helyen jártunk már, főleg szigeteken. Kicsit visszaolvasgattam itt a fórumon és sajnos azt tapasztaltam, hogy elég sok negatív dolgot írnak a Demos apartmanról. A 103. szobát foglaltuk le, sajnos már csak ott volt üres hely 2 hétre. (ott van erkély). Többen írták hogy lepusztult stb. Gondolom ebből mfsz-t szobából nem látni a tengert, de azért remélem nem egy autóbontó, roncstelepre néz:) A katalógusban azt írtátok, hogy minden nyílászáró szúnyoghálós, klíma van. Akkor most mit is gondoljak erről az apartmanról? Rossz választás? Egyébként nem vagyunk finnyásak, nyaraltam már együtt gyíkokkal, hangyákkal, pókokkal, csótányokkal. smile Nagyon megköszönném, ha írnál néhány szót, hogy jó választás volt-e. Előre is Nagyon köszönöm. Még egy kérdés: nagyon szeretünk hajókázni, sok felé lehet esetleg hajókirándulásra, hajóútra befizetni:
karsai lászlo Dátum: 2010-03-05 16:58:35
kedves ági,azt szeretném kérdezni, hogy mikor lehet téged zavarni, telefonon nem infó kell hanem bejelenteni valóm van számodra egy junius 5-19-i témával kapcsolatba üdv laci