(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szilvi Dátum: 2009-08-28 12:42:46
Kedves Ági! Köszönöm a gyors választ. Időközben megnéztem Toló és Paralia térképét, és igen közel vannak egymáshoz a hotelek, apartmanházak, úgyhogy mi sem aggódunk már emiatt. A másik fórumon feltettem egy kérdést, de talán te is tudsz nekem segíteni. Októberben is kell szúnyogriasztót vinnünk? Köszi előre is a választ.
Bihari Agi Dátum: 2009-08-28 10:19:57
Szilvi írta ekkor: 2009-08-27 14:37:21
Kedves "Valaki"! Október 6-15 között megyünk a görög körútra, 3 éjszakára Paraliára és 4-re Tolóba. A leírásnál ezt írják: Szállás: 2-3 ágyas apartmanokban. Ellátás: Önellátó vagy fakultatív félpanzió 22 900 Ft/fő. (Parálián a H.Atlantiszban, Tólon a H. Romviban. ) Kérdésem az lenne, hogy a hotelekben fogunk akkor megszállni is? Mert sajnos már hallottam olyanról, hogy máshol lehetett étkezni, mint ahol aludt az ember, mert a szállásának nem volt étterme. Köszönöm a választ előre is.
Kedves Szilvia. Ez attol is fugg, melyik apartmanban lesztek, mert van olyan is amelyiknek van sajat etterme. De amelyiknek nincs az is kozel van a Hotel Romvihoz, igy semmikeppen nem kelll messzire menni a vacsorahoz. Udv. Agi
Szilvi Dátum: 2009-08-27 14:37:21
Kedves "Valaki"! Október 6-15 között megyünk a görög körútra, 3 éjszakára Paraliára és 4-re Tolóba. A leírásnál ezt írják: Szállás: 2-3 ágyas apartmanokban. Ellátás: Önellátó vagy fakultatív félpanzió 22 900 Ft/fő. (Parálián a H.Atlantiszban, Tólon a H. Romviban. ) Kérdésem az lenne, hogy a hotelekben fogunk akkor megszállni is? Mert sajnos már hallottam olyanról, hogy máshol lehetett étkezni, mint ahol aludt az ember, mert a szállásának nem volt étterme. Köszönöm a választ előre is.
Bihari Agi Dátum: 2009-08-26 08:31:21
Martincsek Szabolcs írta ekkor: 2009-08-25 23:41:28
Érdeklődni szeretnék, hogy az Athén körüli erdőtüzekből lehet-e érzékelni valamit ? Athéni program elmaradás, vagy egyebek ? Állítólag Zakintoszon is meleg a helyzet!
Kedves Szabolcs. A tuzeket mar eloltottak Attika tartomanyban....de amugy sem okozott volna nekunk problemat, mert messze van Athen azon reszetol amit mi erintunk a kirandulasunk soran...Udv Agi
Martincsek Szabolcs Dátum: 2009-08-25 23:41:28
Érdeklődni szeretnék, hogy az Athén körüli erdőtüzekből lehet-e érzékelni valamit ? Athéni program elmaradás, vagy egyebek ? Állítólag Zakintoszon is meleg a helyzet!