(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Horváth Zsófi Dátum: 2009-08-19 22:12:58
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2009-08-19 21:49:28
Szia Zsófi! A légkondi miatt elég hüsi van a buszon, mindenképpen kell kardigán, esetleg egy vékonyabb pléd éjszakára. (Lehet irányítani a légkondit, illetve van egy befúvóka minden ülés felett, de nem szabad lezárni, csak elfordítani, mert ha mindenki lezárná, meghülyülne és bedöglene, ami ugye a 40 fokos kinti hőmérsékletben már nem lenne olyan jó. Tehát el tudod fordítani, hogy ne pont rád fújjon, de kikapcsolni nem tudod.) Üdv: Karola
Köszi az infot! smile
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-08-19 21:49:28
Horváth Zsófi írta ekkor: 2009-08-19 21:20:43
Üdv mindenkinek! A buszúttal kapcsolatban lenne egy gyakorlati kérdésem: nincs esetleg éjszaka hűvös, vagy minden ülés felett kapcsolható a légkondi? Vagyis kell-e a buszra melegebb holmit vinni... (Grand tourssal megyünk, emeletes Ikarussal). Köszi. Zsófi.
Szia Zsófi! A légkondi miatt elég hüsi van a buszon, mindenképpen kell kardigán, esetleg egy vékonyabb pléd éjszakára. (Lehet irányítani a légkondit, illetve van egy befúvóka minden ülés felett, de nem szabad lezárni, csak elfordítani, mert ha mindenki lezárná, meghülyülne és bedöglene, ami ugye a 40 fokos kinti hőmérsékletben már nem lenne olyan jó. Tehát el tudod fordítani, hogy ne pont rád fújjon, de kikapcsolni nem tudod.) Üdv: Karola
Horváth Zsófi Dátum: 2009-08-19 21:20:43
Üdv mindenkinek! A buszúttal kapcsolatban lenne egy gyakorlati kérdésem: nincs esetleg éjszaka hűvös, vagy minden ülés felett kapcsolható a légkondi? Vagyis kell-e a buszra melegebb holmit vinni... (Grand tourssal megyünk, emeletes Ikarussal). Köszi. Zsófi.
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-08-17 16:56:55
Szia Andrea! Köszi az infót. ezek szerint a Demost ajánlod. Milyen az Eleana? Nagyon tetszik, de szeretném, ha aludna éjjel a gyermek! Zakynthost csak ajánlani tudom. A tenger nem nagyon hullámzik és kristálytiszta. Mi az Ibéria apartmanban voltunk. Igényes, szép és csendes apartman. A közelben van két kis bolt is, nagyon finom a zsemléjük! Feledhetetlen élmény volt a Navaggio kirándulás. Ha átsétáltok Laganasba, ott van az élet. Nekem Agios Sostis jobban tetszett, én a csendes helyeket szeretem. Ha szeretitek a medencés apartmanokat, akkor a Georginát ajánlom, nagyon szép! De, ha visszamennék, én akkor is az Ibériába mennék. Az idegenvezetőről csak jót tudok mondani, de gondolom, ezzel nem mondtam újat. Ha bármi kérdésed van, csak írj!
Dátum: 2009-08-17 13:02:13
Szia Ági! Köszönünk szépen mindent, tényleg jól éreztük magunkat! ( Sajnáljuk,hogy nem két hétre mentünk). Minden jót, neked is!