(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

bán jánosné Dátum: 2009-06-05 23:34:36
Szia Ági! Mi az utolsó turnussal megyünk az Eleana apartmanba. Folyamatosan olvasgatom a főrumot, de van olyan kérdésem amire még ott nem kaptam választ mivel más nem kérdezett erre rá. Mi a 15-ös szobát foglaltuk le, de olvastam,hogy kicsi az erkély. Ez mit jelent? Mennyire kicsi? Marmarason és Korfun volt annyi erkély, hogy ott tudtunk reggelizni, olvasgatni és pihenni. Nem tudom erre alkalmas -e az a "kicsi" erkély? Vagy jobb ha már most kicserélem 2 db kétágyasra a szobát? Nem az egész hetet akarom az erkélyen tölteni :) Várom Válaszod és azt az októberi napot amikor végre indulhatok. üdv: Eszter
Tóth Judit Dátum: 2009-06-05 22:11:28
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2009-06-05 08:20:01
Szia Judit! Szeretnék én is kérdezni tőled. Az Eleana ap. előtt is érdemes szandált vagy papucsot venni a sünik miatt? Zajos a szállás, vagy lehet pihenni napközben? Üdv: Zsuzsa
Szia Zsuzsa! Szerintem nincs szükség szandálra az Eleanna előtti partszakaszon. Homokos a tenger alja, nem sziklás. Előfordulhat persze, hogy odasodor a hullám egy sünit, de mi nem láttunk egyet se, és mások sem, amíg ott voltunk. Csak a nagyon óvatos idősebbek viseltek műagyag szandált, elővigyázatosságból. (Rajtam még az életben nem volt, pedig nem vagyok éppen fiatal..) Szerintem elég, ha az ember a lába elé néz, mikor megy be a tengerbe. Ami a másik kérdésedet illeti, hát, csendesnek nem mondható az Eleanna: a közvetlen mellette lévő bárban egész nap szól a zene, úgyhogy komoly csendes pihenőre csak annak van esélye, aki nagyon jó alvó. Mi a bár melletti apartmanban laktunk, de a férjem remekül aludt a zene ellenére minden délután ( engem időnként zavart az olvasásban ) Nem tudom este meddig szólt, éjfél -1 óráig biztosan, én füldugóval aludtam, így nem zavart. Persze nem túl hangos a zene, csak szokás kérdése, hogy ki hogy tud aludni, pihenni. Ettől függetlenül az Eleanna nagyon jó választás, én csak odamennék megint, ha Tolóba visszamennék, nekem a tenger állandó látványa, közelsége hatalmas élmény volt. Akinek az apartman (pl. konyha) felszereltsége a fontosabb, az biztos inkább a Stellát választja, akinek meg a csend, nyugalom az elsődleges szempont, az a Demost. Legalábbis szerintem.. Üdv, Judit
Bihari Agi Dátum: 2009-06-05 09:59:27
Szia Nora! Orulok, hogy jol ereztetek magatokat. smile Szeptemberben mindig jo ido szokott lenni, es a tenger is akkor a legjobb homersekletu, miutan egesz nyaron melegszik a viz. Agi
U. Nóra Dátum: 2009-06-05 09:02:14
Szia Ági! Mi vasárnap érkeztünk haza, de azóta is vissza vágyunk Toloba, ezért úgy döntöttünk, hogy szeptemberben újra visszamegyünk. Kint kérdeztem tőled, hogy milyen akkor az időjárás, de azért szeretném mégegyszer pontosítani.(Olyasmi mint most volt?) A szeptember 19-i turnussal szeretnénk menni, ha van még hely akkorra. Holnap megyünk is lefoglalni... Előre is köszi a válaszodat! Üdv.:Nóra
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-06-05 08:20:01
Szia Judit! Szeretnék én is kérdezni tőled. Az Eleana ap. előtt is érdemes szandált vagy papucsot venni a sünik miatt? Zajos a szállás, vagy lehet pihenni napközben? Üdv: Zsuzsa