Szia Judit!
Szeretnék én is kérdezni tőled. Az Eleana ap. előtt is érdemes szandált vagy papucsot venni a sünik miatt? Zajos a szállás, vagy lehet pihenni napközben? Üdv: Zsuzsa
Szia Zsuzsa! Szerintem nincs szükség szandálra az Eleanna előtti partszakaszon. Homokos a tenger alja, nem sziklás. Előfordulhat persze, hogy odasodor a hullám egy sünit, de mi nem láttunk egyet se, és mások sem, amíg ott voltunk. Csak a nagyon óvatos idősebbek viseltek műagyag szandált, elővigyázatosságból. (Rajtam még az életben nem volt, pedig nem vagyok éppen fiatal..) Szerintem elég, ha az ember a lába elé néz, mikor megy be a tengerbe. Ami a másik kérdésedet illeti, hát, csendesnek nem mondható az Eleanna: a közvetlen mellette lévő bárban egész nap szól a zene, úgyhogy komoly csendes pihenőre csak annak van esélye, aki nagyon jó alvó. Mi a bár melletti apartmanban laktunk, de a férjem remekül aludt a zene ellenére minden délután ( engem időnként zavart az olvasásban ) Nem tudom este meddig szólt, éjfél -1 óráig biztosan, én füldugóval aludtam, így nem zavart. Persze nem túl hangos a zene, csak szokás kérdése, hogy ki hogy tud aludni, pihenni. Ettől függetlenül az Eleanna nagyon jó választás, én csak odamennék megint, ha Tolóba visszamennék, nekem a tenger állandó látványa, közelsége hatalmas élmény volt. Akinek az apartman (pl. konyha) felszereltsége a fontosabb, az biztos inkább a Stellát választja, akinek meg a csend, nyugalom az elsődleges szempont, az a Demost. Legalábbis szerintem.. Üdv, Judit