Kedves Zsuzsa! Kissé meglepett, amit Korfuról írtál! Nekem Korfu volt az első találkozásom Görögországgal 9 évvel ezelőtt és ott szerettem bele ebbe az országba, ahová azóta sokszor visszamentem....Igaz, mi nem Sidarin nyaraltunk, hanem Paleokastritcán, ami tiszta, nyugodt üdülőhely és a táj egyszerűen gyönyörű. De nekem általában az egész sziget tetszett.Bár azt én is hallottam, hogy Sidarin sok az angol turista és hogy elég hangos.Azért a Canal d'Amour hangulatos, nem? Zakyntoson én még nem voltam, épp az idén hezitáltunk Zakyntos és Toló között, és a komp miatt döntöttünk úgy, hogy inkább ne növeljük vele az utazás idejét, szigetre jobb repülővel menni. Tolóról eddig csupa jót hallottam, remélem nekünk sem fog csalódást okozni. A GT profizmusát én is csak megerősíteni tudom, mi is voltunk már velük kétszer, Neos Marmarasban, illetve Olaszországban. Üdv, Judit
Szia! Bocs, hogy ismeretlenül "letámadlak", ráadásul nem is Toloval kapcsolatban. Mi jövő pénteken indulunk Sperlongába, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem hozzád. Kérlek, ha erre jársz jelentkezz!!! E-mail címem:
[email protected]
Itt jobban tudnánk értekezni.... Előre is kösz!!!