Kedves Bihari Ági!
Végigolvastam a Fórumot, meglepetéssel tapasztaltam néhány levelet, pl., hogy a WC papírt nem lehet a kagylóba dobni. 14 évvel ezelőtt ez nem volt gond, lehet, hogy én értem félre? A vízellátás akkor problémás volt, mert este nem mindíg volt melegvíz, ma ez rendben van? Az éttermi árakról kaphatnék friss információt? A Fő utcán volt egy nagyobb élelmiszerüzlet, ez bizonyára létezik. Zöldséget, gyümölcsöt, esetleg halat hol érdemes vásárolni?
Ha ideje engedi válaszát köszönöm:
Győrfi Emil
Kedves Emil.Tudtommal a csatornarendszer semmit nem valtozott az elmult evtizedek alatt, igy a WC papirt soha nem volt celszeru a kagyloba dodni, mert gyorsan dugulast okozhat,az lehet, hogy az Onok figyelmet akkor nem hivtak fel erre. A vizzel nem szoktak gondok lennei, mert bar mindenhol napelemek melegitik a vizet, de emellett mar vannak eklektromos bojlerek is, az elofordulhat hogy ha az egesz haz egyszerre kezd zuhanyozni, mondjuk egy kirandulas utan, akkor kisebb a nyomas.
A foutcan tobb szupermarket is van, es van kulon zoldseges is. Az ettermi arak nagyon szeles skalan mozognak, de a legtobb hely megfizetheto aru, van kifejezetten grilles hely is, ahol a gyros mellett persze mas etelek is vannak. Iden szinte sehol nem emelkedtek az arak, sot az uzletekben nehany termek meg olcsobb is. Udv. Agi