(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2009-05-20 18:03:46
Győrfi Emil írta ekkor: 2009-05-20 08:03:07
Kedves Ági! Köszönöm a választ, remélem már csak egy kérdésem lesz, a leányom július 20.-án ünnepli születésnapját amit természetesen nem akar megünnepelni. De mi azért szeretnénk egy pici tortával meglepni, van-e erre lehetőség? Van-e cukrászda, ahol lehetne tortát rendelni? Köszönettel: Győrfi Emil
Kedves Emil. termeszetesen van lehetoseg beszerezni egy tortat a szulinapra, a peksegek is jo valasztekkal rendelkeznek.
Győrfi Emil Dátum: 2009-05-20 08:03:07
Bihari Agi írta ekkor: 2009-05-19 17:22:31
Kedves Emil.Tudtommal a csatornarendszer semmit nem valtozott az elmult evtizedek alatt, igy a WC papirt soha nem volt celszeru a kagyloba dodni, mert gyorsan dugulast okozhat,az lehet, hogy az Onok figyelmet akkor nem hivtak fel erre. A vizzel nem szoktak gondok lennei, mert bar mindenhol napelemek melegitik a vizet, de emellett mar vannak eklektromos bojlerek is, az elofordulhat hogy ha az egesz haz egyszerre kezd zuhanyozni, mondjuk egy kirandulas utan, akkor kisebb a nyomas. A foutcan tobb szupermarket is van, es van kulon zoldseges is. Az ettermi arak nagyon szeles skalan mozognak, de a legtobb hely megfizetheto aru, van kifejezetten grilles hely is, ahol a gyros mellett persze mas etelek is vannak. Iden szinte sehol nem emelkedtek az arak, sot az uzletekben nehany termek meg olcsobb is. Udv. Agi
Kedves Ági! Köszönöm a választ, remélem már csak egy kérdésem lesz, a leányom július 20.-án ünnepli születésnapját amit természetesen nem akar megünnepelni. De mi azért szeretnénk egy pici tortával meglepni, van-e erre lehetőség? Van-e cukrászda, ahol lehetne tortát rendelni? Köszönettel: Győrfi Emil
Diószegi János Dátum: 2009-05-19 20:17:30
Szia Ági! Még nem ismerjük egymást, de remélem ez nem tart sokáig. Az Elena Apartmant nézztük ki idei célnak. A kérdések a következők: Tv van-e? (sat?) A fakultatív programokat előre le kell kötni, vagy a helyszínen is lehet? Magyar kísérő jön-e a programokra? A vacsorát csak egyben lehet kérni, vagy lehet pár napra is? És azt előre kell-e fizetni? Köszönöm előre is a válaszokat. Lehet buta kérdések, de nem utaztunk még veletek. (remélem ez is változik) Köszönettel: Diószegi János
Bódi Ilona Dátum: 2009-05-19 19:06:25
Kedves Ági! Már nagyon várom az indulást, bár még addig 23 nap van.Régebben már írtam neked. Most az a kérdésem, hogy a tavalyihoz képest változtak e odakinn az árak? Emlékszem odakinn sokféle péksütemény és kenyér van. Talán sütnek teljes kiőrlésűt is? Ugyanis nekem az a kedvencem.
Bihari Agi Dátum: 2009-05-19 17:22:31
Győrfi Emil írta ekkor: 2009-05-19 13:12:07
Kedves Bihari Ági! Végigolvastam a Fórumot, meglepetéssel tapasztaltam néhány levelet, pl., hogy a WC papírt nem lehet a kagylóba dobni. 14 évvel ezelőtt ez nem volt gond, lehet, hogy én értem félre? A vízellátás akkor problémás volt, mert este nem mindíg volt melegvíz, ma ez rendben van? Az éttermi árakról kaphatnék friss információt? A Fő utcán volt egy nagyobb élelmiszerüzlet, ez bizonyára létezik. Zöldséget, gyümölcsöt, esetleg halat hol érdemes vásárolni? Ha ideje engedi válaszát köszönöm: Győrfi Emil
Kedves Emil.Tudtommal a csatornarendszer semmit nem valtozott az elmult evtizedek alatt, igy a WC papirt soha nem volt celszeru a kagyloba dodni, mert gyorsan dugulast okozhat,az lehet, hogy az Onok figyelmet akkor nem hivtak fel erre. A vizzel nem szoktak gondok lennei, mert bar mindenhol napelemek melegitik a vizet, de emellett mar vannak eklektromos bojlerek is, az elofordulhat hogy ha az egesz haz egyszerre kezd zuhanyozni, mondjuk egy kirandulas utan, akkor kisebb a nyomas. A foutcan tobb szupermarket is van, es van kulon zoldseges is. Az ettermi arak nagyon szeles skalan mozognak, de a legtobb hely megfizetheto aru, van kifejezetten grilles hely is, ahol a gyros mellett persze mas etelek is vannak. Iden szinte sehol nem emelkedtek az arak, sot az uzletekben nehany termek meg olcsobb is. Udv. Agi