(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Győrfi Emil Dátum: 2009-05-19 13:12:07
Kedves Bihari Ági! Végigolvastam a Fórumot, meglepetéssel tapasztaltam néhány levelet, pl., hogy a WC papírt nem lehet a kagylóba dobni. 14 évvel ezelőtt ez nem volt gond, lehet, hogy én értem félre? A vízellátás akkor problémás volt, mert este nem mindíg volt melegvíz, ma ez rendben van? Az éttermi árakról kaphatnék friss információt? A Fő utcán volt egy nagyobb élelmiszerüzlet, ez bizonyára létezik. Zöldséget, gyümölcsöt, esetleg halat hol érdemes vásárolni? Ha ideje engedi válaszát köszönöm: Győrfi Emil
Bihari Agi Dátum: 2009-05-17 19:48:57
Kanda Zsuzsa írta ekkor: 2009-05-16 18:30:45
Szia Ági! Mi május 29-től június 15-ig fogunk nálad nyaralni. Kb milyen időre lehet ilyenkor számítani? Rrétegesen öltözzünk? Tudunk már fürdeni a tengerben? Lehet kagylót szedni? Van a szobában vagy valahol a környéken internet hozzáférés? Előre is köszönöm a válaszokat. Zsuzsa
Sziasztok! Itt mar most is jo ido van 30-32 fok (de azert estere nem art egy kardigan), a viz is alakul, nagyon sokan furdenek mar. Szerintem erdemes riasztot hozni, mert elofordulnak szunyogok, es nem art ha hoztok vizben hordahato papucsot vagy szandalt es akkor biztos nem vagjatok el e a labatokat kagyloval, es meg veletleneul sem leptek tengeri sunbe. Remelem, Atlasz biztositast kotottetek mert itt az a legidealisabb, azzal ugy lehet dokihoz menni (amire ne legyen szukseg....) , hogy nem kell kifizetni a kezelest, a doki lerendezi a biztositoval, max a gyogyszert kell megvenni a patikaban, de utolag annak a koltsege is visszaigenyelheto. Internet hozzaferes a Dimitra apartmanban van, de van a faluban 2 internet kavezo is. Udv. Agi
Tóth Judit Dátum: 2009-05-17 14:26:47
Bocs az iménti elírásért, természetesen a tenger hőmérséklete, hőfoka érdekel, nem a "főfoka". T.J.
Tóth Judit Dátum: 2009-05-17 14:23:16
Kedves Ági! Engem is a mostani időjárás és a tenger főfoka (kb.) érdekelne, annál is inkább, mert mi öt nap múlva indulunk Tolóba és csak a máj.30-ig leszünk ott. Remélem tudunk már fürödni. A másik kérdésem: vannak-e most szúnyogok, érdemes-e riasztószert hozni? Az utazási irodák Görögország kapcsán ezt mindig ajánlják, de nekünk még egyszer sem volt rá szükségünk, akárhol nyaraltunk. Előre is köszönöm a választ. Judit
Kanda Zsuzsa Dátum: 2009-05-16 18:30:45
Szia Ági! Mi május 29-től június 15-ig fogunk nálad nyaralni. Kb milyen időre lehet ilyenkor számítani? Rrétegesen öltözzünk? Tudunk már fürdeni a tengerben? Lehet kagylót szedni? Van a szobában vagy valahol a környéken internet hozzáférés? Előre is köszönöm a válaszokat. Zsuzsa