(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2009-01-26 10:48:10
Bódi Ilona írta ekkor: 2009-01-25 14:00:02
Szia Zsuzsa! Olvastam, hogy ti is Tolora mentek idén. Én már lefoglaltam juni 12-től , két hét, a Demosban. Mi az irodán keresztül utazunk. Csak később láttam az Eleanat, és gyorsan be is telt a számomra ideális időpontok.Most már cserélni sem tudok. A képek alapján klassz lehet...amint kilépsz a kapun, egyből ott a tenger...Mindegy, remélem nem fogok csalódni a Demosban sem. Ti mikor jöttök és melyik ap.-ba? Üdv: Icu
Kedves Ilona. A Demos ugyan nincs kozvetlenul a parton, de ahogy kilepunk az apartmanbol az utcara, mar latni is a tengert, kb. 2 perc seta, bar itt Toloban semmi sincs igazan messze, az egesz falun at lehet setalni 15 - 20 perc alatt. Udv. Agi
Bódi Ilona Dátum: 2009-01-25 14:00:02
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2009-01-06 08:22:08
Köszönöm a válaszokat. A kocsi vagy motor bérlés még mindíg érdekelne. Karolina és Ilona mi 2008-ban Zakin nyaraltunk mindenképpen menjetek el ha tehetitek. Már sok helyen voltunk görögbe, de ez jött be a legjobban (ez egyéni vélemény). Gyönyörű volt sok látnivalóval. Kocsit, motort és quadot is béreltünk és körbejártuk az egész szigetet. Toló ezért célpont az idénre. Korfu nekünk nem igazán jött be. smile
Szia Zsuzsa! Olvastam, hogy ti is Tolora mentek idén. Én már lefoglaltam juni 12-től , két hét, a Demosban. Mi az irodán keresztül utazunk. Csak később láttam az Eleanat, és gyorsan be is telt a számomra ideális időpontok.Most már cserélni sem tudok. A képek alapján klassz lehet...amint kilépsz a kapun, egyből ott a tenger...Mindegy, remélem nem fogok csalódni a Demosban sem. Ti mikor jöttök és melyik ap.-ba? Üdv: Icu
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-01-22 12:42:22
Szia Sipi! Lenne hozzád egy pár kérdésem. Kocsival vagy motorral lehet közlekedni mindenhol? Milyenek az utak minősége? Érdemes kocsit bérelni és azzal bejárni a nevezetességeket? Üdv: Zsuzsa
Sipi Dátum: 2009-01-12 19:00:26
Szia mindenkinek! Mi tavaly Tolo Pitsakisban voltunk és igen meg voltunk elégedve. Sajnos az idén már nem árulja a GT. Most az Eleana mellet döntöttünk. Az idén is kocsival megyünk igy a sok kirándulást folytatjuk, ami a tavalyi 2 hétbe nem fért bele.(2 nap tenger, 1 nap kirándulás). A félszigeten elérhető minden uticél 1 nap alatt. Az utazásig remélem sokat írunk, kérdezünk egymástól. Az Eleanaról mit tudtok? Üdv,Sipi
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-01-06 08:22:08
Köszönöm a válaszokat. A kocsi vagy motor bérlés még mindíg érdekelne. Karolina és Ilona mi 2008-ban Zakin nyaraltunk mindenképpen menjetek el ha tehetitek. Már sok helyen voltunk görögbe, de ez jött be a legjobban (ez egyéni vélemény). Gyönyörű volt sok látnivalóval. Kocsit, motort és quadot is béreltünk és körbejártuk az egész szigetet. Toló ezért célpont az idénre. Korfu nekünk nem igazán jött be. smile