(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-01-03 16:11:20
Üdvözlök Mindenkit!! BUÉK! Én is törzsutasnak számítok a GT-nál. Tolót idén szeretnénk kipróbálni. Lenne egy pár kérdésem. Egy olyan apartmant szeretnénk ahol nem nagy a szintkülönbség a part és a szállás között( Marmarason és Zakin is nehéz volt a 62 éves anyukámnak). Motort, kocsit, quadot lehet bérelni? Zakin ez nagyon jó volt. Köszönöm a választ előre is.
Bódi Ilona Dátum: 2009-01-02 17:25:58
Szia Karola! Köszi az infokat. Úgy látom nem lesz hosszabb a Korfui útnál. smile Ti hová készültök idén?
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-01-02 10:24:34
Szia Ilona! Neked is boldog új évet! Mi Debrecenben szálltunk fel a buszra, péntek reggel fél 8-kor indultunk, és másnap délelőtt fél 11 körül értünk oda (ottani idő szerint). Visszafelé már hosszabb volt (28 óra!), mert a Korfu és Zakynthos buszt be kellett várnunk Szerbiában. Szombaton visszafelé ottani idő szerint este 7:10kor indultunk és másnap este 10-kor szálltunk le a buszról Debrecenben. Normál esetben elvileg 17 órára itthon lettünk volna, ha a két kompos busz nem kési le a kompokat Görögben. (Mesélt olyat is az idegenvezető lány, hogy amikor a szerbek még kézzel dolgoztak, a péntek reggeli csapat szombat éjfélre ért Toloba, mert az útlevelekkel annyit bíbelődtek a határon, hogy félnapokat ott álltak a buszok! Úgyhogy akik mostanában utaznak erre, már jóval szerencsésebbek :) Hála a technikának!)
Bódi Ilona Dátum: 2009-01-01 13:05:48
Szia Karola! Örülök, hogy írtál. Mi is már többször voltunk görögországban, nagyon szeretem. Eddig Korfun, Olympic Beachen, Stavrosban, Sartin és tavaly Marmarason jártam. Minden hely másért tetszett, de talán a legszebb Korfu volt. És nagyon várom az ideit is. Megköszönöm, ha még megírnád azt is honnan indultatok és mennyi ideig tartott az út. Gondolom nem kevés idő. Boldog Új Évet neked! smile
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-12-29 16:32:53
Szia Icu! A mi első úticélunk szintén Marmaras volt még 2003-ban, Kata valóban fantasztikus idegenvezető. Neki köszönhetem, hogy újra görögországi utat tervezünk, immár harmadszor. Imádom Görögországot! :) Másodszor mi is Tolon voltunk, idén. Nagyon szép hely, nyugodt, és a kirándulásokhoz jó kiindulópont, sok programra lehet menni. A Stella apartmant tudom ajánlani, de itt a kétágyas szobák asszem a földszinten vannak, ahonnan nem lehet kilátni a tengerre. (Mi négyágyasban voltunk, innen tökéletes volt a panoráma a tengerre, a második emeleten.) Karola