(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bódi Ilona Dátum: 2008-12-26 12:19:02
Soós Tamás írta ekkor: 2008-09-21 22:05:40
Sziasztok! Szerencsésen megérkeztünk Tolóról ma este! Áginak nagyon köszönjük a pontos tájékoztatást, és az ottani progik részletes ismertetését! Felejthetetlen hetet töltöttünk nálatok Toloban! A pitsakis apartmanban voltunk elszállásolva, ha valaki véleményt kér, írjon nyugodtan! Még egyszer köszi Grand Tours!
Sziasztok! Én az idén nyáron utaztam először a Grand Tourssal. Neos Marmarason voltunk két hétig az Alexandra apartmanban. Nagyon tetszett a változatos part, minden kis öböl más és más. Az apartman egyszerű volt, olyan kissé ódon hangulatú, mégsem cseréltem volna el egy másikra. Az első emeleten laktunk és amit nem vártam, tengerre nyíló kilátással . Egyszerűen csodálatos volt amint nap mint nap ha kiléptem a teraszra a tengert láttam. A fakultatív programok közül az esti hajókázásra kétszer is elmentünk, fantasztikus hangulata volt. És legnagyobb örömömre delfineket is láttunk. Sokat. Valamint elmentünk a buszos félsziget túrára, ami szintén nagyon tartalmas és élményekben gazdag volt.Az idegenvezetőnk Salamon Kata nagyszerű csaj.Mindent megtett azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Én nagyon elégedetten tértem haza.Az idén Tolora szeretnénk menni. Még nem tudom melyik apartmant választom, olvasgattam a hozzászólásokat. Jó lenne tengerre néző két ágyas szoba. Ha valaki volt már ilyenben, kérem írjon. Üdv: Icu
Bihari Agi Dátum: 2008-10-28 13:11:46
Karkus István írta ekkor: 2008-10-13 10:55:00
Fényképeket hol tudunk feltölteni?
Szia.A kepfeltoltest megprobalhatod pl. a hellasz.hu oldalon is.
Bihari Agi Dátum: 2008-10-14 09:39:28
Karkus István írta ekkor: 2008-10-13 10:53:34
Kedves Ági, Melinda!Köszi mindent,szuper volt ,jól éreztük magunkat,de sajnos nagyon kevés az 1 hét!Szerintem 2 hét is kevés ahhoz hogy bejárjuk az egész Peloponnészoszt.Nafplion csodaszép!Bejárni ,megnézni kevés1 nap./hány lépcsőfok vezet fel a várba?/Kevés volt a hal amit a piacon vettem,mert mire megsütöttem kiderült hogy mindenki szereti.A DEMOS jó volt,javasoljuk a tulajnak, hogy bővítse a konyhai feszerelést és az üvegajtóra STOP matricát! 1-2 metaxa és mythos után nem biztos hogy mindenki észreveszi,hogy az üvegató el van húzva .Én így jártam .Aszúnyoghálót elhúztam /azon volt stop tábla/, az üveget már nem volt időm.Jót röhögtek rajtam a többiek!De hogy egy kicsit vigasztalódjak másnap megtörtént a Misivel is. Összességében szuper volt minden,remélem a többiek is írnak majd .Üdv:iKarkus István(Pilu)
Kedves Istvan. Koszonom az eszreveteleket (tovabbitom a tulajnak), es a dicsero szavakat is. smile Orulok, hogy jol erztetek magatokat nalunk. Minden jot kivanok! Agi
Karkus István Dátum: 2008-10-13 10:55:00
Fényképeket hol tudunk feltölteni?
Karkus István Dátum: 2008-10-13 10:53:34
Kedves Ági, Melinda!Köszi mindent,szuper volt ,jól éreztük magunkat,de sajnos nagyon kevés az 1 hét!Szerintem 2 hét is kevés ahhoz hogy bejárjuk az egész Peloponnészoszt.Nafplion csodaszép!Bejárni ,megnézni kevés1 nap./hány lépcsőfok vezet fel a várba?/Kevés volt a hal amit a piacon vettem,mert mire megsütöttem kiderült hogy mindenki szereti.A DEMOS jó volt,javasoljuk a tulajnak, hogy bővítse a konyhai feszerelést és az üvegajtóra STOP matricát! 1-2 metaxa és mythos után nem biztos hogy mindenki észreveszi,hogy az üvegató el van húzva .Én így jártam .Aszúnyoghálót elhúztam /azon volt stop tábla/, az üveget már nem volt időm.Jót röhögtek rajtam a többiek!De hogy egy kicsit vigasztalódjak másnap megtörtént a Misivel is. Összességében szuper volt minden,remélem a többiek is írnak majd .Üdv:iKarkus István(Pilu)