(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Csernok Éva Dátum: 2015-01-09 15:54:51
Csikai Csaba írta ekkor: 2015-01-08 15:05:21
Üdv mindenkinek!Segítséget kérnék!Tolo és Paralia között vacilálunk.Érdekelne,hogy ha esetleg valaki járt már mind a két helyen akkor melyik volt a jobb?Hálás lennék minden jó tanácsért és észrevételért.Előre is köszönöm smile
Szerintem mind a kettő jó választás lehet, nehéz összehasonlítani :-) Három évvel ezelőtt voltam Paralian, és tavaly Tolón. Szerintem mind a kettő nagyon jó volt, Paralian nekem jobban tetszett az, hogy jobban be lehetett menni a tengerbe, nagyon kellemes volt a víz, Tolón elég kicsi a fürödhető terület - de ez is nézőpont kérdése, illetve, hogy ki mennyire akar úszni, vagy inkább csak a sekélyesben pancsolni. Tolón sokkal melegebb a tenger, tavaly direkt akartam a lehető legdélebbre menni, mert az itteni nyári időjárás elég lehangoló volt, így biztosra mentünk :-) Igazunk is lett, végig remek idő volt. Toló sokkal barátságosabb és hangulatosabb mint Paralia (legalábbis nekem) Paraliát inkább bulizós helynek szokták titulálni, Tolón mondjuk nem sok bulizási lehetőség van, ha ez szempont. Valamint Tolón nagyon jók a fakultatív utak, de a Meteórákat is feltétlenül látni kell, ami Paraliáról érhető el. Bármelyik mellett is döntötök nem hiszem, hogy csalódni fogtok
Nagy Mária Dátum: 2015-01-09 13:49:00
Kedves Kocsi Lászlóné ! Ne legyél szomorú, hogy nem kaptál itt választ, vigasztaljon az, hogy nagyon szép helyen fogtok nyaralni ! Én Neos Marmarasnál már kétszer megírtam részletesen az egyik leendő utastársunknak - kérésére - ott szerzett tapasztalatainkat, de egyszer sem továbbította a rendszer. Gyakorlatilag úgy tűnik, karácsony óta azon a vonalon ,,leállt az élet,,. s így olyan, mintha semmibe vettem volna a kérését. PEDIG NEM smile smile smile smile Mária
Kocsis Lászlóné Dátum: 2015-01-09 13:12:11
Kocsis Lászlóné írta ekkor: 2015-01-05 20:37:19
T.Grand Tours!A Dimitra apartmannál 4 fős elhelyezésnél azt látom, hogy 1 dupla+2 alúlról kihúzható pótágy. Megtudhatnám, hogy ez hogy néz ki? Koszönettel: Kocsisné
Miután kérdésemre itt nem kaptam választ, telefonon érdeklődtem meg. Kérdésemmel már nem kell foglalkozni. Köszönöm! smile
Nagy Mária Dátum: 2015-01-09 07:33:50
Kedves Csaba ! Mi Tolón voltunk októberben, s hogy hogyan éreztük magunkat - ha kíváncsi vagy - megnézheted itt a 2. oldalon október 15.-én írtam erről egy kis beszámolót. Személyes vélemény - Ernőhöz kapcsolódva - Toló görög halászfalu, Paralia üdülőfalu. Igaz, hogy a távolság nagyobb Toló javára, de szerintem bőven megéri felvállalni. Jó utat kellemes nyaralást bármelyik is választjátok. smile Mária
Zsámár Ernő Dátum: 2015-01-08 18:20:40
Csikai Csaba írta ekkor: 2015-01-08 15:05:21
Üdv mindenkinek!Segítséget kérnék!Tolo és Paralia között vacilálunk.Érdekelne,hogy ha esetleg valaki járt már mind a két helyen akkor melyik volt a jobb?Hálás lennék minden jó tanácsért és észrevételért.Előre is köszönöm smile
Én voltam mindkét helyen. Igaz Parálián nem a Graddal és vagy tíz éve. Két külömböző helység. Toló egy hangulatos halászfalu. A közvetlen vízparti aparmanok viszonylag egyszerűek, de pihenésre kiváló. A bejjebb lévő aparmanokat nem ismerem milyen minőségüek. A tenger a magamfajta öregembernek is fürödhető. A kirándulások Korintosi csatorna, Athén stb. sok szép látnivalót igér, jó idegenvezetéssel. Parália inkáb két-három szintes lakótelepre hasonlít. Van sportolási lehetőség elsősorban tenisz. A tenger mivel északabbra van hüvösebb. Elég sok üzlet van a helység fő utcáján és ha meg van még egy fradi drukker étterem tulajdonos magyaros étlappal várja a vendégeit.