Üdv mindenkinek!Segítséget kérnék!Tolo és Paralia között vacilálunk.Érdekelne,hogy ha esetleg valaki járt már mind a két helyen akkor melyik volt a jobb?Hálás lennék minden jó tanácsért és észrevételért.Előre is köszönöm
Szerintem mind a kettő jó választás lehet, nehéz összehasonlítani :-)
Három évvel ezelőtt voltam Paralian, és tavaly Tolón. Szerintem mind a kettő nagyon jó volt, Paralian nekem jobban tetszett az, hogy jobban be lehetett menni a tengerbe, nagyon kellemes volt a víz, Tolón elég kicsi a fürödhető terület - de ez is nézőpont kérdése, illetve, hogy ki mennyire akar úszni, vagy inkább csak a sekélyesben pancsolni. Tolón sokkal melegebb a tenger, tavaly direkt akartam a lehető legdélebbre menni, mert az itteni nyári időjárás elég lehangoló volt, így biztosra mentünk :-) Igazunk is lett, végig remek idő volt. Toló sokkal barátságosabb és hangulatosabb mint Paralia (legalábbis nekem) Paraliát inkább bulizós helynek szokták titulálni, Tolón mondjuk nem sok bulizási lehetőség van, ha ez szempont. Valamint Tolón nagyon jók a fakultatív utak, de a Meteórákat is feltétlenül látni kell, ami Paraliáról érhető el.
Bármelyik mellett is döntötök nem hiszem, hogy csalódni fogtok