Kedves Marcsi!
Bocsánat, hogy ilyen soká válaszolok, de nagyon el voltunk itt az eltelt napokban, napi feladatok, unokázás stb. Nagyon köszönöm sokat jelentett nekem, hogy megnyugtattál, s azt gondolom minden szempontból isteni lesz mindkettőnknek, mert most már be is fizettük az utat, tehát OKTÓBER 4.-irány TOLO Eleana apartman. Bőven el fogunk férni a párommal, hiszen a 4 személyesben ketten leszünk, még külön szobában is alhatunk. Ez az előnye az utolsó turnusoknak, s az utolsó pillanatban döntésnek. Az igazán nagy szerencsénk, hogy az elmúlt évben is sikerült tengerre néző szobát kapnunk, akkor Neos Marmarasban voltunk az Athéne apartmanban, azt szintén csak meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek, különösen a felsőbb szinteket, gyönyörű a kilátás, és most is sikerült itt helyet kapnunk. Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, s legalább esni nem esik majd, mert elsősorban a fakultatívokon szeretnénk részt venni. Én már voltam ezen a vidéken a párom még nem, de én is csak átutazóban voltam akkor Toloban, de annak kb. 20 éve. Abban bízom még, hogy a szúnyogok már ,,pihenőre,, tértek. Jelentkezem, amint hazaértünk. Minden jót addig is, üdvözlettel: Mária
Kedves Mária! Örülök, hogy sikerült a foglalás, Mi idén 24 év után tértünk vissza erre a csodálatos helyre. Az idő miatt ne izguljál, elég délen van és biztosan jó időtök lesz, fürdeni is tudtok, a fakultatív kirándulások pedig kellemesebbek lesznek mint 40 fokban. Ahogy Éva is írta kispárna jó szolgálatot tesz a buszon - én hol a fejem alá, hol az ülésre tettem - szúnyogriasztót vigyetek ( biztos ami biztos ) mi egy darabbal találkoztunk csak. Kóstoljátok meg Tsiros gyrosát, az Akrogialyban - tengerparton, közel az apartmanhoz - a cserépedényben készített muszakát, kagyló krumplit, halakat.
Jó utat, szép időt és élményekben gazdag nyaralást kívánok, gondolom már számoljátok a napokat. Üdv. Marcsi