Szia, mi a Stellában voltunk, az nagyon jó volt (bár egyszer sem takarítottak)
Azt kell eldönteni, hogy mi a fontosabb, több szolgáltatás (napi takarítás, kényelmesebb szoba stb) cserébe meredeken kell felmenni az apartmanhoz, vagy a tenger közelsége :-) Szerintem a Grand korrektül leírja melyiktől mit lehet várni, mindenki maga dönti el, hogy az megfelel-e neki. A facebook oldalukon nagyon sok kép van az apartmanokról, némelyiknél az is oda van írva, hogy az melyik szoba)
Amit én sehol nem olvastam, és jó lett volna, ha igen, hogy a buszokon a kalaptartók elég szűkek, szóval jobb úgy pakolni, hogy ne egy táskába, hanem mondjuk az útra a kaját, vizet külön szatyrokba, akkor felfér. Az emeleten kicsit nagyobbak, az alsó szinten tényleg akkora, hogy egy másfél literes palack fér be, tehát kb 10 cm a max magasság. Az ülések alatt általában elfér egy normál méretű táska. Mi odafele az emeleten utaztunk a jobb oldalon, az teljesen jó volt, kényelmesen elfért a lábam is, ki is tudtam nyújtani (175 cm magas vagyok), visszafele az alsó szinten a bal oldalon, ott sokkal szűkebb volt a hely, de azért kibírható. Odafele kb 25 óra volt az út, a határok miatt, visszafele jóval rövidebb, de kb kalkulálj a 24 órával. Kibírható egyébként, néha nem bántam volna, ha van nálam olyan párna amire ráülhetek, de lehet, hogy akkor sem lett volna jobb :D
Jó utat, én máris mennék vissza :-)
Szia Évi !
Ha majd megnézed a fórumot, fogod látni, hogy most már biztosan utazunk október 4.-én.
Tulajdonképpen mentünk volna hamarabb, s akkor a Stellába lettünk volna, mert szabadult fel hely szeptember 27.-től - időben jobb is lett volna - de sajnos nincs már hely a buszon akkor és csak egyénileg lehetne utazni. Azt mi nem tudjuk felvállalni, mert nagyon hosszú az út és én nem tudok pl. vezetni. A Stellába pedig éppen a II.em.8-as szoba lett szabad, ami tengerre néző éppen a leírás szerint. De, mint ahogy a Marcsi is írta itt is remek lesz a helyünk és CSAK A NAP SÜSSÖN!!!!!
Van-e már valami hír a kalapodról?? Üdv. Mária