(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagy Mária Dátum: 2014-09-16 23:30:40
Magó Béla írta ekkor: 2014-09-14 20:12:41
Üdv. fórumozók! 09.27-én megyünk a Dimitra apartmanba. Kettő kérdésre szeretnék választ kapni.Kávéfőzőt érdemes-e vinni, gáz,vagy elektromos főzőlap van-e? Fakultativ program fizethető-e bankkártyával /pl. Athen/,vagy jobban járok,ha itthonról viszek több kp-t
Kedves Béla ! Majdnem útitársak lettünk, de sajnos - bár lett szabad apartman - nem volt már a hely a buszon. Az előrejelzés szerint csoda jó időtök lesz, végig napsütést ír és 26-27 fokot, jókat lehet még a tengerbe is lubickolni. Legyen felejthetetlen a utatok érezzétek jól magatokat, s ha lesz kedved számolj be pl. a fakultatív kirándulásokról. Mi váltjuk éppen egymást, október 3.-án indulunk innen a Tesco elől Szegedről.Üdv. Mária smile smile
Nagy Mária Dátum: 2014-09-16 23:22:37
Csernok Éva írta ekkor: 2014-09-09 11:57:02
Szia, mi a Stellában voltunk, az nagyon jó volt (bár egyszer sem takarítottak) Azt kell eldönteni, hogy mi a fontosabb, több szolgáltatás (napi takarítás, kényelmesebb szoba stb) cserébe meredeken kell felmenni az apartmanhoz, vagy a tenger közelsége :-) Szerintem a Grand korrektül leírja melyiktől mit lehet várni, mindenki maga dönti el, hogy az megfelel-e neki. A facebook oldalukon nagyon sok kép van az apartmanokról, némelyiknél az is oda van írva, hogy az melyik szoba) Amit én sehol nem olvastam, és jó lett volna, ha igen, hogy a buszokon a kalaptartók elég szűkek, szóval jobb úgy pakolni, hogy ne egy táskába, hanem mondjuk az útra a kaját, vizet külön szatyrokba, akkor felfér. Az emeleten kicsit nagyobbak, az alsó szinten tényleg akkora, hogy egy másfél literes palack fér be, tehát kb 10 cm a max magasság. Az ülések alatt általában elfér egy normál méretű táska. Mi odafele az emeleten utaztunk a jobb oldalon, az teljesen jó volt, kényelmesen elfért a lábam is, ki is tudtam nyújtani (175 cm magas vagyok), visszafele az alsó szinten a bal oldalon, ott sokkal szűkebb volt a hely, de azért kibírható. Odafele kb 25 óra volt az út, a határok miatt, visszafele jóval rövidebb, de kb kalkulálj a 24 órával. Kibírható egyébként, néha nem bántam volna, ha van nálam olyan párna amire ráülhetek, de lehet, hogy akkor sem lett volna jobb :D Jó utat, én máris mennék vissza :-)
Szia Évi ! Ha majd megnézed a fórumot, fogod látni, hogy most már biztosan utazunk október 4.-én. Tulajdonképpen mentünk volna hamarabb, s akkor a Stellába lettünk volna, mert szabadult fel hely szeptember 27.-től - időben jobb is lett volna - de sajnos nincs már hely a buszon akkor és csak egyénileg lehetne utazni. Azt mi nem tudjuk felvállalni, mert nagyon hosszú az út és én nem tudok pl. vezetni. A Stellába pedig éppen a II.em.8-as szoba lett szabad, ami tengerre néző éppen a leírás szerint. De, mint ahogy a Marcsi is írta itt is remek lesz a helyünk és CSAK A NAP SÜSSÖN!!!!! Van-e már valami hír a kalapodról?? Üdv. Mária
Nagy Mária Dátum: 2014-09-16 23:13:18
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2014-09-08 12:03:31
Kedves Mária! A Demosról nem tudok felvilágosítást adni, mi az Eleana apartmanban voltunk, igaz az emeleten a 4. számúban, de leláttunk a földszintiek teraszára - amelyek hatalmasak, a földszint 4 egy kicsit keskenyebb mint a többi, de bőven elfértek az alattunk lakók, nem kell aggódni. Amit javasolni tudok - én is a fórumról kaptam utazás előtt az információkat - hosszabbító, szúnyogriasztó nem árt ha van a csomagban. Ebben az apartmanban napkollektorok melegítik a vizet, így késő este elfogyhat a meleg víz, reggel pedig még nincsen. A berendezés egyszerű de tiszta. Mi meg voltunk elégedve, a panoráma csodálatos, minden a közelben van. Mi Szegedről 10 órakor indultunk és görög idő szerint már fél kilenckor Toloban voltunk. Ha kérdésed van szívesen válaszolok, ha tudok. Jó nyaralást és szép időt. Üdv. Marcsi
Kedves Marcsi! Bocsánat, hogy ilyen soká válaszolok, de nagyon el voltunk itt az eltelt napokban, napi feladatok, unokázás stb. Nagyon köszönöm sokat jelentett nekem, hogy megnyugtattál, s azt gondolom minden szempontból isteni lesz mindkettőnknek, mert most már be is fizettük az utat, tehát OKTÓBER 4.-irány TOLO Eleana apartman. Bőven el fogunk férni a párommal, hiszen a 4 személyesben ketten leszünk, még külön szobában is alhatunk. Ez az előnye az utolsó turnusoknak, s az utolsó pillanatban döntésnek. Az igazán nagy szerencsénk, hogy az elmúlt évben is sikerült tengerre néző szobát kapnunk, akkor Neos Marmarasban voltunk az Athéne apartmanban, azt szintén csak meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek, különösen a felsőbb szinteket, gyönyörű a kilátás, és most is sikerült itt helyet kapnunk. Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, s legalább esni nem esik majd, mert elsősorban a fakultatívokon szeretnénk részt venni. Én már voltam ezen a vidéken a párom még nem, de én is csak átutazóban voltam akkor Toloban, de annak kb. 20 éve. Abban bízom még, hogy a szúnyogok már ,,pihenőre,, tértek. Jelentkezem, amint hazaértünk. Minden jót addig is, üdvözlettel: Mária smile smile
Csernok Éva Dátum: 2014-09-15 14:15:50
Magó Béla írta ekkor: 2014-09-14 20:12:41
Üdv. fórumozók! 09.27-én megyünk a Dimitra apartmanba. Kettő kérdésre szeretnék választ kapni.Kávéfőzőt érdemes-e vinni, gáz,vagy elektromos főzőlap van-e? Fakultativ program fizethető-e bankkártyával /pl. Athen/,vagy jobban járok,ha itthonról viszek több kp-t
Kedves Béla, korábban már leírták itt, hogy az utazási irodában lehet fizetni kártyával, de alapvetően kevés helyen fogadják el, így célszerűbb a kp, bár egy automatát biztosan láttam Tolo-ban, szóval végszükség esetén lehet is felvenni pénzt :-) A Dimitriáról nincs infóm, de általában villany főzőlapok szoktak lenni. Kávéfőző biztos nincs, de vízforraló általában igen. Azonban van egy kávézó, ami már korán nyitva van (7 óra körül már biztosan), mondjuk ott 2 EUR a kávé.
Magó Béla Dátum: 2014-09-14 20:12:41