(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Csernok Éva Dátum: 2014-09-09 11:57:02
Nagy Mária írta ekkor: 2014-09-08 00:41:27
Kedves Éva ! Maya vagyok és üdvözöllek! Mi most szeretnénk menni október elején és szeretném tudni, melyik apartmanban voltatok, mi ha sikerül a Demosba, vagy az Eleanába szeretnénk, ahol helyet kapunk. Mi is szegediek vagyunk, s érdekelne hány órát utaztatok, míg odaértetek. Vannak-e olyan tanácsaid, amelyek hasznosak lennének nekünk is, olyanra gondolok, amivel ott szembesültetek, s jó lett volna előre tudnotok. Ha valaki még olvasná Rajtad kívül, s pl. az Eleana apartmanban a földszint 4.-ben volt, s hogy ott hogy érezte magát, s mit jelent, hogy kicsi terasz, megköszönném a válaszát és Neked is Éva. smile
Szia, mi a Stellában voltunk, az nagyon jó volt (bár egyszer sem takarítottak) Azt kell eldönteni, hogy mi a fontosabb, több szolgáltatás (napi takarítás, kényelmesebb szoba stb) cserébe meredeken kell felmenni az apartmanhoz, vagy a tenger közelsége :-) Szerintem a Grand korrektül leírja melyiktől mit lehet várni, mindenki maga dönti el, hogy az megfelel-e neki. A facebook oldalukon nagyon sok kép van az apartmanokról, némelyiknél az is oda van írva, hogy az melyik szoba) Amit én sehol nem olvastam, és jó lett volna, ha igen, hogy a buszokon a kalaptartók elég szűkek, szóval jobb úgy pakolni, hogy ne egy táskába, hanem mondjuk az útra a kaját, vizet külön szatyrokba, akkor felfér. Az emeleten kicsit nagyobbak, az alsó szinten tényleg akkora, hogy egy másfél literes palack fér be, tehát kb 10 cm a max magasság. Az ülések alatt általában elfér egy normál méretű táska. Mi odafele az emeleten utaztunk a jobb oldalon, az teljesen jó volt, kényelmesen elfért a lábam is, ki is tudtam nyújtani (175 cm magas vagyok), visszafele az alsó szinten a bal oldalon, ott sokkal szűkebb volt a hely, de azért kibírható. Odafele kb 25 óra volt az út, a határok miatt, visszafele jóval rövidebb, de kb kalkulálj a 24 órával. Kibírható egyébként, néha nem bántam volna, ha van nálam olyan párna amire ráülhetek, de lehet, hogy akkor sem lett volna jobb :D Jó utat, én máris mennék vissza :-)
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-09-08 12:03:31
Kedves Mária! A Demosról nem tudok felvilágosítást adni, mi az Eleana apartmanban voltunk, igaz az emeleten a 4. számúban, de leláttunk a földszintiek teraszára - amelyek hatalmasak, a földszint 4 egy kicsit keskenyebb mint a többi, de bőven elfértek az alattunk lakók, nem kell aggódni. Amit javasolni tudok - én is a fórumról kaptam utazás előtt az információkat - hosszabbító, szúnyogriasztó nem árt ha van a csomagban. Ebben az apartmanban napkollektorok melegítik a vizet, így késő este elfogyhat a meleg víz, reggel pedig még nincsen. A berendezés egyszerű de tiszta. Mi meg voltunk elégedve, a panoráma csodálatos, minden a közelben van. Mi Szegedről 10 órakor indultunk és görög idő szerint már fél kilenckor Toloban voltunk. Ha kérdésed van szívesen válaszolok, ha tudok. Jó nyaralást és szép időt. Üdv. Marcsi
Nagy Mária Dátum: 2014-09-08 00:41:27
Csernok Éva írta ekkor: 2014-08-27 10:46:19
Sziasztok, szombaton jöttünk haza, nagyon szuper volt. Sajna elvesztettünk egy barna nagy karimás textil kalapot, oldalán nagy virággal valahol az utazási iroda-Tsiros és a Stellához vezető útnál levő nagyobbik fagyizó háromszögében. Ha valaki esetleg találkozott vele, akkor megköszönném, ha Szegedig magával hozná :-)
Kedves Éva ! Maya vagyok és üdvözöllek! Mi most szeretnénk menni október elején és szeretném tudni, melyik apartmanban voltatok, mi ha sikerül a Demosba, vagy az Eleanába szeretnénk, ahol helyet kapunk. Mi is szegediek vagyunk, s érdekelne hány órát utaztatok, míg odaértetek. Vannak-e olyan tanácsaid, amelyek hasznosak lennének nekünk is, olyanra gondolok, amivel ott szembesültetek, s jó lett volna előre tudnotok. Ha valaki még olvasná Rajtad kívül, s pl. az Eleana apartmanban a földszint 4.-ben volt, s hogy ott hogy érezte magát, s mit jelent, hogy kicsi terasz, megköszönném a válaszát és Neked is Éva. smile
Dátum: 2014-09-02 13:58:55
Bihari Agi írta ekkor: 2014-08-25 17:33:09
Kedves Peter! A Demos apartmanhazan 3 router is van, a jobb lefedettseg erdekeben, az idonkent elofordulhat, hogy a telefonhalozatok tulterheltsege miatt akadozik az internetszolgaltatas, de ez altalaban az egesz megyere vonatkozik, nem a hazaknal fennallo problema miatt van. Udvozlettel Bihari Agi
Kedves Ági!Köszönöm szépen válaszod,októberben találkozunk!Üdvözlettel Péter smile
Csernok Éva Dátum: 2014-08-27 10:46:19
Sziasztok, szombaton jöttünk haza, nagyon szuper volt. Sajna elvesztettünk egy barna nagy karimás textil kalapot, oldalán nagy virággal valahol az utazási iroda-Tsiros és a Stellához vezető útnál levő nagyobbik fagyizó háromszögében. Ha valaki esetleg találkozott vele, akkor megköszönném, ha Szegedig magával hozná :-)