(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-06-19 13:32:18
Nagy Mónika írta ekkor: 2014-06-19 05:49:10
Szép Napot!Érdeklődni szeretnék kell-e 15 éves "gyermek"részére diákigazolvány?Használható-e valamire?Mert most ballagott ,elvették a régit,igazolást kapott helyette,ami okt.31-ig érvényes.Az jó-e ?Előre is köszönöm a választ.N.Móni
Szia Mónika! A kilencedik oldalra lapozzál vissza, Bihari Ági az idegenvezető írt a diákkedvezményről a tájékoztatójában. Üdv : Marcsi
Csernok Éva Dátum: 2014-06-19 09:12:00
Sziasztok, ha valaki a Stellában volt, szívesen vennénk onnan is tapasztalatokat. A konnektorok ott kompatibilisek a mi eszközeinkkel? Pl. hajszárító, vagy kell adapter? Főzni nem akarunk, csak kávé ilyesmi. Kalkulálás szempontjából kb mennyiből lehet megvacsorázni egy főnek, ha beülünk valahova? (főétel + inni való + esetleg desszert) Mi augusztusban megyünk, és már nagyon várom! :-D
Nagy Mónika Dátum: 2014-06-19 05:49:10
Szép Napot!Érdeklődni szeretnék kell-e 15 éves "gyermek"részére diákigazolvány?Használható-e valamire?Mert most ballagott ,elvették a régit,igazolást kapott helyette,ami okt.31-ig érvényes.Az jó-e ?Előre is köszönöm a választ.N.Móni
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-06-18 09:07:59
Dimitrov Éva írta ekkor: 2014-06-17 15:54:00
Mindenkinek szép napot! Én 3 éve voltam ezen a helyen. De még a mai napig is élénken bennem van a Hydra-Spetses-i hajókirándulás. Mindenképpen ajánlom ezt a kirándulást. Na és persze Nafplion-t busszal esetleg piac napon, de mindenképpen 4 eurót nem sajnálva a várból fényképezni. Az is felejthetetlen. Akár 1 napra egész napi fürdőzésre, mert nekem a kedvencem Nafplion.... Hajrá nyaralók!
Kedves Éva és Krisztina! Köszönöm a megerősítést Hydra-Spetses ügyben. Mi előbb utazunk, július 25-i turnussal indulunk. Igyekszem megosztani majd a tapasztalatainkat, ahogy Ildikó is tette. A friss információk az utazás előtt állóknak mindig jól jönnek. Ma is őrzöm azt a kinagyított fényképet amelyet Nafplionban a Palamidi erődből fényképeztük a Bourtzi szigetet anno. A piacos ötletet is köszönöm, biztosan átmegyünk. Csak teljen egy kicsit gyorsabban az idő. Szép nyarat minden kedves fórumozónak bárhová is készülnek! Marcsi
Kaló Krisztina Dátum: 2014-06-17 23:03:36
Dimitrov Éva írta ekkor: 2014-06-17 15:54:00
Mindenkinek szép napot! Én 3 éve voltam ezen a helyen. De még a mai napig is élénken bennem van a Hydra-Spetses-i hajókirándulás. Mindenképpen ajánlom ezt a kirándulást. Na és persze Nafplion-t busszal esetleg piac napon, de mindenképpen 4 eurót nem sajnálva a várból fényképezni. Az is felejthetetlen. Akár 1 napra egész napi fürdőzésre, mert nekem a kedvencem Nafplion.... Hajrá nyaralók!
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat, ti. Tolo remek hely. 5 éve voltunk az Elenában és ahogy olvasom nem változott szinte semmi, de ezzel együtt alig várjuk, hogy eljöjjön végre augusztus 30. és újra kiélvezhessük a csodás kirándulásokat, remek ízeket, a tengert, napfényt.... Addig is örömmel olvasom a beszámolókat, így gondolatban egy kicsit én is ott lehetek:) Hajrá nyaralók!