(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dimitrov Éva Dátum: 2014-06-17 15:54:00
Mindenkinek szép napot! Én 3 éve voltam ezen a helyen. De még a mai napig is élénken bennem van a Hydra-Spetses-i hajókirándulás. Mindenképpen ajánlom ezt a kirándulást. Na és persze Nafplion-t busszal esetleg piac napon, de mindenképpen 4 eurót nem sajnálva a várból fényképezni. Az is felejthetetlen. Akár 1 napra egész napi fürdőzésre, mert nekem a kedvencem Nafplion.... Hajrá nyaralók!
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-06-17 12:14:19
Szia Ildikó! Köszönöm szépen a tájékoztatásodat és a hasznos tanácsokat. Mivel mi 24 év után megyünk vissza nem tervezzük, hogy ismét Athéni kirándulásra menjünk, emlékeim szerint szép volt és rengeteg a látnivaló de nagyon fárasztó volt, ráadásul eszméletlen hőség. Ami akkor is a szívem csücske volt az Nafplion, közel is van és csodálatos, akár busszal is megjárható az út. Az akkori programban nem szerepelt Hydra -Spetses hajókirándulás, ezen gondolkodunk. Sajnos az egy hét nagyon kevés és ha pihenni is szeretnénk minden nem fér bele. Az egyszerűsége ellenére azért választottuk ezt az apartmant mert kiülünk az erkélyre és nézhetjük a tengert, ez szerintem sok mindenért kárpótol. Nagyon jó, hogy utolsó nap van lehetőség zuhanyozni ( nem minden üdülőhelyen biztosítják ezt ) legalább még lehet élvezni a tengert. Köszi a segítségedet és az ötleteket (elosztó, szúnyogháló, napernyő) szerintem ez másnak is hasznos lesz aki ezt az apartmant választotta. Üdv. Marcsi
Farkasné Elek Ildikó Dátum: 2014-06-17 07:48:10
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2014-06-16 08:59:07
Szia Ildikó! Mennyire voltatok megelégedve az apartmannal? Mi is oda foglaltunk, a katalógusban azt írták, hogy elég egyszerű a felszerelése. A konyhában van vízforraló, tapasztalatod szerint mit érdemes magunkkal vinni? Igazából csak a reggelit akarjuk megoldani. Főzőcskézni nem szeretnék. A part az Eleana előtt homokos, vagy apró kavicsos, érdemes valami cipőt vinni a vízbe? Milyen fakultatívon voltatok? Éttermi árakat esetleg tudnál mondani? Bocs a sok kérdésért és köszönöm ha válaszolsz. Üdv. Marcsi
Sziasztok! Próbálok minden kérdésre válaszolni. Szóval, a konyha valóban elég egyszerű, de a célnak megfelel. Tányérok, evőeszköz, poharak 3 személyre, kis lábas és serpenyőféle van. Vízforraló nincs, a kis lábasban lehet vizet vagy tejet melegíteni. Villanyrezsó és hűtőszekrény van. Amit én legközelebb viszek, az egy elosztó , esetleg hosszabbító mert kevés a konnektor. Mosogatószer, szivacs és konyharuha kell. Törölköző van, szerdán cserélték is. Szúnyogriasztó mindenképpen, a lapkás vagy folyadékos megfelel. Kipróbálnék még egy öntapadós szúnyoghálót, hogy nyitva lehessen hagyni az erkélyajtót. Klímát mi még nem kértünk, de később szükség lehet rá. Internet nincs az apartmanban, az irodánál lehet netezni , ha valaki visz eszközt hozzá . A boltok közel vannak a legmesszebbi is 4-5 perc séta, a pékség 2-3 perc, a fagyizó 1 perc. A hatos zsugor víz 1.5 euró, a pitás gyros 2 euró, a tányéros 7 euró volt. A part legszéle kicsit kavicsos, beljebb már homokos. Mi vittünk cipőt, de nem vettük fel , mert azonnal úsztunk. Aki szeret álldogálni vagy mászkálni a sekélyben nem árt a lábbeli, mert apró rákok és kagylók vannak, sünt nem láttunk, csak a kikötőben. A parton napágy , napernyő nincs, csak pár méterrel lejjebb lehet bérelni vagy sajátot vinni. Egy fakultatívon voltunk, a csütörtöki athéni kiránduláson. Fárasztó volt, egész napos program és árnyék nem sok, főleg az Akropoliszon. Pedig nekünk túl meleg időjárás nem volt, szerdán még egy hatalmas felhőszakadást is kaptunk. Autót béreltünk Ági segítségével , egy Fiat Panda 2 napra biztosítással, 99 euró volt, plusz üzemanyag. Elmentünk Spártába, a Tajgetoszhoz, Epidavroszba, Nafplionba, Mykénébe és ami még útba esett. A hazautazás napja sem volt kellemetlen. Ahogy kipakoltak a buszból, mi bepakolhattuk azt, ami nem kell (nem csak a bőröndöt, hanem minden mást is), fürdés , napozás után lehetőség volt lefürödni egy kijelölt apartmanban, ebéd , kis nézelődés és már fél négykor indultunk haza. Ágiék segítőkészek, aranyosak .Összességében jó volt minden, hamar eltelt az 1 hét. Jövőre megyünk vissza, de csakis az Eleanaba. A kilátás az erkélyről és a tenger ilyen közelsége remek. Remélem segítettem, de ha van még kérdés, írjatok! Mindenkinek kellemes nyaralást! Ildi
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-06-16 18:42:35
Szabó Györgyne írta ekkor: 2014-06-16 16:29:01
Szia Ildikó! Mi jövő héten megyünk az Eleana apartmanba.Szeretném meg tudni a konyha mennyire van fel szerelve illetve mit kéne vinni.Főzni nem fogok,de teát és kávét szeretnék.A bolt milyen messze van? És végül milyen meleg van. Válaszodat előre is köszönöm: Szabóné Marcsi
Szia Druszám! De jó Nektek, hogy már a jövő héten mentek. Biztosan jó időtök lesz. Remélem Ildikó válaszol mielőbb, de majd Tőled is várok infókat ha nem túl nagy kérés. Jó utat, szép időt, meleg tengert, nagyszerű és élményekben gazdag nyaralást kívánok Nektek. Üdv . Marcsi
Szabó Györgyne Dátum: 2014-06-16 16:29:01
Szia Ildikó! Mi jövő héten megyünk az Eleana apartmanba.Szeretném meg tudni a konyha mennyire van fel szerelve illetve mit kéne vinni.Főzni nem fogok,de teát és kávét szeretnék.A bolt milyen messze van? És végül milyen meleg van. Válaszodat előre is köszönöm: Szabóné Marcsi