Tisztelt Fórumozók !
Augusztusban indulunk Sidariba, Plastiras apartmanba. Szeretnék információt gyűjteni a búvárkodás lehetőségeiről, bázisok a közelben,van e magyar kapcsolat,magyarul beszélő személyzet,esetlegesen a környék víz alatti helyeiről információ.
Szeretnék kocsit bérelni, hol érdemes?
Előre is köszönöm Üdvözlettel J.
Keves József!
A búvárkodással kapcsolatban talán az idegenvezetőknek kellne feltenni a kérdését.Azért annyit tudok önnek segíteni,hogy Paleokastritsa-ban van búvárbázis ha jól tudom,magyar vezetővel.Ott meg is teszik az első palackos merüléssel kapcsolatos "gyors-oktatást" is.Az ár ha jól tudom olyan 50-60 euro/fő körül mozgott tavaly.Magam is szerettem volna menni erre a programra,de nem valósult meg.Sebaj mert volt más helyette.Annyit azért elmondanék még,hogy a Youtube-on van fent egy video erről,és ha jól tudom akkor pont magyarok tették fel a merülésüket.Azért annyit még,hogy itt nem kell elképzelni egy vörös-tengeri látványvilágot.Itt nem olyan gazdag a halfauna,na meg nem lesz olyan 20-25m-es merülés,hanem azt hiszem,hogy olyan 5-10m-es sziklák közelében.Kivisznek mindenkit egy közeli merülőhelyre és ott van erre lehetőség a nyílt vizen.Többet nem tudok ebben segíteni sajnos....

bárcsak tudnék....

Az autóbérlést pedig egyszerüen el lehet intézni,de érdemes előre lefoglaltatni,mert tavaly az idegenvezető már elmondta,hogy robogót és quadot egyszerűbb és gyorsabb bérelni.Az autó egy kicsit nehezebb,mert nincs annyi belőle és hamar el is kelnek egész szezonra.Tehát ha tudja akkor foglaltassa le előre inkább és ne ott az adott bérelési nap elött,mert lehet,hogy akkor már nem lesz szabad autó.Ha van még kérdése és tudok segíteni nyugodtan írjon.Üdv:Nándi