(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-24 08:37:03
Kozma József írta ekkor: 2014-06-22 18:07:56
Tisztelt Fórumozók ! Augusztusban indulunk Sidariba, Plastiras apartmanba. Szeretnék információt gyűjteni a búvárkodás lehetőségeiről, bázisok a közelben,van e magyar kapcsolat,magyarul beszélő személyzet,esetlegesen a környék víz alatti helyeiről információ. Szeretnék kocsit bérelni, hol érdemes? Előre is köszönöm Üdvözlettel J.
Keves József! A búvárkodással kapcsolatban talán az idegenvezetőknek kellne feltenni a kérdését.Azért annyit tudok önnek segíteni,hogy Paleokastritsa-ban van búvárbázis ha jól tudom,magyar vezetővel.Ott meg is teszik az első palackos merüléssel kapcsolatos "gyors-oktatást" is.Az ár ha jól tudom olyan 50-60 euro/fő körül mozgott tavaly.Magam is szerettem volna menni erre a programra,de nem valósult meg.Sebaj mert volt más helyette.Annyit azért elmondanék még,hogy a Youtube-on van fent egy video erről,és ha jól tudom akkor pont magyarok tették fel a merülésüket.Azért annyit még,hogy itt nem kell elképzelni egy vörös-tengeri látványvilágot.Itt nem olyan gazdag a halfauna,na meg nem lesz olyan 20-25m-es merülés,hanem azt hiszem,hogy olyan 5-10m-es sziklák közelében.Kivisznek mindenkit egy közeli merülőhelyre és ott van erre lehetőség a nyílt vizen.Többet nem tudok ebben segíteni sajnos.... smile bárcsak tudnék.... smile Az autóbérlést pedig egyszerüen el lehet intézni,de érdemes előre lefoglaltatni,mert tavaly az idegenvezető már elmondta,hogy robogót és quadot egyszerűbb és gyorsabb bérelni.Az autó egy kicsit nehezebb,mert nincs annyi belőle és hamar el is kelnek egész szezonra.Tehát ha tudja akkor foglaltassa le előre inkább és ne ott az adott bérelési nap elött,mert lehet,hogy akkor már nem lesz szabad autó.Ha van még kérdése és tudok segíteni nyugodtan írjon.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-24 08:21:50
Magda Sándor írta ekkor: 2014-06-22 20:27:32
Sziasztok. Ma este értünk vissza Korfuról, igértem Nándinak és másoknak is beszámolót az útról, holnap közzéteszem, és egy videót is majd az útról a you tube-on. Előzetesen annyit hogy szép volt,a Clio és a Léna apartmanok a legszebbek és jó helyen is vannak. A Paxos-Antipaxos kirándulás,fantasztikusan szép, nem szabad kihagyni. A többit ,egy két hasznos tanáccsal majd holnap.
Kedves Sándor!Örülök annak,hogy minden rendben volt.Háttt igen......az a Paxos-Antipaxos....Hmmmmmm smile Csodálatos helyek.De nemsokára mi is megyünk..... smile Várjuk a beszámolót.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-24 08:15:03
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-22 23:40:07
Sziasztok. Minden igaz a San Remotòl a Peruladesig és a többi. Nagyon szép helyek. Nagyon tetszett nekünk ma az Agios Stefanos beach. Maga a szabadsàg. És az a làtvàny!!!7 Ti is ùgy írtatok le mindent, hogy itt is otthon érzem magam. A kép àtküldés akadozik ezért elnézést kérek.
Kedves Misi felesége! smile Szívből örülök,hogy minden rendben volt!Örülök,hogy segíthettünk nektek itt a fórumon.Akkor a San remo tényleg olyan jó taverna.... smile smile Peroulades pedig csodálatos.Mi itt megpróbálunk mindent úgy leírni ténylegesen ahogyan van a valóságban.Amit nem tudunk biztosra azt nem írjuk meg vagy amit nem tudunk azt nem válaszoljuk meg.Amiben csak tudunk segítünk minden kedves kérdezőnek.De az az igazság.........már mi is nagyon mennénk!!!..... smile smile Üdv:Nándi smile
Bondár Balázs Dátum: 2014-06-23 21:59:29
Szabó Erika írta ekkor: 2014-06-22 23:31:47
Szia Balázs! Nekem van kompmenetrendem. Tegnap szereztem be a kompon, úgyhogy egészen biztosan hivatalos, viszont csak az elő- és utószezonra érvényes, tehát június 29-ig, illetve szeptember 14-től október 31-ig. Pillanatnyilag naponta 9-szer jár komp Igoumenitsa és Korfuváros között (9 oda és 9 vissza), a köztes időszakban biztos sűrűbbek lesznek a járatok. Tehát Igoumenitsából indul: 4.00, 7.30, 9.30, 11.30, 14.15, 16.30, 18.30, 20.15, 23.15-kor. Korfuvárosból indul: 7.00, 9.00, 10.45, 11.45, 13.00, 14.15, 15.00, 17.45, 21.00-kor. Az időpontok természetesen görög idő szerint értendőek. Mi busszal mentünk, odafelé a 7. 30-as, visszafelé a 17.45-ös komppal. Ma délután értünk haza.
Köszönöm Erika. Milyen volt az időjárás? Kicsit elkezdtem félni, az elmúlt 3 évben délebre voltunk és megszoktam azt a klímát :)
Kékesi Istvánné Dátum: 2014-06-23 21:03:14
T Zsuzsanna írta ekkor: 2014-06-23 16:37:14
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a Katerina apartman külön kis házának B részéről. A földszinten tavaly voltunk és csak a foglalás után derült ki számunkra, hogy ez nem a fsz-i apartman. Akik hazajöttek azoktól kérdezném, hogy milyen a felosztása, van-e terasza, gondolom mivel ez is 6 személyes elég tágas.Gondolom van légkondi, mert ez ugye egy tetőtéri rész, ezért biztosan nagyon meleg.Várom az infotokat.Előre is köszi:Zsuzsa
Kedves Zsuzsa ! Mi az elmúlt évben ebben az apartmanban voltunk . a leírásban megtalálod az alaprarjzát. Van egy nagy helység ,itt van a konyha és itt négy ágy volt ,most úgy látom kettő van.Innen nyílik egy kis szoba ,itt egy franciaágy van.Innn mindkét teraszra ki lehet menni .A konyha részből lehet fölmenni a galériára ,ahol két ágy van . Itt fönn is van egy külön wc. Szóval nagyon kényelmes , tágas volt. A klímára nem volt szükség .Most is ide szerettünk volna menni de sajnos nem volt már lehetőség .Úgyhogy most a plastirásba megyünk , amiről semmit nem tudunk .Nagyon klassz apartman. Jó nyaralást ! Ha van még kérdés szívesen válaszolok .Üdv :Zsóka