(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Magda Sándor Dátum: 2014-06-22 20:27:32
Sziasztok. Ma este értünk vissza Korfuról, igértem Nándinak és másoknak is beszámolót az útról, holnap közzéteszem, és egy videót is majd az útról a you tube-on. Előzetesen annyit hogy szép volt,a Clio és a Léna apartmanok a legszebbek és jó helyen is vannak. A Paxos-Antipaxos kirándulás,fantasztikusan szép, nem szabad kihagyni. A többit ,egy két hasznos tanáccsal majd holnap.
Kozma József Dátum: 2014-06-22 18:07:56
Tisztelt Fórumozók ! Augusztusban indulunk Sidariba, Plastiras apartmanba. Szeretnék információt gyűjteni a búvárkodás lehetőségeiről, bázisok a közelben,van e magyar kapcsolat,magyarul beszélő személyzet,esetlegesen a környék víz alatti helyeiről információ. Szeretnék kocsit bérelni, hol érdemes? Előre is köszönöm Üdvözlettel J.
Bondár Balázs Dátum: 2014-06-22 13:56:48
Sziasztok, Tudnátok linkelni egy hivatalos kompmenetrendet? Én a következőt találtam, de nem vagyok benne biztos, hogy jó. http://www.xo.gr/greece-ferry-routes/igoumenitsa-corfu/?dateDep=28-06-2014&lang=en
Tóth Zsolt Dátum: 2014-06-22 13:16:13
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Korfu-Sidarin lenne előlegezve 2 személynek fix. üléses buszos út a Grand Tours-nál Debreceni indulással szeptember 20.27-ig. Sajnos gerinc betegségem miatt ilyen hosszú útra nem mehetek. Elcserélném egy közelebbit vagy eladnám. Névátirásért nem kell fizetnem. Akit érdekel kérem irjon privit! Cimem: [email protected]
Szepesi László Dátum: 2014-06-22 12:39:55
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-22 09:56:40
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Màrki Sàndornénak üzenném, hogy nagyon kellemes meglepetés a Nicos pool apartman. Tömény madàrcsicsergés és csend. Igényes viràgos nagyon kellemes környezet. Az ùszòmedence nagyon nagy pluszt ad. Az egyik oldalàn két és fél méter mély. A google mapsrôl azt gondolnàd hogy messze van mindentôl. Élôben nagyon is benne van sidari vérkeringésében. Mégis csöndes. Ami kellemetlen az ùt ami a centrumba vezet az nagyon forgalmas. Figyelni kell. Annyi az ùt mintha szolnokon az sztk-tòl a szàzlàbù hídig sétàlnàl. Ami fontos vasàrnap nincs nyitva a szomszédos szupermarketek egyike sem. Ha adsz címet küldök képet az apartmanròl. Élôben sokkal szebb mint a katalògusban. Ja és mi a földszinten vagyunk szabàlyszerüen hideg a szoba. Klïma szòba sem jöhet. Az idô pedig nagyon meleg. A komp pedig olyan hogy a dédalon felejtôs. Àtjöttem :-)))))))))))
Kedves Misi felesége! Örülök hogy minden rendben volt és nem beszéltem valótlan dolgokat. Örülök hogy dedalon sem kellett. Az is beigazolodott hogy Sidariban nincsenek távolságok. A még indulás elottieknek üzenem hogy amikor leernek a főutcára menjenek le a partra és ott sétáljanak végig. Nagyon szép az a környék is!