Kedves Fórumozók!
Azt gondolom, hogy aki buszos úttal önellátós apartmanba megy nyaralni az nem a "felső kategóriás" fizetésűek közé tartozik. Örülni kellene mindenkinek, hogy vannak ilyen utak és ezért nekünk is lehetőségünk van csodás helyekre eljutni. Ilyenkor nem gondolom, hogy luxus szállót kellene várni. Tapasztalat szerint a szállás az a hely ahol a legkevesebbet tölti az ember a nyaralás folyamán. Mindenkinek szóljon ez az út a pihenésről, aktív pihenésről, kikapcsolódásról, feltöltődésről, élményekről. A rohanó hétköznapokban ebből a nyaralásból merítsen mindenki erőt. Én már nagyon várom július 11-ét.
Jó nyaralást mindenkinek!
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Màrki Sàndornénak üzenném, hogy nagyon kellemes meglepetés a Nicos pool apartman. Tömény madàrcsicsergés és csend. Igényes viràgos nagyon kellemes környezet. Az ùszòmedence nagyon nagy pluszt ad. Az egyik oldalàn két és fél méter mély. A google mapsrôl azt gondolnàd hogy messze van mindentôl. Élôben nagyon is benne van sidari vérkeringésében. Mégis csöndes. Ami kellemetlen az ùt ami a centrumba vezet az nagyon forgalmas. Figyelni kell. Annyi az ùt mintha szolnokon az sztk-tòl a szàzlàbù hídig sétàlnàl. Ami fontos vasàrnap nincs nyitva a szomszédos szupermarketek egyike sem. Ha adsz címet küldök képet az apartmanròl. Élôben sokkal szebb mint a katalògusban. Ja és mi a földszinten vagyunk szabàlyszerüen hideg a szoba. Klïma szòba sem jöhet. Az idô pedig nagyon meleg. A komp pedig olyan hogy a dédalon felejtôs. Àtjöttem :-)))))))))))