(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Békési Krisztina Dátum: 2014-06-22 11:19:47
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-22 09:56:40
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Màrki Sàndornénak üzenném, hogy nagyon kellemes meglepetés a Nicos pool apartman. Tömény madàrcsicsergés és csend. Igényes viràgos nagyon kellemes környezet. Az ùszòmedence nagyon nagy pluszt ad. Az egyik oldalàn két és fél méter mély. A google mapsrôl azt gondolnàd hogy messze van mindentôl. Élôben nagyon is benne van sidari vérkeringésében. Mégis csöndes. Ami kellemetlen az ùt ami a centrumba vezet az nagyon forgalmas. Figyelni kell. Annyi az ùt mintha szolnokon az sztk-tòl a szàzlàbù hídig sétàlnàl. Ami fontos vasàrnap nincs nyitva a szomszédos szupermarketek egyike sem. Ha adsz címet küldök képet az apartmanròl. Élôben sokkal szebb mint a katalògusban. Ja és mi a földszinten vagyunk szabàlyszerüen hideg a szoba. Klïma szòba sem jöhet. Az idô pedig nagyon meleg. A komp pedig olyan hogy a dédalon felejtôs. Àtjöttem :-)))))))))))
Kedves Misi felesége !! Jó olvasni a soraidat a kompozáshoz külön gratulálok !!!!! Ha még ott vagytok jó pihenést üdv Kriszti
gottliebné horváth zita Dátum: 2014-06-22 10:46:34
Kedves Bodnar Misi felesége!Mi is a Nicos Pool apartmanba megyünk júli18-tól! Mi Sopronból indulunk férjemmel és 2 gyerekkel! Örülök amit írtál az apartmanról,és szeretnélek megkérni ,ha küldök E-mail címet akkor küldenél képeket! Megköszönöm !Jó pihenést és jó nyaralást kívánok!Zita! [email protected]
Márki Sándorné Dátum: 2014-06-22 10:15:53
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-22 09:56:40
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Màrki Sàndornénak üzenném, hogy nagyon kellemes meglepetés a Nicos pool apartman. Tömény madàrcsicsergés és csend. Igényes viràgos nagyon kellemes környezet. Az ùszòmedence nagyon nagy pluszt ad. Az egyik oldalàn két és fél méter mély. A google mapsrôl azt gondolnàd hogy messze van mindentôl. Élôben nagyon is benne van sidari vérkeringésében. Mégis csöndes. Ami kellemetlen az ùt ami a centrumba vezet az nagyon forgalmas. Figyelni kell. Annyi az ùt mintha szolnokon az sztk-tòl a szàzlàbù hídig sétàlnàl. Ami fontos vasàrnap nincs nyitva a szomszédos szupermarketek egyike sem. Ha adsz címet küldök képet az apartmanròl. Élôben sokkal szebb mint a katalògusban. Ja és mi a földszinten vagyunk szabàlyszerüen hideg a szoba. Klïma szòba sem jöhet. Az idô pedig nagyon meleg. A komp pedig olyan hogy a dédalon felejtôs. Àtjöttem :-)))))))))))
Köszönöm szépen az infókat. Már nagyon várjuk mi is hogy menjünk. Már számolom vissza a napokat. az e-mail címem: [email protected] De ráérsz akkor küldeni képeket ha hazajöttetek, most pihenj és élvezd a nyaralást. De ha hazajöttél akkor az árakról is és minden egyébről szeretnék beszámolót kérni.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-06-22 10:13:22
Màrki Sàndornénak még annyit hogy a beachig annyi az ùt mint az sztk-híd tàvolsàg mert a központ egy kicsit közelebb van. Az elôbbi posztot elìrtam.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-06-22 09:56:40
Márki Sándorné írta ekkor: 2014-06-17 06:08:04
Kedves Fórumozók! Azt gondolom, hogy aki buszos úttal önellátós apartmanba megy nyaralni az nem a "felső kategóriás" fizetésűek közé tartozik. Örülni kellene mindenkinek, hogy vannak ilyen utak és ezért nekünk is lehetőségünk van csodás helyekre eljutni. Ilyenkor nem gondolom, hogy luxus szállót kellene várni. Tapasztalat szerint a szállás az a hely ahol a legkevesebbet tölti az ember a nyaralás folyamán. Mindenkinek szóljon ez az út a pihenésről, aktív pihenésről, kikapcsolódásról, feltöltődésről, élményekről. A rohanó hétköznapokban ebből a nyaralásból merítsen mindenki erőt. Én már nagyon várom július 11-ét. Jó nyaralást mindenkinek!